Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
John Cleese wrote: ↑20/05/2022 20:41
Ne foliram.
Ne kazem da sam iz mahale nego da su me hapsili i bas tamo pritvarali - o zlostavljanju da i ne govorim
Nije do mene - procitah "Logavina" - bilo je to i vise nego dovoljno
no_sikiriki wrote: ↑20/05/2022 22:27
Dobro, mora da i ja imam neki PTSP, s obzirom da se ne sjećam tog našeg hapšenja, pa me malo podsjeti, šta ono bi?
Dobro, podsjeticu te - ti si u Logavinoj stanovala i bila si dobra djevojcica, pa te nisu hapsili, nemas (gluho bilo) PTSP i probudices se svjeza i odmorna kad izbrojim do tri: jedan i dva i... vejki vejki
no_sikiriki wrote: ↑20/05/2022 22:27
Dobro, mora da i ja imam neki PTSP, s obzirom da se ne sjećam tog našeg hapšenja, pa me malo podsjeti, šta ono bi?
Dobro, podsjeticu te - ti si u Logavinoj stanovala i bila si dobra djevojcica, pa te nisu hapsili, nemas (gluho bilo) PTSP i probudices se svjeza i odmorna kad izbrojim do tri: jedan i dva i... vejki vejki
Ma bjaži, očekivala sam nešto uzbudljivije. Čuj bila sam dobra djevojčica, how boring.
no_sikiriki wrote: ↑20/05/2022 22:51
Ma bjaži, očekivala sam nešto uzbudljivije. Čuj bila sam dobra djevojčica, how boring.
Nije problem, kreiracemo stilsku vjezbicu o tvome zivotu u Logavinoj - nakon suhoparnog stilski neodredjenog sazetka slijedi opsirnija i zastrasujuce uzbudljiva gotska pricica
Evo ovdje je nedavno počeo postavljati neke primjere. Ima još talentovanih forumaša na ovoj temi. Ommadawna spominjem jer ga
pratim neko vrijeme preko fejsa i stvarno je dobar.
Evo ovdje je nedavno počeo postavljati neke primjere. Ima još talentovanih forumaša na ovoj temi. Ommadawna spominjem jer ga
Jao akvareli <3 patim za akvarelima
Moram i ja iskopati nesto svoje da uploadiram da se sramotim
Jao akvareli <3 patim za akvarelima
Moram i ja iskopati nesto svoje da uploadiram da se sramotim
Uploadiraj.
Kad mogu ja, mo’š i ti.
Akvarel je zajeban ali izazovan.
Ommadawn wrote: ↑21/05/2022 07:03
Uploadiraj.
Kad mogu ja, mo’š i ti.
Akvarel je zajeban ali izazovan
Sviđaju mi se tvoji akvareli jer su "jednostavni" - tema je jednostavna (ne mislim na tehniku) i veoma su smirujući i meni lijepi u svojoj jednostavnosti. Lijepo bi legle u neki prozračni i svijetli kutak za čitanje, sa foteljom i malom policom i stolicem pored.
Ommadawn wrote: ↑21/05/2022 07:03
Uploadiraj.
Kad mogu ja, mo’š i ti.
Akvarel je zajeban ali izazovan
Sviđaju mi se tvoji akvareli jer su "jednostavni" - tema je jednostavna (ne mislim na tehniku) i veoma su smirujući i meni lijepi u svojoj jednostavnosti. Lijepo bi legle u neki prozračni i svijetli kutak za čitanje, sa foteljom i malom policom i stolicem pored.
Ja se furam na DaveTA McKeana - kolaž svega
Čuj, kad mogu ja ... ja volim precrtavati
Hvala
Precrtavanja rade najveći umjetnici, najveći majstori, radim ih nekada i ja gdje se zahtijeva preciznost a vremena je malo ili recimo kad se mora odraditi akvarel i treba skica.
Ko god se bavi akvarelom zna da je tu papir presudan, svako brisanje utiče na habanje papira i to zna uticati na nijansu.
Ja nerijetko kad radim “iz glave” odradim skicu na običnom papiru, eventualno osjenčim i onda precrtam na akvarel papir i obojim bojama. Postavit ću u toku dana ako stignem tamo na onu temu
Realno što se ove slike tiče, i moja prva pomisao je bila da bi "Zlatarska s pogledom na Logavinu" bio prikladniji naziv, ne vidim baš neki "duh" Logavine u njoj.