Danas festival video klipova
I mnogo suncokreta po poljima
Kancelar Šolc otkazuje isporuku haubica PzH 2000. On kaže da ukrajinska vojska nije obučena. Neće biti isporučen ni oklopni transporter Cheetah - navodno za njih nema granata. On laže, naravno. Jasno je zašto - na Schröderovom mjestu u Gazpromu markama!
Hajmo reci da slicno razmisljamo ali ne usudim se javno reci dok ne bude potvrda.Maliodmene wrote: ↑20/05/2022 16:26 Poceo sam stvarno mislit da ih namjerno puste 20-30km naprijed i onda im ovo rade. I budala bi shvatila
Ne desava se ovo prvi put, svaki put kad kazu da su prodrli 20-30 km odma dodju i ovakve stvari, pljuse videa po cijeli dan. I kad sagledas sve od danas, zapita se covjek jel se isplatila ta kilometrazalajkujMe wrote: ↑20/05/2022 16:28Hajmo reci da slicno razmisljamo ali ne usudim se javno reci dok ne bude potvrda.Maliodmene wrote: ↑20/05/2022 16:26 Poceo sam stvarno mislit da ih namjerno puste 20-30km naprijed i onda im ovo rade. I budala bi shvatila
S obzirom na kolicinu Bupova danas vrlo moguce da se to tako desilo ali opet sacekajmo rezultat Bitke za Popasnu
To iedino ako imaju kakvog lokalnog Atifa DudakovicalajkujMe wrote: ↑20/05/2022 16:28Hajmo reci da slicno razmisljamo ali ne usudim se javno reci dok ne bude potvrda.Maliodmene wrote: ↑20/05/2022 16:26 Poceo sam stvarno mislit da ih namjerno puste 20-30km naprijed i onda im ovo rade. I budala bi shvatila
S obzirom na kolicinu Bupova danas vrlo moguce da se to tako desilo ali opet sacekajmo rezultat Bitke za Popasnu

Zato i imaju najveću teritoriju na Svijetu.drug_profi wrote: ↑20/05/2022 11:26 Gledam ova razaranja pa se pitam zasto nekom treba razorena teritorija, pri čemu već imaš najveću teritoriju na svijetu.