Znaci kao sto sam i mislio. Neki ljudi govore da je Milan prati sreca citavo prvenstvo i da je citavo vrijeme nezasluzeno i slucajno prvi na tablici. Takodjer je bilo za predpostaviti i koju ces utakmicu staviti kao nezasluzenu pobjedu kao sto je bilo i ocekivano da ces u nezasluzene pobjede ubaciti inone protiv igrom slucaja Lazia. Klasicna objektivnost. Znaci uglavnom po tvom i misljenju nekih budalasto neobjektivnih novinara ,analiticara, zato i kazemPoint. wrote: ↑16/05/2022 22:49Prati malo u i oko Serie A van ovog foruma, sad ti mustra neka da ti dajem imena. Milan je dobio na guzove i Napoli i Lazio i Inter. Onako iz glave. Na odbiju golovi, nadigrani od protivnika.kakabanja213 wrote: ↑16/05/2022 22:40
Imena, imena tih ljudi. Nisu valjda kompetencija tipa ti. Ti jedno a ja cu tebi dva. Da pocnemo sa Gasperinijem nakon poraza u nedelju.
Ili bar daj neku utakmicu, tu koju je Milan dobio na guzove.
daj imena. Imenom se bat u Italiji moze provjeriti ko je ko jer su tu svi izjasnjeni. Doduse uglavmom su to navijaci tri kluba, vrlo tesko je naci novinare sklone jos dva kluba, a nekoga sklonog klubu za koji i ti navijas moze sebtakodjer naci ali u izdanjima tipa glas Cengic Vile, novosti iz Zalika, feljton Odmuta...
Kakvih sve opskurnih novinarcica i analiticara na Cizmi postoji, to bar mi, koji pratimo Serie A znamo. I vrlo velika vecina prati i kometarise uglavmom samo tri tima. Ove ostale ponekad, kad se u njima nalazi Maradona, mafija, Toti, Badjo iiiiii ne znam ko kod vas, mozda Nedved ili kad vam odlazi neko ko bi eventualno mogao napraviti karijeru. U zadnje vrijeme se uglavnom bave kvalitetom izdanja Cire Imobile u nacionalnom dresu.
Evo sto si mozda opis utakmica Milana protiv Intera i Napolija procitao na kakvom sajtu ali nije valjda da si utakmice Lazia protiv Milana ove godine na taj nacin ispratio. Mislim stvarno ali jednu ste ispapljeni 4:0 a drugu ste zabili gol pocetkom utakmice , poveli a onda se je ista pretvorila u jednosmjernu ulicu sa kulminacikom u 93 minuti. Doduse Sari je poslije ispalio svoju klasicnu glupost da nece komentarisati sudjenje a i Acerbi se je smijao kod izjednacujuceg gola pa je mozda i on namjerno pustio utakmicu.