Premijer liga BiH - @manijak1

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Anquilla

#14226 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Anquilla »

Ricken wrote: 14/05/2022 19:24
Anquilla wrote: 14/05/2022 19:22 Nema sanse da se registruje za Sarajevo, ali neka smo jednom odbili da nastavimo mec.
Ljudi godinama dole prave bas neprijateljsku atmosferu, nije ovo prvi put da gadjaju nase igrace. Ali je prvi put, koliko znam, da smo napokon zauzeli stav da ne nastavljamo.
Zasto ne bi registrovali za goste?
Sta je bilo kad je Sadovic udaren u Banja Luci?

Ne mislim da se ne treba registrovati, mislim da nece,
Regostrovalo bi se da je Borac umjesto Sarajeva, kao sto se registrovala 3-0 za Borac poslije ulijetanja na Kosevu.
Ali, ova nece, pretpostavljam.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#14227 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Pitar sa Kariba »

sime_cipol wrote: 14/05/2022 19:26 Prekid u 86' ima li to veze neke oko odluke :?
Ima nesto prekid do 70' nastavlja se od prekida. 70+' mislim da se mora igrati nova utakmica.
Ali to kad je prekid utakmice radi vise sile etc...
Ovo ce reg kao sa je zavrsena utakmica i kazna FKS. Treba vidjeti u pravilniku FS kolika je kazna za odbijanje nastavka igre.
Capajebo

#14228 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Capajebo »

Anquilla wrote: 14/05/2022 19:29
Ricken wrote: 14/05/2022 19:24

Zasto ne bi registrovali za goste?
Sta je bilo kad je Sadovic udaren u Banja Luci?

Ne mislim da se ne treba registrovati, mislim da nece,
Regostrovalo bi se da je Borac umjesto Sarajeva, kao sto se registrovala 3-0 za Borac poslije ulijetanja na Kosevu.
Ali, ova nece, pretpostavljam.
Zato sto smo i mi i Zeljo obicne ckepi.
Fino izadjes javno pred utakmicu i kazes na prvi znak fasizma, nacionalizma mi cemo napustiti teren i necemo nastaviti utakmicu.
Nakon (ne kad, jer ce se sigurno desiti fasizam, to je ta sredina) sto se desi, izadjes i ne vracas se po cijenu 3ceg svjetskog rata.
mirza_15

#14229 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by mirza_15 »

sime_cipol wrote: 14/05/2022 19:26 Prekid u 86' ima li to veze neke oko odluke :?
U nekim situacijama se registruje tim rezultatom. E sada ne znam ima li veze razlog prekida. Vjerovatno ima.

Neka registruju kako hoće i neka pucaju kazne kako hoće. Neka naši nisu nastavili. Nisu smjeli ni onu u kupu sa Husrefom nastaviti. Nama se prekine utakmica kada dva navijača ulete na teren (ne diraju nikoga), a ne prekida se kada nam pogode igrača u glavu. U Evropi sve suprotno. Na finale LP uleti neko, utakmica se zaustavi dok se ne izbaci i utakmica se nastavlja. A za pogađanje igrača u glavu, nedavno je čini mi se Payet pogođen, utakmica prekinuta i registrovana 3:0 za njegovu ekipu. Kod nas ima veze koji su klubovi u pitanju
1Namcor

#14230 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by 1Namcor »

Nema sanse da bude 3:0 za domace, ili da se nama oduzmu bodovi, da je ne znam kakav lobi u savezu... Ono sto se izvjesno moze desiti je da se utakmica registruje postojecim rezultatom ili eventualno odigra nova...
Dead Man Walking

#14231 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Dead Man Walking »

Pa sudija i delegat rekli da se nastavi, gosti odbili, znaci nema sanse da se registruje za goste.

Sreca u nesreci je da ste svakako gubili i da vam bodovi ne trebaju pa makar vam i oduzeli jos koji bod isti qrac, tako da ste mogli odbiti nastavak utakmice bez previse posljedica, a da se ovim govnima konacno pokazu zubi.
luckylaka

#14232 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by luckylaka »

hrasno38 wrote: 14/05/2022 19:28 Ove fasiste treba izbrisati sa sportskog lica zemlje pa nek igraju sa poskocima po onom jebenom kamenjaru. Sacica balavaca prvo zajebe svoj klub a onda zajebe i ono sto se zove sport. Jebo im Covic majku svima redom. Pitari ne trebaju da igraju i ako ne dobiju bodove za zelenim stolom treba srusiti savez zajedno sa onim majmunima u njemu.Pa dosta vise malih kockastih govana
Prica ponovljena stotinu puta.Bice neka manja kazna i hajde dalje ko da nista nije ni bilo.Nista novo.Glave padale,izdavala se neka saopstenja koja nigdje ne piju vode.Do sledece zrtve
mirza_15

#14233 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by mirza_15 »

Dead Man Walking wrote: 14/05/2022 19:36 Pa sudija i delegat rekli da se nastavi, gosti odbili, znaci nema sanse da se registruje za goste.

Sreca u nesreci je da ste svakako gubili i da vam bodovi ne trebaju pa makar vam i oduzeli jos koji bod isti qrac, tako da ste mogli odbiti nastavak utakmice bez previse posljedica, a da se ovim govnima konacno pokazu zubi.
Isto mislim. Svakako smo gubili, a da nam, eventualno, i dodatno oduzmu tri boda nije neka šteta. Široki će opet dobiti stadion ili tribinu dvije, tri utakmice, oni će se žaliti pa će im smanjiti na jednu jtakmicu i to samo tu tribinu, a oni će zabraniti dolazak gostujućim navijačima i svoje prebaciti na gostujuću tribinu. To smo sve već gledali.
Logovan

#14234 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Logovan »

Meni smiješno što su rekli da se može nastaviti, a tribina nije ispražnjena. Eto situacija se smirila, neće vas više gađati, hajde sad izađite. Evo momci će biti mirni sad su mi rekli, neće više vjerujte mi. Ma mrš više. Jebo ti ovo.

Što se mene tiče ne moramo više ni minute dole odigrati. Jebeš ti i fudbal i bodove i trofeje, ako ćeš strepiti svaki put. Neka svaki put bude 3:0 registrovano i vozdra. Je l' treba neko da pogine zbog divljaka?

A Široki će proći bolje od nas. Dobit će nekakvu kaznu i onda će se ovi žaliti, a savez će uvažiti žalbu.
Dead Man Walking

#14235 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Dead Man Walking »

E cuj smijesno ti, pa nismo u Japanu jarane. Dole je mrtva glava pala i sta je bilo? Nista.
mirza_15

#14236 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by mirza_15 »

Logovan wrote: 14/05/2022 19:50 Meni smiješno što su rekli da se može nastaviti, a tribina nije ispražnjena. Eto situacija se smirila, neće vas više gađati, hajde sad izađite. Evo momci će biti mirni sad su mi rekli, neće više vjerujte mi. Ma mrš više. Jebo ti ovo.

Što se mene tiče ne moramo više ni minute dole odigrati. Jebeš ti i fudbal i bodove i trofeje, ako ćeš strepiti svaki put. Neka svaki put bude 3:0 registrovano i vozdra. Je l' treba neko da pogine zbog divljaka?

A Široki će proći bolje od nas. Dobit će nekakvu kaznu i onda će se ovi žaliti, a savez će uvažiti žalbu.
Prema njihovoj logici, trebali smo nastaviti, ali sa igračem manje. Dženo kriv što nije ostavio jednu izmjenu do kraja. To se dole podrazumjeva jer je za očekivati barem jednu razbijenu glavu.
mirza_15

#14237 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by mirza_15 »

Ma svakako nam bodovi ne trebaju, a i utakmica je već bila izgubljena. Barem sada treba tjerati do kraja. Meni krivo što ovo isto nismo uradili u Kupu kada su Hebibovića pogodili. Tada smo imali aktivan rezultat i tada je trebalo pokazati mu.a
tataćusak

#14238 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by tataćusak »

Ljudi dragi jel vama još nije jasno da smo mi u ratu i dalje samo što se ne puca. Ako i dalje to treba objašnjavati onda ovo i zaslužujemo. Fašizam moramo poraziti ali na žalost nismo ni blizu toga
Karikaturist

#14239 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Karikaturist »

Uz duzno postovanje, ko jos prati ovu ligu. Najnazadnija i najlosija liga na daleko. Puno vecih problema ima u dzavi ali evo i ovo je odraz toga.
Pitar sa Kariba

#14240 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Fakat kako su sudija i delegat mogli donijeti odluku da se nastavi utakmica. Evo nasi za Avaz izjavili da nije bilo doktora iz hitne iako je to propozicijama obavezno. Radi toga propusta su morali Hamzu i Dupovca odvuci u dom zdravlja!
I sad ti doneses odluku sa jedna ekipa izadje sa 9 igraca?!
:-)
last mohicans

#14241 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by last mohicans »

https://sport.avaz.ba/nogomet/742512/na ... en-u-glavu
Banda fašistička. Pogledaj ponašanje delegata, ni ljekara HP nije bilo.
Capajebo

#14242 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Capajebo »

Zato sto ce balija pristati na sve, i majku rodjenu usput prodati za 50 KM.
Nisu krive ustase, jer ovo je njihovo normalno, prirodno ponasanje. Krivi smo mi, tj "nasi" klubovi, koji godinama i godinama na sve moguce zatvaraju oci i prave se da je sve ok.
Nakon sto su izbacili Mladost na pravdi Boga, a svi sutili (tj neko kao saopstenje kao bilo haha) nismo ni zasluzili da nas neko i pokusava postovati ili uvazavati. Samo se nadam da su ovi fastisti, i uzpasti i genocidni, dovoljno glupi pa da nastave jos vise da provociraju. Mozda to nekad natjera na konacnu kolektivnu svijest normalnih ljudi u ovoj drzavi da se nekad mora reci STOP.
Cijena tog STOP nije bitna, nek se i zapuca istog trena - sto se mene tice, ali nekad ce se morati stati na crtu ovim divljacima.
Pitar sa Kariba

#14243 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Voditelj policije daje izjavu da će osigurati pražnjenje dijela tribine iz kojeg su pogođena dva igrača plastičnom čašom pive. Potvrđeno je da će se isprazniti prostor deset metara oko tog dijela, što je i učinjeno. Komesar za sigurnost Širokog Brijega je potvrdio da su poduzete sve radnje da se utakmica nastavi. Komesar ispred Saveza je zaključio da se može nastaviti nakon poduzetih aktivnosti.

Nakon utvrđenog da su se stekli uslovi za nastavak utakmice, komesar ispred Sarajeva rekao je kako njihova ekipa ne želi nastaviti i kako se ne osjeća sigurno. Isto tako predstavnik gostiju izjavljuje da navedeni zapisnik ne želi potpisati.

U vrijeme drugog sastanka krizne sobe nije bilo zahtjeva od strane predstavnika FK Sarajevo. Konstatovano je da će povrijeđene igrače pregledati doktor Širokog Brijega, jer se igrači osjećaju loše. Doktor Hitne pomoći nije bio nazočan u kolima.

Kako ekipa Sarajeva nije htjela nastaviti utakmicu obavijestili smo glavnog sudiju Zorana Grbića da ne žele nastaviti utakmicu i da je utakmica za njih završena. U 19:34 predstavnik Sarajeva daje izjavu da ne žele nastaviti utakmicu jer nije ispražnjena cijela tribina. Još jednom smo napomenuli da komesar za bezbjednost i policija tvrde da je sa njihove strane sve odrađeno kako treba i da se utakmica može nastaviti”
Login77777

#14244 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Login77777 »

Da je pameti preuzeti savez, ligu i reprezentacije. Kadrove iz BL, Sirokog itd odstraniti neka igraju svoju ligu. Premijer ligu BiH neka igraju Sarajevo, Zeljo, Sloboda, Velez itd. i to je to.
Nema potrebe da u bh ligi budu Siroki i Borac…
mirza_15

#14245 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by mirza_15 »

Pitar sa Kariba wrote: 14/05/2022 23:29
Voditelj policije daje izjavu da će osigurati pražnjenje dijela tribine iz kojeg su pogođena dva igrača plastičnom čašom pive. Potvrđeno je da će se isprazniti prostor deset metara oko tog dijela, što je i učinjeno. Komesar za sigurnost Širokog Brijega je potvrdio da su poduzete sve radnje da se utakmica nastavi. Komesar ispred Saveza je zaključio da se može nastaviti nakon poduzetih aktivnosti.

Nakon utvrđenog da su se stekli uslovi za nastavak utakmice, komesar ispred Sarajeva rekao je kako njihova ekipa ne želi nastaviti i kako se ne osjeća sigurno. Isto tako predstavnik gostiju izjavljuje da navedeni zapisnik ne želi potpisati.

U vrijeme drugog sastanka krizne sobe nije bilo zahtjeva od strane predstavnika FK Sarajevo. Konstatovano je da će povrijeđene igrače pregledati doktor Širokog Brijega, jer se igrači osjećaju loše. Doktor Hitne pomoći nije bio nazočan u kolima.

Kako ekipa Sarajeva nije htjela nastaviti utakmicu obavijestili smo glavnog sudiju Zorana Grbića da ne žele nastaviti utakmicu i da je utakmica za njih završena. U 19:34 predstavnik Sarajeva daje izjavu da ne žele nastaviti utakmicu jer nije ispražnjena cijela tribina. Još jednom smo napomenuli da komesar za bezbjednost i policija tvrde da je sa njihove strane sve odrađeno kako treba i da se utakmica može nastaviti”
Svi smo vidjeli da je Hamza pogođen tvrdim predmetom. Neko od naših igrača ga je čak i podigao. Stekli se uslovi za nastavak? Sa 9 igrača?
Pitar sa Kariba

#14246 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Kako se u evropi radi. :oops:
Iako su se navijači Kukesija i Legije gađali kamenjem tijekom i prije utakmice, navodno ima i teže ozlijeđenih, do prekida je došlo kada su domaći navijači kamenicom pogodili u glavu igrača Legije Ondreja Dudu, nakon što je Legija postigla drugi pogodak za vodstvo od 2:1.

Dudu je pao kao pokošen, iznesen je s terena, no nakon liječničke intervencije ipak se pridigao i otišao u svlačionicu na nogama.
Glavni sudac prekinuo je susret bez mogućnosti nastavka.
Epilog: 0:3, utakmica bez publike, 70k€ kazne....
luckylaka

#14247 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by luckylaka »

Je li ovo samo kod mene na areni iz Tuzle na ekranu nema ni vrijeme ni rezultat.Tacno banjalucani bili ovdje na forumu ,procitali da sarajevski nece pogurati Slobodu za opstanak vele mi cemo
Pitar sa Kariba

#14248 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Nije bilo, Arena se zajebaje ba sa ovim prenosima PL BiH.
Najbolja utakmica Slobode sto sam ja gledao.
Borac kanta bez sudija.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#14249 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by plain vanilla »

Pitar sa Kariba wrote: 15/05/2022 17:01 Nije bilo, Arena se zajebaje ba sa ovim prenosima PL BiH.
Najbolja utakmica Slobode sto sam ja gledao.
Borac kanta bez sudija.
Jos vi nam date bod i eto nas opet zajedno :mrgreen:
Pitar sa Kariba

#14250 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

BodEvi se moraju zaraditi!
Nema na lijepe oci nista! :mrgreen:
Post Reply