RagibUzoriti wrote: ↑13/05/2022 13:18 Dje ode ona koka sto je postavila temu?
Ja joj fino ponudio da se uda za mene , ona ni mukajet.
Vidis namah da je neka izbirljiva i namcor.
![]()
Zar ti ne rece da si ozenjen
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
RagibUzoriti wrote: ↑13/05/2022 13:18 Dje ode ona koka sto je postavila temu?
![]()
ja iz iskustva,već sam to napisaoangie_ wrote: ↑12/05/2022 22:50Mother knows bestsaint_mirad wrote: ↑12/05/2022 22:16 problem je u tebi jer zelis da se takmicis sa njegovom majkom/oba roditelja. to je bitka koju ne mozes da dobijes ako tvoj muskarac ima imalo karaktera.
Zaboravio si i sestre i djecu od sestre i zetove
Zanima me jel svi ovi muskarci govore ovo iz iskustva ili im to mame, nane ili neko treci prenosi s koljena na koljena, veliku tajnu o zenskoj psihologiji![]()
i said what i said. ovi što ih žene okreću protiv roditelja, naročito protiv majke su 3.14cke u duši.Ateista wrote: ↑13/05/2022 13:55Prvi put cujem da se karakter tako definise, vjerovatno si htio reci ako nema karakter, svoj stav i ako dopusta da mu mama kroji zivot.saint_mirad wrote: ↑12/05/2022 22:16 problem je u tebi jer zelis da se takmicis sa njegovom majkom/oba roditelja. to je bitka koju ne mozes da dobijes ako tvoj muskarac ima imalo karaktera.![]()
Nikada neka zena nece moci da upravlja samnom. Istina da mamu najvise volim i postujem od svih zena, ali sam opet svoj covjek.no_sikiriki wrote: ↑13/05/2022 15:23Njih žene, vas mame...summa sumarum, žene glavne u svakom slučaju.![]()
Postavljačica teme bi najviše voljela da je tako, kako bi opravdala svoje nebuloze.no_sikiriki wrote: ↑13/05/2022 15:23Njih žene, vas mame...summa sumarum, žene glavne u svakom slučaju.![]()
On je sretno rastavljen.angie_ wrote: ↑13/05/2022 14:49RagibUzoriti wrote: ↑13/05/2022 13:18 Dje ode ona koka sto je postavila temu?
![]()
Zar ti ne rece da si ozenjen![]()
Ne znam za mamine sinove i šta se njima vrzma po glavi ali iz vlastitog iskustva mogu samo reći da žene gledaju samo finansije i interes, ljubav to je samo maska kako bi se dobila sigurnost.dale cooper wrote: ↑12/05/2022 19:55 Čitajući ovu i teme koje su se bavile sličnom tematikom mogu samo izvući zaključak da mamini sinovi ne mogu smisliti žene.![]()
![]()
Jeste mamino zlato, reci imauspuhc wrote: ↑13/05/2022 15:30Nikada neka zena nece moci da upravlja samnom. Istina da mamu najvise volim i postujem od svih zena, ali sam opet svoj covjek.no_sikiriki wrote: ↑13/05/2022 15:23
Njih žene, vas mame...summa sumarum, žene glavne u svakom slučaju.![]()
![]()
A tvoja mati, kojeg je spola? Sestra? Nana, rodica?Project Lucian wrote: ↑13/05/2022 15:43Ne znam za mamine sinove i šta se njima vrzma po glavi ali iz vlastitog iskustva mogu samo reći da žene gledaju samo finansije i interes, ljubav to je samo maska kako bi se dobila sigurnost.dale cooper wrote: ↑12/05/2022 19:55 Čitajući ovu i teme koje su se bavile sličnom tematikom mogu samo izvući zaključak da mamini sinovi ne mogu smisliti žene.![]()
![]()
Nažalost ali tako je.
To ne znači da mrzim žene, naprotiv od malena sam uvijek poštovao ženski rod, međutim podmukle manipulatorke su postale i da muškarci nemaju taj veliki seksualni nagon vjerujem da za kratko vrijeme nijedan muškarac ih prstom ne bit htio dotaknuti kad bi shvatio stvarnu prirodu ženskog bića.
Ono što mene kopka je zašto su ostale takve i nakon štomsu dobile sva prava kao i muškarci, to je prije može se reći bio neki način odbrambenog mehanizma kod žena ali danas kad mogu da rade privređuju imaju imovinu i sva druga prava kao i muškarci one biraju da budu iste one žene ko i prije 200 godina. Niđe veze.
Znam da ima izuzetaka, ali ti isti izuzetci samo potvrđuju pravilo.
Ne moze se za kratak period promijeniti mnogo godina evolucije.Project Lucian wrote: ↑13/05/2022 15:43 Ono što mene kopka je zašto su ostale takve i nakon štomsu dobile sva prava kao i muškarci, to je prije može se reći bio neki način odbrambenog mehanizma kod žena ali danas kad mogu da rade privređuju imaju imovinu i sva druga prava kao i muškarci one biraju da budu iste one žene ko i prije 200 godina. Niđe veze.
Ako nadjes pravu zenu, dala bi i ona zivot i za tebe i za tvoje dijete..koje ti btw samo zena moze podariti..Snake Eyes wrote: ↑13/05/2022 16:58 Majka - zena koja bi zivot dala za tebe, supruga - zena koja ocekuje da zivot das za nju.
Tako je, svako ima svoje mjesto. Kako to da nisi, niti si bila religiozna, bas me kopka.angie_ wrote: ↑13/05/2022 17:00Ako nadjes pravu zenu, dala bi i ona zivot i za tebe i za tvoje dijete..koje ti btw samo zena moze podariti..Snake Eyes wrote: ↑13/05/2022 16:58 Majka - zena koja bi zivot dala za tebe, supruga - zena koja ocekuje da zivot das za nju.
A zasto uopste mijesate te dvije vrste ljubavi? Svako ima svoje mjesto i ako je muskarac zreo i pravi, sve on to fino poreda![]()
Joj dosli smo i do evolucijeauspuhc wrote: ↑13/05/2022 16:59 Nije nikakva mrznja u pitanju. Samo objektivno sagledavanje situacije.![]()
Ne moze se za kratak period promijeniti mnogo godina evolucije.Project Lucian wrote: ↑13/05/2022 15:43 Ono što mene kopka je zašto su ostale takve i nakon štomsu dobile sva prava kao i muškarci, to je prije može se reći bio neki način odbrambenog mehanizma kod žena ali danas kad mogu da rade privređuju imaju imovinu i sva druga prava kao i muškarci one biraju da budu iste one žene ko i prije 200 godina. Niđe veze.
A de mi objasni taj link?Snake Eyes wrote: ↑13/05/2022 17:02Tako je, svako ima svoje mjesto. Kako to da nisi, niti si bila religiozna, bas me kopka.
Ma da moze onako trolerski neki ajet da ti krhne o majkama i njihovoj vaznosti naspram zena.angie_ wrote: ↑13/05/2022 17:07A de mi objasni taj link?Snake Eyes wrote: ↑13/05/2022 17:02
Tako je, svako ima svoje mjesto. Kako to da nisi, niti si bila religiozna, bas me kopka.
Cisto me zanima kakve to veze ima?
Why the fuck ti je vaktija bila medju deset najkoristenijih android aplikacija:angie_ wrote: ↑13/05/2022 17:07A de mi objasni taj link?Snake Eyes wrote: ↑13/05/2022 17:02
Tako je, svako ima svoje mjesto. Kako to da nisi, niti si bila religiozna, bas me kopka.
Cisto me zanima kakve to veze ima?
Audrey, Audrey...no_sikiriki wrote: ↑13/05/2022 17:09Ma da moze onako trolerski neki ajet da ti krhne o majkama i njihovoj vaznosti naspram zena.![]()
Snake Eyes wrote: ↑13/05/2022 17:12Why the fuck ti je vaktija bila medju deset najkoristenijih android aplikacija:
angie_ wrote: ↑13/05/2022 17:21Snake Eyes wrote: ↑13/05/2022 17:12
Why the fuck ti je vaktija bila medju deset najkoristenijih android aplikacija:
![]()
Wow!
Imam religiozne clanove porodice, starije..
Ali ovo me je blow away![]()
Jesi li nasao koja mi je bila top pjesma u srednjoj...ima i tu stosta o mom karakteru![]()
Wow...imala si 20 postova dok nisi otvorila ovu temu...angie_ wrote: ↑13/05/2022 17:21Snake Eyes wrote: ↑13/05/2022 17:12
Why the fuck ti je vaktija bila medju deset najkoristenijih android aplikacija:
![]()
Wow!
Imam religiozne clanove porodice, starije..
Ali ovo me je blow away![]()
Jesi li nasao koja mi je bila top pjesma u srednjoj...ima i tu stosta o mom karakteru![]()