Pozdrav, vjerujem da mnogi imaju probleme sa mobitelima ali i iskustva koja mogu i hoće podijeliti sa drugima. Nadam se da ćemo jedni drugima pomagati sa savjetima ali i uputama za konkretnu pomoć.
Evo ja imam dilemu, iznenada prije otprilike 2-3 sata mobitel je sam počeo da se pali i gasi. (pali i gasi se displej)
Jeste li imali takvih problema? Telefon je Samsung Galaxy A50.
Smartphones - problemi
Moderator: Benq
- BarbaDue
- Leopard_SA
#2 Re: Smartphones - problemi
If your Galaxy phone's screen turns off while you're using it, it may be because the screen timeout feature has been enabled on your phone. Screen timeout is a feature that automatically turns off the display after a certain amount of time to save your phone's battery.BarbaDue wrote: ↑14/05/2022 00:17 Pozdrav, vjerujem da mnogi imaju probleme sa mobitelima ali i iskustva koja mogu i hoće podijeliti sa drugima. Nadam se da ćemo jedni drugima pomagati sa savjetima ali i uputama za konkretnu pomoć.
Evo ja imam dilemu, iznenada prije otprilike 2-3 sata mobitel je sam počeo da se pali i gasi. (pali i gasi se displej)
Jeste li imali takvih problema? Telefon je Samsung Galaxy A50.
Ako nije ovo u pitanju, da li je telefon u zadnje vrijeme imao doticaj sa vodom ili bio u vlaznom prostoru?
Moze biti dosta stvari doduse
- BarbaDue
#3 Re: Smartphones - problemi
Zaslon se pali i gasi svakih 10-15 sekundi. I to ne uvijek. Recimo danas se nije gasio citav dan, ali je poceo oko 23h iz cista mira.
Ne mogu potvrditi da je došao u dodir sa vodom. Ali ima još jedna stvar koja se u isto vrijeme događa.
Povremeno mu ne rade mikrofon i slušalice pri pozivu. Tada poziv obavljam na spikerfon ili sa slušalicama.
Ne mogu potvrditi da je došao u dodir sa vodom. Ali ima još jedna stvar koja se u isto vrijeme događa.
Povremeno mu ne rade mikrofon i slušalice pri pozivu. Tada poziv obavljam na spikerfon ili sa slušalicama.