Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Gandalf
#61626 Re: Liverpool FC
Upravo tako, samo nek ostanu svi zdravi, biće oni ko čvoka u finalu
- AmiĐa_Idriz
#61628 Re: Liverpool FC
Spoiler
Show
AmiĐa_Idriz wrote: ↑08/05/2022 21:08 IGRAČ MJESECA APRILA
THIAGO ALCANTARA
1. Thiago Alcantara - 27b
2. Sadio Mane - 18b
3. Luis Diaz - 17b
----------------
Lista najboljih igrača mjeseca:
- August - Mohamed Salah - 17b
- Septembar - Mohamed Salah - 15b
- Oktobar - Mohamed Salah - 42b
- Novembar - Trent Alexander-Arnold - 14b
- Decembar - Mohamed Salah - 20b
- Januar - Andy Robertson - 10b
- Februar - Virgil van Dijk - 12b
- Mart - Joel Matip - 9b
- April - Thiago Alcantara - 27b
- no_sekirli
- BHF_Manijak
#61633 Re: Liverpool FC
Spominje se Bowen + Ox mrtvi + kesh West Hamu. 

- drug_profi
#61634 Re: Liverpool FC
Nisam neki fan Bowena, ali znaju oni bolje od mene.
- Edin H.
#61635 Re: Liverpool FC
Pa nije Moyes frajer
- no_sekirli
#61636 Re: Liverpool FC
Može za Oxa i kakva dobra Stihl kosilica za Anfielda. Bowen je po meni OK igrač, mada ja bih i dalje radije Declana vidio u našem dresu
- vaučer
#61637 Re: Liverpool FC
Ne kažem da možda nije dobar, ili da neće biti bolji, ali ne pamtim da sam ikad gledao West Ham i da je Rice ostavio neki bitan dojam na mene. Tip mi izgleda uvijek kao neki osrednji engleski 'talent' koji je naravno prepuhan od strane medija. Nije naročito brz, okretan, kontrola lopte u uskom prostoru mu je ništa specijalno i iako defanzivno dobro čita igru nije na nekoj super visokoj razini u zaustavljanju napada. Uglavnom ga gledam i ne kontam hype, pogotovo ne cifre koje se spominju. Gledam sinoć Everton Palace i onaj Eze mi je izgledao bolje nego sam ikad vidio Ricea da igra.
- AmiĐa_Idriz
#61638 Re: Liverpool FC
Nedjelja će vjerovatno još nekim igračima biti posljednja utakmica na Anfieldu.
- Edin H.
#61641 Re: Liverpool FC
Ništa se ti ne brini.
- AmiĐa_Idriz
#61642 Re: Liverpool FC
Jürgen Klopp hopes Fabinho, Mohamed Salah and Virgil van Dijk can feature against Wolverhampton Wanderers with the Champions League final on the horizon. [lfc]
Ajde za Virgila i Salaha je jasno da će biti u protokolu, ali ako i Fabinho bude to će biti odlično, neki kusur minuta da se malo povrati ritam i osjeti teren će mnogo značiti pred Pariz
- vaučer
#61643 Re: Liverpool FC
Naravno, od zadnjeg zvižduka na St. Mary's samo prevrćem po glavi scenarije za nedjelju. Neki grozni, neki kao najslađi san. Nadam se samo da se najgori neće ostvariti, sve ostalo bih nekako preživio.
Najgori scenarij: City prospe bodove ali mi ne uspijemo pobjediti Wolvese. Ne znam kako i kad, ako ikad, bi ovo probavio. Stvarno najcrnji scenarij koji mogu zamisliti. Na sreću ne naročito izvjestan scenarij da se poklope dva neizgledna rezultata.
Jebeš ovo scenarij: City visi do kraja utakmice, mi vodimo uvjerljivo, ali nekako okrenu i uzmu naslov. Prilično bolan rasplet, jer bi uzbuđenje naraslo do vrhunca pa se razbilo od stijene.
Očekivani scenarij: Obe ekipe pobjeđuju lagano i uvjerljivo i City je prvak. Mislim da smo s ovim svi 90% pomireni i ovo je vjerojatno krajnji rasplet zadnjeg kola. S ovim sam ok ako se nitko ne ozljedi prije finala, što bi stvarno bilo sranje.
Držite me da ne razbijem nešto scenarij: Bilo kakav rasplet u kojem prospu bodove, dok smo mi uvjerljivo ispred Wolvesa.
Neću se prestati smijati do 2030 scenarij: City gubi, mi se mučimo s Wolvesima. Divock Origi ulazi i zabija za pobjedu i naslov Liverpoola.
Najgori scenarij: City prospe bodove ali mi ne uspijemo pobjediti Wolvese. Ne znam kako i kad, ako ikad, bi ovo probavio. Stvarno najcrnji scenarij koji mogu zamisliti. Na sreću ne naročito izvjestan scenarij da se poklope dva neizgledna rezultata.
Jebeš ovo scenarij: City visi do kraja utakmice, mi vodimo uvjerljivo, ali nekako okrenu i uzmu naslov. Prilično bolan rasplet, jer bi uzbuđenje naraslo do vrhunca pa se razbilo od stijene.
Očekivani scenarij: Obe ekipe pobjeđuju lagano i uvjerljivo i City je prvak. Mislim da smo s ovim svi 90% pomireni i ovo je vjerojatno krajnji rasplet zadnjeg kola. S ovim sam ok ako se nitko ne ozljedi prije finala, što bi stvarno bilo sranje.
Držite me da ne razbijem nešto scenarij: Bilo kakav rasplet u kojem prospu bodove, dok smo mi uvjerljivo ispred Wolvesa.
Neću se prestati smijati do 2030 scenarij: City gubi, mi se mučimo s Wolvesima. Divock Origi ulazi i zabija za pobjedu i naslov Liverpoola.
- drug_profi
#61645 Re: Liverpool FC
Ings u 93' minutu za 2:2 na asistenciju Kutinja...
- AmiĐa_Idriz
#61646 Re: Liverpool FC
vaučer wrote: ↑21/05/2022 11:00 Naravno, od zadnjeg zvižduka na St. Mary's samo prevrćem po glavi scenarije za nedjelju. Neki grozni, neki kao najslađi san. Nadam se samo da se najgori neće ostvariti, sve ostalo bih nekako preživio.
Samo što kažeš, da ne bude neki novi Agueroooooo momenat, to bi bilo za bolovanja.
- BHF_Manijak
#61647 Re: Liverpool FC
Ma fakat mislim da je najrealniji scenarij da obje ekipe glat uzmu i to je to, a onda ce se kroz glavu vrtit neki Brighton, Brentford, Leicester, Tottenham itd... Jebi ga.
Ne vidim nacin kako Villa moze iznenadit, osim da Cityu bude jedna od onih utakmica gdje bas nista nece da udje, milion prilika, precka, stativa, golman brani k'o lud... Jedino to. U svakom drugom scenariju ne vidim kako im Villa moze zabit 1-2 gola i tako ih sjebati.
Ne vidim nacin kako Villa moze iznenadit, osim da Cityu bude jedna od onih utakmica gdje bas nista nece da udje, milion prilika, precka, stativa, golman brani k'o lud... Jedino to. U svakom drugom scenariju ne vidim kako im Villa moze zabit 1-2 gola i tako ih sjebati.
- King_Kenny
#61648 Re: Liverpool FC
Ne očekujem mnogo; mala nada tinja. Obje ekipe će pobijediti. I nema žala; to je to, kolilo sr moglo i sjajno je. Opet preko 90 bodova u sezoni.
- AmiĐa_Idriz
#61649 Re: Liverpool FC
Ukratko od Jonesa:
- Ox na izlaznim vratima, West Ham i Newcastle opcije.
- Sa Milnerom i dalje sve otvoreno, čeka se i dalje njegova odluka. Ugovor na još jednu godinu na stolu.
- 0% da Firmino napusti klub, s obzirom da se nešto piskaralo i oko njegovog odlaska zadnjih dana.
- Ox na izlaznim vratima, West Ham i Newcastle opcije.
- Sa Milnerom i dalje sve otvoreno, čeka se i dalje njegova odluka. Ugovor na još jednu godinu na stolu.
- 0% da Firmino napusti klub, s obzirom da se nešto piskaralo i oko njegovog odlaska zadnjih dana.
- AmiĐa_Idriz
#61650 Re: Liverpool FC
E jbg, ne valja ovo što Mbappe ne ide u Real. Ponovo se aktiviraju po pitanju Tchouamenija.