laik1981 wrote: ↑24/05/2022 11:20
zlajaBHF wrote: ↑24/05/2022 11:09
Ne, nego postoje drugi razlozi zasto mislim da je SDA bolja opcija od Konakovica.
Razlog je taj sto smatram da je Konakovic spreman na kompromise sa neprijateljima BiH, koji ce nas zakopati za sva vremena.
Smatram da SDA vodi dosta zreliju i pametniju politkku kada je rijec o ovim stvarima.
Ja nisam ideoloski obojen kao vecina vas ovdje. Mnogi od vas mrze SDA iz ideolskih razloga, i ta mrznja vam ne dozvoljava da stvari gledate objektivno. Idete daleko, i predaleko.... Normalni potencijalni glasaci trojke nisu takvi, i vjerujem da na izborima nece dati podrsku takvoj politici
Ako imalo obraza i ljudskosti imas dobro promisli o ovome sto govoris, pogotovo ako zivis negdje vani.. Nema tu nikakvih ideoloskih razloga da se neko mrzi.. Covjece ljudi su devastirali sve sto su dohvatili.. Za licne interese rasturili sve sto u ovoj drzavi vrijedi.. Obrazovanje medju najgorima u evropi, zdravstvo isto tako.. Od sudova napravili pijace.. Korupcija i nepotizam osnova svega.. I sve to rade skoro 30 godina.. Planski i sistemski.. Samo ovo je dovoljno da se ta zlocinacka organizacija sahrani za sva vremena i da se ovoj drzavi i narodu da sansa bar da se proba nesto promijeniti.. Ako je u tebi ostala i trunka zelje da vidis neku bolju BiH onda na izborima SDA pomnozi sa nulom.. Nema tu nikakve visoke politike.. Sva politika se svela na pljacku i unistavanje drustva i drzave..
Kralju Senaida Memica imenuju za ambasadora.. Mozes li uopste dokuciti nivo dusmanluka prema drzavi?
Pricu o obrazu i ljudskosti ostavi za neku drugi priliku.
Sve sto si naveo je suplja prica. SDP e vladao BiH u vise navrata. Vladao je sve ove godine i u nekim kantonima, mnogim opstinama.... Oni kao nemaju odgovornost?
Imaju li odgovornost svi bivsi SDA-ovci u koje se sad kunete, a koji su bili itekako vazni igraci u SDA, ljudi na najvisim pozicijama. Konakovic, Campara, Zvizdic, Kasumovic itd itd...
Sta je sa Kukicem, sad je i on dobar, zar ne? pricas mi o obrazu i ljudskosti?
Radoncic...... sta da napisem?
Glasati za ove je neodgovorno!