Nadati se da ja ovde sada bezze pilim naopako, ne bih se ja ljutio da me Kloppo demantuje i da me raja s teme isproziva poslije posljednjeg sudijskog zvižduka
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Gandalf
#61426 Re: Liverpool FC
Ma dajte ba ljudi, ovo je pepova navlakuša, lafo zadnje kolo odlučuje prvaka, neće Kloppo nasjesti na ovaj spin, odmaranje igrača za finale LP je prioritet, prije nego lov na izgubljenu ligašku titulu. U finalu LP Liverpool odlučuje o svojoj sudbini, tamo gdje se moraš uzdati u neku osrednju ekipu, eh tu se možeš i pozdraviti s titulom.
Nadati se da ja ovde sada bezze pilim naopako, ne bih se ja ljutio da me Kloppo demantuje i da me raja s teme isproziva poslije posljednjeg sudijskog zvižduka
-
Mustang1
- King_Kenny
#61428 Re: Liverpool FC
Do našnje tekme, šanse nisu postojale. Sad postoje; male, ali postoje. I prvo sa Southamptonom.
Da dobiše Tottenham, Liga bi bila u Liverpoolovim rukama.
No, sjajna sezona - kakogod i štagod da se desi u preostale 3 tekme.
Da dobiše Tottenham, Liga bi bila u Liverpoolovim rukama.
No, sjajna sezona - kakogod i štagod da se desi u preostale 3 tekme.
- AmiĐa_Idriz
#61429 Re: Liverpool FC
Ja sam neko ko od Etihada piše da je gotovo, ali ono, sve dok je moguće u teoriji treba se nadati, navijači smo neki valjda jebeš ga.
Sad nešto puštati niz vodu nema smisla, da su igrači tako u decembru razmišljali odavno bi na godišnjem bili
Ovako je možda i bolje. Da je City izgubio naši bi se nafurali da trpaju neke golove Southamptonu, što opet na kraju ne obećava ništa osim umora, kako fizičkog tako i mentalnog.
Protiv Southamptona opet malo izrotirati kao za Villu, dovoljno smo kvalitetniji da i u šarenom sastavu izvučemo pobjedu gore. I onda na kraju osluškivati može li Gerrard šta ili ne. Ako može bajka, ako ne, čestitati Cityu i čekirati se za Pariz.
Na kraju krajeva, lakše bio svario nekako gubitak titule za jedan bod (opet, ironije li) nego za par prčenih golova. To bi bio šamar tek.
Sad nešto puštati niz vodu nema smisla, da su igrači tako u decembru razmišljali odavno bi na godišnjem bili
Ovako je možda i bolje. Da je City izgubio naši bi se nafurali da trpaju neke golove Southamptonu, što opet na kraju ne obećava ništa osim umora, kako fizičkog tako i mentalnog.
Protiv Southamptona opet malo izrotirati kao za Villu, dovoljno smo kvalitetniji da i u šarenom sastavu izvučemo pobjedu gore. I onda na kraju osluškivati može li Gerrard šta ili ne. Ako može bajka, ako ne, čestitati Cityu i čekirati se za Pariz.
Na kraju krajeva, lakše bio svario nekako gubitak titule za jedan bod (opet, ironije li) nego za par prčenih golova. To bi bio šamar tek.
- East_side
#61430 Re: Liverpool FC
Polako ba ljudi, Southampton zadnju tekmu igrao 07.05. a nisu ni oni Rudar iz Ugljevika.
Valja i to odigrat kako treba a treba uzet u obzir da su juče igrači lipsali i fizički i psihički i emocionalno.
Valja i to odigrat kako treba a treba uzet u obzir da su juče igrači lipsali i fizički i psihički i emocionalno.
-
MMM1977
#61431 Re: Liverpool FC
Pošto gol razliku ne možemo stići ni u najluđim snovima, ovo danas je isto kao i pobjeda West Hama. Kutinjo, na tebe je red.
- AmiĐa_Idriz
#61432 Re: Liverpool FC
E ba, kontam sad nešto, istu smo stvar pričali samo sa obratnin ulogama nakon onih 3:0 na Camp Nou...tada ja bio teški pesimista, a ti optimista. Nadam se da ću ti "vratiti" ovaj put...BHF_Manijak wrote: ↑15/05/2022 17:04 Dajte ba ljudi...
Da odlucuju sami o sebi, pa hajde, a ovako nemoguce. Ispratit ce Villu s 5 komada. Jos igra Villa otvoreno, ubit ce ih kontrama.
- BHF_Manijak
#61433 Re: Liverpool FC
Amin vala.AmiĐa_Idriz wrote: ↑15/05/2022 18:25E ba, kontam sad nešto, istu smo stvar pričali samo sa obratnin ulogama nakon onih 3:0 na Camp Nou...tada ja bio teški pesimista, a ti optimista. Nadam se da ću ti "vratiti" ovaj put...BHF_Manijak wrote: ↑15/05/2022 17:04 Dajte ba ljudi...
Da odlucuju sami o sebi, pa hajde, a ovako nemoguce. Ispratit ce Villu s 5 komada. Jos igra Villa otvoreno, ubit ce ih kontrama.![]()
-
Mustang1
#61434 Re: Liverpool FC
Jednom smo ganjali gol razliku pa jedva izvukli nerijeseni na kraju
Gerrard poceo pisati govor za Villu
Gerrard poceo pisati govor za Villu
- AmiĐa_Idriz
#61435 Re: Liverpool FC
Da, o tome sam i ja kontao danas, sreća pa nam je sad nebitno 
- AmiĐa_Idriz
#61437 Re: Liverpool FC
Jao ljudi, pa ja u čitavom derneku sinoć zaboravio na anketu
ANKETA
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... Q/viewform
ANKETA
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... Q/viewform
- BHF_Manijak
#61438 Re: Liverpool FC
Odavno vec govorim, Bowen nimalo los igrac. Ne bih imao nista protiv da obuce crveni dres, u rotaciji mislim da bi top bio. Ne znam koliko ima zainteresovanih i kako bi Liverpool kotirao u toj utrci.
-
convict
#61441 Re: Liverpool FC
bez obzira sto su se izvukli od povreda, ja bih postedio i salaha i virgila, kao i vecinu ostalih koji su odigrali cijelu utakmicu, pa kako god...
alisson, tsimikas, matip, konate, gomez, jones, milner, keita, minamino, origi, eliott
hendo, tiago, diaz u drugom poluvremenu ako bude trebalo.
alisson, tsimikas, matip, konate, gomez, jones, milner, keita, minamino, origi, eliott
hendo, tiago, diaz u drugom poluvremenu ako bude trebalo.
- AmiĐa_Idriz
#61442 Re: Liverpool FC
Gledam ovo opet, čovječe koja penalčina Jote u kakvom trenutku.
- King_Kenny
#61443 Re: Liverpool FC
Thiago je, isto, izveo sjajan penal.
- King_Kenny
#61445 Re: Liverpool FC
Jutros vijdeh i sjajan potez Manea; dok su svi ganjali Tsimija, on se zaustavio kod Mendija. 
- East_side
#61446 Re: Liverpool FC
King_Kenny wrote: ↑16/05/2022 09:12 Jutros vijdeh i sjajan potez Manea; dok su svi ganjali Tsimija, on se zaustavio kod Mendija.![]()
Tako je i Salaha tješio u dva navrata nakon penala Senegal - Egipat.
Ne znam da li griješim, ali imam neki utisak da Mane nikad nije stekao status legende među navijačima ni približno kao Salah.
A u proteklim sezonama je imao ogromno učešće u uspjesima kluba i definitivno ima velike zasluge. Ako ne kao Salah, sigurno nije mnogo ni zaostajao za njim u cijeloj ovoj priči u zadnje 3-4 godine.
Svaka čast Mo-u, da ne bude sad da množim s nulom impresivne cifre koje je postigao. Ali realno, izvodio je sve penale, cijeli tim je radio za njega (manje više) i šutirao je češće po golu u situacijama kada je bilo mnogo logičnije da odigra pas. Ali sve se to brzo zaboravljalo kad lopta na ovaj ili onaj način završi u mreži.
Upravo zbog toga, kad je npr. neka akcija 3 na 2, više volim vidjeti loptu u nogama Manea nego Salaha jer je tada veća šansa da Liverpool postigne gol, pa i sam Salah.
Doduše i Mane je ove sezone postao malo sebičniji nego ranije. Vjerovatno je čovjeku puk'o film i potpuno ga razumijem.
- AmiĐa_Idriz
- saint_mirad
#61449 Re: Liverpool FC
alisson ima ove herojske aktove koji se ispostave kao prekursor necega velikog. ona odbrana protiv napolija od koje je ovisio prolaz u grupnu fazu je bila prekursor kasnijeg osvajanja lige sampiona. prosle sezone je dao gol bez kojeg ne bi ni igrali ligu sampiona ove sezone, a sad smo na korak od osvajanja.
covek vredi svaki placeni euro.
- AmiĐa_Idriz
#61450 Re: Liverpool FC
Liverpool have moved to strengthen their backroom staff to ensure they are in the best possible shape for the closing days of this season and in the future. Physiotherapist Christopher Rohrbeck will return to Anfield with immediate effect. [@David_Ornstein]
During his previous spell, it is thought Rohrbeck was extremely popular in the dressing room and those he is believed to have worked most closely with include the star pair of Salah and Van Dijk.
An agreement is now described as being imminent. Sources suggest greater urgency was applied to the matter in the wake of Fabinho suffering a hamstring issue at Villa Park last Tuesday, as per
@David_Ornstein