Vama borcima treba uskratiti apsolutno svako pravo koje ste dobili nakon rata. Zasto? Jer ste dopustili da ono što ste u ratu odbranili, bude rasprodano i rasparčano izmedju tajkuna.
Toliko o borcima 30 godina nakon rata.
Vama borcima treba uskratiti apsolutno svako pravo koje ste dobili nakon rata. Zasto? Jer ste dopustili da ono što ste u ratu odbranili, bude rasprodano i rasparčano izmedju tajkuna.
U pravu si u jednom. Nismo trebali boriti se ni u ratu. Kao da je BiH morala opstati.
borci ginuli da bi ti 30 godina poslije mogao palamuditi po forumu, pod uslovom da nisi i zbrisao iz rata
Ali, jesmo i mi dosadni. Pa šta što smo se borili, to trebamo cijeli život imati privilegije? Sebi smo se borili, šta sad, kao da nam društvo nešta duguje.Dimu1927 wrote: ↑25/05/2022 15:26borci ginuli da bi ti 30 godina poslije mogao palamuditi po forumu, pod uslovom da nisi i zbrisao iz rata
mnogi borci ostavili najbolje godine u rovu, umjesto po skolama i fakultetima oni ratovali, mnogi zauvijek ostali bez adekvatnog obrazovanja, i sad takve ljude krivis zato sto su dopustili pljacku i unistavanje drzave ?
sto rece covjek, bolje da nisu ni branili, kad vidim kako se sad razni bolikurci odnose prema borcima, bolje da su pustili da vas/nas sve pobiju
Vidi, ne moram se ja nikome opravdavati, samo cu dodati da je moj otac bio vojnik od prvog do zadnjeg dana i to na liniji. Ono što sam gore napisao dolazi iz njegovi usta, kroz moju tastaturu. Sada bi oružje uzimao radi porodice, ne radi Bosne i Hercegovine.
To što se neko od vas pronalazi u ovoj rečenici je apsolutno vaš problem.Jer ste dopustili da ono što ste u ratu odbranili, bude rasprodano i rasparčano izmedju tajkuna.
Prva sigurna zona i ćao djaci. Ne brinem se ja za toPa svako je i uzimao oružje radi svoj porodice, da mu ne dođe četnik bradonja i ne siluje i ne kolje.
Ne bih rekao. Valjda kako koji, oni koji su bliski strankama, ja to ne vidjeh jer nisam u stranci.made_in_sarajevo wrote: ↑25/05/2022 16:49 Borci imaju dodatak koji nisu zaposleni. Pomak i to dobar.
Ja odgovorio na teskeredžić_22 post, nisam prvi počeotramvajtrojka wrote: ↑25/05/2022 17:43 i kakve veze imaju borci sa rekonstrukcijom pruge al svaki put nasjednete na hakizova miniranja teme i ode sva rasprava u vezi naslova i teme u 3pm![]()
![]()
jeste tjt pocelo je posljednje postavljanje i učvršćivanje a kao sto iz snimka mozemo vidjeti poceli su sa postavljanjem šina i prema nedzaricima najgore je proslo sad ce ovo ici brzo
Treba tebi i slicnima ukinuti drzavljanstvo. Siroko vam polje bagro
Pa neke su haman srušene, i morat će se popravljati ili raditi da bi se pustio tramvaj.mistek wrote: ↑25/05/2022 23:57 Samo je fakat šteta što nisu uspjeli pokrenuti da se i par stanica odradi tokom ove rekonstrukcije. Doduše, možda za to ima vremena još, ne treba više od 2 mjeseca da se jedna stanica završi u normalnim okolnostima. Helem, volio bih vidjeti da udare na par stanica u tom smisluSve ovo kako gledam ovu na Stupu i kontam kako to sad i nije prekomplikovan posao
![]()