Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Aktuelni predsjednik Hrvatske trenutno je najveći huškač i najveća opasnost za mir na Balakanu.
Identično se ponaša kao Slobodan milošević početkom '90tih.
Neko razuman mora zaustaviti njegov ratohuškački pohod, prije nego bude kasno.
Krv kad padne, gotovo je
PS Nema izmjena izbornog zakona. Valjda je i budali to jasno.
A oni neka blokiraju koga hoće.
Sami snose odgovornost za svoje postupke.
Nije najbolje šutiti, već treba znati izabrati sredstvo
Ovo što radi aktuelni predsjednik Hr je čisti idiotizam.
Npr Istom logikom može i Turska blokirati ako se nametne IZ po željama hadezenjara...ili npr ako se Turcima u Njemačkoj ne da status konstitutivnog naroda...
Last edited by duh_sa_sjekirom on 19/05/2022 11:38, edited 1 time in total.
O ulasku Švedske i Finske u NATO odlučuje HR Parlament-Sabor, a ne bolesni psihopat
pročitati izjavu Ministra vanjskih poslova Gordana Grlića Radmana o tome kako Hrvatska u potpunosti podržava ulazak dviju sjevernih zemalja u NATO, piše Index.
Bare1 wrote: ↑19/05/2022 11:41
Istranine, tko je Istru prodao, je li i to Pavelić
Istra je "ratni plijen" koji je dobila Italija za "junačke podvige u I svj. ratu
Isto kao što je Italija dobila veliki dio Austriskog Tirola
A Pavelić je 43 nakon kapitulacije Italije ... "hrabro" proglasio Istru dijelom NDH - iako mu Njemci nisu dali ni prismrdit tamo
pročitaj malo povijest
Ratni plijen je samo pravdanje koje su vam servirali, kao što su i nama servirali RS, kralj nije morao pristati predati Istru, kao što ni Pavelić nije morao dati dijelove Dalmacije, i on se pravdao da je takav bio dogovor i da ništa nije mogao. Ja nisam niti ću čitati historiju made by feral, vjesnik i slične jugo novine.
Black swan wrote: ↑19/05/2022 11:55
...
to nije bitno jel samo su dijelovi hrvatske bitni a ?
Karalabudane,
ovo je tema: "Dešavanje u Hrvatskoj" pišemo o Hrvatskoj?! ... Ja se NE petljam i NE miješam u teme o BiH,
za razliku od tebe koji stalno "pametuješ u HR" a zapravo, niko te te niš i ne pita
Dosta za danas od mene, prekrasan dan, sezona počela, imam posla
Adio
tuđman prodao bh hrvate,da ponovim tuđam prodao bh hrvate,najveći hrvat otkad je hrvata tako nešto da je uradio,otac hrvatske države da je tako nešto uradio????
Black swan wrote: ↑19/05/2022 11:55
...
to nije bitno jel samo su dijelovi hrvatske bitni a ?
Karalabudane,
ovo je tema: "Dešavanje u Hrvatskoj" pišemo o Hrvatskoj?! ... Ja se NE petljam i NE miješam u teme o BiH,
za razliku od tebe koji stalno "pametuješ u HR" a zapravo, niko te te niš i ne pita
Dosta za danas od mene, prekrasan dan, sezona počela, imam posla
Adio