E jesi nasao koga ces citirati
Aco uradjen koksom...ne moze povezati 2 rijeci ispravno a da poveze pjesmu
Moderator: _BataZiv_0809
E jesi nasao koga ces citirati
zippoo87 wrote: ↑13/05/2022 00:01 btw.Evo sada sam odgledao nastup Srbije...zena odradila nastup rutinski,kao da u kuci pjeva pred 2 osobe...bas rutinski a dobro.
Zasluzen prolazak u finale,mada ne ocekujem neki veliki uspjeh u finalu...mozda oko polovine tablice.
Ipak glasovi publike tu najvise uticu ali opet,dijaspora sa Balkana je rasuta po svijetu,mozda se zadaju glasati
Ooooo jeeee.....onda ne bi bilo dileme jeli se ćizaa vukla po stolu kao prošle godinedale cooper wrote: ↑13/05/2022 00:36 Jebote koji bi to train wreck bio da je Lukas otišao na Evroviziju.![]()
![]()
S pjesmom Umjetnik ne mora biti zdravdale cooper wrote: ↑13/05/2022 00:36 Jebote koji bi to train wreck bio da je Lukas otišao na Evroviziju.![]()
![]()
problemnatravunu wrote: ↑13/05/2022 06:34Al` zato smo Ruse išćerali![]()
Inače , žao mi što San Marino ne prođe , neloša ona žestica
Black swan wrote: ↑13/05/2022 10:15 konstrakta je takva ženska lafica što je danas rijetkost
takve se više ne rađaju točno je mogla biti rođena samo krajem sedamdesetih i početkom osamdesetih...
ne znam gdje je točno rođena ali vidi se onaj beogradski štih
dovoljno mi je bilo vidjeti nekoliko njezinih facebook slika te izjava (hakirali su mi profil mojom greškom...parafraza)
hehe sve je jasno ženska je legenda
ići ćemo u torino fićom![]()
![]()
ako mi neko ukaže na sličnu njoj ... ne mora pjevačica![]()
mislim da je zapravo unikat...
nemam knjižicu![]()