Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kupio sam 2 na rate i ventili 216
Sava intesa sanpaolo preko intese na 3 rate
Imam dvije jos na selu to cu za vikend ili sljedeci tjedan
20% popusta na kes 15% na rate
Black swan wrote: ↑10/05/2022 16:33
Kupio sam 2 na rate i ventili 216
Sava intesa sanpaolo preko intese na 3 rate
Imam dvije jos na selu to cu za vikend ili sljedeci tjedan
20% popusta na kes 15% na rate
e cuj ventili.... ti ko onaj sto racuna saraf od kartera u mali servis
Imam ja u dimenzijama 235/40 R18 na Volvu S60 2011 i 235/45 R18 na Ford Mondeu 2017
Ponovit ću što sam uvijek za njih govorio.
Vrhunske ljetne gume, izuzetno dobar grip na suhom, maksimalno dobra granica akvaplaninga - sigurne na mokrom, i što je jako važno, trajne, tj. ne troše se kao Conti ili Michelin. (Barem po mom iskustvu)
Možda su bučnije od Contija, al’ za 1dB tako da je to primjetno samo ako baš imaš želju da to primjetiš.
Ja sam poslije njih pukim slučajem uzeo Continental ContiPremiumContact 5 i zajeb’o se, pojeo ih za jednu sezonu dok su GY trajale tri sezone (ista vožnja isto auto isti kilometri).
Vratio se na GY ove godine i miran sam.
Zimske svakako njihove vozam, isto tako vrhunske gume.
Najveća glupost su mi ti podaci o buci i otporu kotrljanja na gumama. Ne znam zašto se to potencira, kad su razlike toliko mizerne.
Uostalom da mi je znati ko će to žrtvovati sigurnost i dobro prijanjanje gume u ekstremnim situacijama zarad uštede jednog decilitra goriva za čitav životni vijek jednog seta guma?!
To za buku mi je danas smiješno, svi novi automobili imaju manje-više jako dobru zvučnu izolaciju, tako da je i to suvišno razmatrati.
Zato su mi EcoContact, EnergySaver, EfficientGrip i slične presmiješni proizvodi.
Last edited by ZoomZoomKiwi on 12/05/2022 22:07, edited 1 time in total.
Prošle sedmice namontirane Dunlop sport blue response 205 55 16, kupljene s ekupi po cijeni 125KM komad, dot 1022, piše made in germany. Za mene tamam gume, buka i sve ostalo. Prošle godine zimske sava s3 u istoj dimenziji po cijeni 90KM komad. Fazon je sto imaju kad je sezona zamjene guma popust neki vikend ponuda + ako se placa visa karticom -10% tako da stvarno ispada najjeftinije, a ne kao makbel i ovi ostali sa starim dotovima + 2kom na stanju, nidje veze. Jos dostava besplatna.
EFD22 wrote: ↑12/05/2022 22:06
Najveća glupost su mi ti podaci o buci i otporu kotrljanja na gumama. Ne znam zašto se to potencira, kad su razlike toliko mizerne.
Uostalom da mi je znati ko će to žrtvovati sigurnost i dobro prijanjanje gume u ekstremnim situacijama zarad uštede jednog decilitra goriva za čitav životni vijek jednog seta guma?!
To za buku mi je danas smiješno, svi novi automobili imaju manje-više jako dobru zvučnu izolaciju, tako da je i to suvišno razmatrati.
Zato su mi EcoContact, EnergySaver, EfficientGrip i slične presmiješni proizvodi.
EFD22 wrote: ↑12/05/2022 22:06
EFD22 wrote: ↑12/05/2022 21:59
Imam ja u dimenzijama 235/40 R18 na Volvu S60 2011 i 235/45 R18 na Ford Mondeu 2017
Vrhunske ljetne gume, izuzetno dobar grip na suhom, maksimalno dobra granica akvaplaninga - sigurne na mokrom, i što je jako važno, trajne, tj. ne troše se kao Conti ili Michelin. (Barem po mom iskustvu)
Možda su bučnije od Contija, al’ za 1dB tako da je to primjetno samo ako baš imaš želju da to primjetiš.
Ja sam poslije njih pukim slučajem uzeo Continental ContiPremiumContact 5 i zajeb’o se, pojeo ih za jednu sezonu dok su GY trajale tri sezone (ista vožnja isto auto isti kilometri).
Ok, hvala. Mada na tyrereview ima nekoliko komentara koji kažu da se lako probuše.
EFD22 wrote: ↑12/05/2022 21:59
Ok, hvala. Mada na tyrereview ima nekoliko komentara koji kažu da se lako probuše.