Uvijek sam registrovao auto 20-ak dana prije isteka, sam odradim sve, završim za cca 2h max, zavisi od gužve jbg.Registarska oznaka wrote: ↑26/05/2022 11:07 Cisto da bi imali ispravne informacije po tom pitanju.
Ako ti registracija istice 1.6 ti mozes auto registrovati 2.4 već, dakle mjesec dana ranije, bez ikakvih problema. Problem je sto mi nemamo svijesti da neke stvari ranije zavrsimo vec cekamo zadnji dan.
Kada su produzenja registracije u pitanju, ista se zavrsava odmah u Mupu, na salteru. Dakle, ako dodjem u 8h ujutro, odradis tehnicki, ostavis novac, taj agent ode da uplati i spremi predmet, on to moze odmah u toku dana zavrsiti u mupu.
Najcesci problem je, kad odes u neku agenciju koja je divlja, daje na rate svakome, ta ista agnecija uzme tvoje pare, uplati klijentu prije koji je dosao na rate da zavrsi, onda ceka nekog novog koji ce donijeti pare da bi tvoju registraciju zavrsio. Ljudi spuste cijenu registracije al vrte vasim parama.
Naravnno, nisu svi isti ali je vecina takvih.
Jedva cekam dan kad ce se agencijama zabraniti rad, jer ovo sto oni rade je katastrofa.
Ne cekajte zadnji dan isteka registracije, uradite to 10-tak dana ranije, svakako vam registracije ide od dana isteka iste. Ne gubite dane.
Meni nije jasno šta glume ovi što čekaju zadnji dan registracije, i onda ispadne da ne mogu stići i kuku majko, pomagaj.