1601 ubijeno dijete Sarajeva - osporavanje brojki

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
galia95

#351 Re: 1601 ubijeno dijete Sarajeva - osporavanje brojki

Post by galia95 »

scarface32 wrote: 09/05/2022 22:26
galia95 wrote: 09/05/2022 22:14

Puhalo je obični karinaš koji misli da je zajeban kad javno provocira žrtve i dolijeva ulje na vatru. Tačno znam kako je i zašto i kojim tonom objavio onu bljuvotinu jer je znao da će izazvati skandal. Godinama je pokušavao i evo sad mu je konačno uspjelo. I po čemu je to on veći Bosanac od mene, čime vas je toliko zadužio i ko si ti uopšte da bilo šta pričaš o meni? Znamo li se? Znači, spomenuo je Dobrovoljačku par puta, Srebrenicu, pljuje po Dodiku i automatski je veći Bosanac od nas koji smo preživjeli golgotu? Sigurno vam je i Vasković veći Bosanac od mene, karinaš koji se proslavio intervjuima u Srebrenici sa ljudima kojima je prislonjena puška na čelo i koje vode u smrt. Ili Vukanović koji nonstop priča o Turcima i fesovima i RS oslovljava kao državu.

Ne trebaju nama neprijatelji i agresori pored nas samih i pamćenja zlatne ribice.

Nemam namjeru više polemisati, samo sam rekao da ostavite na miru ovog momka na kojeg ste najahali.
TI da si pametan kao sto nisi, najebao bi se matere onima koji su izmislili taj broj.A ne Puhalu ili bilo kom drugom(mozda Tokaci).Ali inteligencija ti nije jaca strana a usput si nacionalista.
A momak se upalio ko kutnjak. Sam ej kriv.Mlad je nadoci ce
Da li je neko izmislio taj broj, treba da se utvrdi. Ali sigurno to neće biti provokator Puhalo koji se šprda sa žrtvama nudeći novčanu nagradu za svoju "istragu". I on nešto traži da mu se dokaže. Ko si ba ti da ti se bilo šta dokazuje?

Nema meni šta da naređuje, zahtijeva i propituje bivši pripadnik vojske koja je pobila svu tu djecu. Neka vaš cijenjeni analitičar prvo prebroji i prikaže tačan broj snajperista koji nas je terorisao četiri godine i koji su trenirali gađanje na toj nedužnoj djeci.
Last edited by galia95 on 09/05/2022 22:55, edited 3 times in total.
galia95

#352 Re: 1601 ubijeno dijete Sarajeva - osporavanje brojki

Post by galia95 »

Shiba wrote: 09/05/2022 22:29 Ko je "prodao obraz za par maraka"? Ovo fakat k'o da slušam djecu da se svađaju pa u nedostatku argumenata idu po principu "daj šta daš". Čovjek je postavio pitanje. Idiotski ga je postavio, nema govora, ali ne vidim da mu je neko odgovorio argumentima. A ne bi trebalo biti teško. Jel' to ne želi niko 10k da stavi u padže ili je nešto drugo u pitanju?

Ja lično nisam o tome razmišljao do sad. Znam čovjeka koji je u saobraćajki poginuo a zaveden je kao borac iako nije vidio ni linije ni puške. Manipulisanje mrtvom djecom mi nikad nije palo na pamet jer neke stvari su svetinja, ali na brdovitom Balkanu nema pravila, to bar svi znamo.

I puna podrška za gospodina PM72. Upravo iz poštovanja prema žrtvama koje ovi patetičari "brane" treba ovo istjerati do kraja, da vidimo gdje smo. Ovo pitanje je veće od "karinaša" Puhala, njegovih 10 milja i svih nas zajedno.
Nije čovjek postavio pitanje, nego je objavio perfidnu provokaciju.

Image
scarface32

#353 Re: 1601 ubijeno dijete Sarajeva - osporavanje brojki

Post by scarface32 »

galia95 wrote: 09/05/2022 22:36
Shiba wrote: 09/05/2022 22:29 Ko je "prodao obraz za par maraka"? Ovo fakat k'o da slušam djecu da se svađaju pa u nedostatku argumenata idu po principu "daj šta daš". Čovjek je postavio pitanje. Idiotski ga je postavio, nema govora, ali ne vidim da mu je neko odgovorio argumentima. A ne bi trebalo biti teško. Jel' to ne želi niko 10k da stavi u padže ili je nešto drugo u pitanju?

Ja lično nisam o tome razmišljao do sad. Znam čovjeka koji je u saobraćajki poginuo a zaveden je kao borac iako nije vidio ni linije ni puške. Manipulisanje mrtvom djecom mi nikad nije palo na pamet jer neke stvari su svetinja, ali na brdovitom Balkanu nema pravila, to bar svi znamo.

I puna podrška za gospodina PM72. Upravo iz poštovanja prema žrtvama koje ovi patetičari "brane" treba ovo istjerati do kraja, da vidimo gdje smo. Ovo pitanje je veće od "karinaša" Puhala, njegovih 10 milja i svih nas zajedno.

Image
Godinama on postavlja isto pitanje, ali izgleda da je u pravu.Niko mu jos nije dokazao da je toliko djece poginulo. Izgleda da bi vi voljeli da je toliko djece poginulo.Ne kontam vam ja mozak.
galia95

#354 Re: 1601 ubijeno dijete Sarajeva - osporavanje brojki

Post by galia95 »

scarface32 wrote: 09/05/2022 23:03
galia95 wrote: 09/05/2022 22:36

Image
Godinama on postavlja isto pitanje, ali izgleda da je u pravu.Niko mu jos nije dokazao da je toliko djece poginulo. Izgleda da bi vi voljeli da je toliko djece poginulo.Ne kontam vam ja mozak.
Jedini patetičari ovdje ste vi koji se ponašate kao da za ovo niste znali i eto sada vam je kao Puhalo otvorio oči.

Ovdje već dva dana zamjenjujete teze kako vam odgovara, na identičan način kao što je to radila srpska propaganda u ratu, poslije rata i evo sve do danas.

Nije problem u tome da li treba da se postavi pitanje koliko je zaista ljudi ubijeno u opkoljenom Sarajevu. To se MORA utvrditi. Problem je KO je postavio to pitanje, ne pitanje već naredbu, i na koji način je ovaj debil i provokator plasirao to u javnost, nudeći nagradu i licitirajući sa brojem ubijene djece.

A to što si sad rekao, smradu, da bih volio da je toliko djece poginulo, budi sretan da se ne znamo lično.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#355 Re: 1601 ubijeno dijete Sarajeva - osporavanje brojki

Post by Chmoljo »

galia95 wrote: 09/05/2022 21:53 Halo, PM72, Čmoljo, liberal i ostali smarači. Ostavite više momka na miru! Kako vas više nije stid?

Popisham vam se na Puhala mrtvog provokatora, svima koji branite pseto provokatorsko!

Nema meni šta da naređuje, zahtijeva i propituje bivši pripadnik vojske koja je pobila svu tu djecu. Neka vaš cijenjeni analitičar prvo prebroji i prikaže tačan broj snajperista koji nas je terorisao četiri godine i koji su trenirali gađanje na toj nedužnoj djeci.

Ako ste prodali obraz za par maraka, imajte bar pijeteta prema žrtvama ovog prokletog rata!

Hiljaditi put za vas zaostale, problem nije revizija broja žrtava opkoljenog Sarajeva, nego način na koji je ovaj degenerik pokrenuo polemiku nudeći novčanu nagradu i licitirajući sa brojem ubijene djece kao da su u pitanju klikeri!

Kako vas više nije stid?
de se onda ti i tvoj momak dogovorite šta je u pitanju.
galia95

#356 Re: 1601 ubijeno dijete Sarajeva - osporavanje brojki

Post by galia95 »

Chmoljo wrote: 09/05/2022 23:40
galia95 wrote: 09/05/2022 21:53 Halo, PM72, Čmoljo, liberal i ostali smarači. Ostavite više momka na miru! Kako vas više nije stid?

Popisham vam se na Puhala mrtvog provokatora, svima koji branite pseto provokatorsko!

Ako ste prodali obraz za par maraka, imajte bar pijeteta prema žrtvama ovog prokletog rata!

Hiljaditi put za vas zaostale, problem nije revizija broja žrtava opkoljenog Sarajeva, nego način na koji je ovaj degenerik pokrenuo polemiku nudeći novčanu nagradu i licitirajući sa brojem ubijene djece kao da su u pitanju klikeri!

Kako vas više nije stid?
Opet provociraš, pametnjakoviću. Sve je jasno napisano unazad nekoliko stranica. Naučite čitati ti i ostale "Sarajlije" koje ovdje glume branioce i dobrovoljce i pišu o nekakvim mitovima. Nije ovo tvoj forum pa da možeš podjebavati koga poželiš. Završio sam sa ovom temom i sada sjašite.
Last edited by galia95 on 09/05/2022 23:46, edited 1 time in total.
Chmoljo

#357 Re: 1601 ubijeno dijete Sarajeva - osporavanje brojki

Post by Chmoljo »

ne, nisu svetinja ni mrtva djeca. upravo znam da su ljudi bježali iz udruženja zbog odvratnih manipulacija i parole Imal Mene Tu.

u udruženju si jer ti je dijete poginulo i ti gledaš kako ćeš hajrovati.

i onda mi neko prosipa ovdje priču o izdajnicima i prodatim obrazima... odron.
Chmoljo

#358 Re: 1601 ubijeno dijete Sarajeva - osporavanje brojki

Post by Chmoljo »

galia95 wrote: 09/05/2022 23:42
Chmoljo wrote: 09/05/2022 23:40

Opet provociraš, pametnjakoviću. Sve je jasno napisano unazad nekoliko stranica. Naučite čitati ti i ostale "Sarajlije" koje ovdje glume branioce i dobrovoljce. Nije ovo tvoj forum pa da možeš podjebavati koga poželiš. Završio sam sa ovom temom i sada sjašite.
lolek i bolek, više puta si direktno uvrijedio učesnike u raspravi bez da je tebe i tvog dečka iko uvrijedio. to što ograničen um misli da je uvrijeđen ne znači da stvarno i jeste rečena uvreda.

jučer si šljego na ovaj forum, a već glumiš moderatora. smiri doživljaj ili idi tipkaj negdje gdje nisi previše zelen.
galia95

#359 Re: 1601 ubijeno dijete Sarajeva - osporavanje brojki

Post by galia95 »

Chmoljo wrote: 09/05/2022 23:46
galia95 wrote: 09/05/2022 23:42

Opet provociraš, pametnjakoviću. Sve je jasno napisano unazad nekoliko stranica. Naučite čitati ti i ostale "Sarajlije" koje ovdje glume branioce i dobrovoljce. Nije ovo tvoj forum pa da možeš podjebavati koga poželiš. Završio sam sa ovom temom i sada sjašite.
lolek i bolek, više puta si direktno uvrijedio učesnike u raspravi bez da je tebe i tvog dečka iko uvrijedio. to što ograničen um misli da je uvrijeđen ne znači da stvarno i jeste rečena uvreda.

jučer si šljego na ovaj forum, a već glumiš moderatora. smiri doživljaj ili idi tipkaj negdje gdje nisi previše zelen.
Ponavljam, nije tvoj forum. Spusti se na zemlju, frajko
Sara03

#360 Re: 1601 ubijeno dijete Sarajeva - osporavanje brojki

Post by Sara03 »

Chmoljo wrote: 09/05/2022 23:44 ne, nisu svetinja ni mrtva djeca. upravo znam da su ljudi bježali iz udruženja zbog odvratnih manipulacija i parole Imal Mene Tu.

Ne bih poželjela sudbinu tih ljudi ni mrskom neprijatelju, ali meni je ovo neshvatljivo. :-)
vjeshalica

#361 Re: 1601 ubijeno dijete Sarajeva - osporavanje brojki

Post by vjeshalica »

Nudim 10.000,00 KM pojedincu, nevladinoj organizaciji, državnim institucijama, međunarodnim organizacijama, udruženjima građana, medijima, koji mi donesu relevantne podatke da je u opkoljenom Sarajevu, koje je kontrolisala Armija BiH, ubijeno 1.601 dijete.
Zanimljivo pitanje, da preskocimo sada broj, kako je kontrolisala Armija BIH opkoljeno Sarajevo?Da ga je kontrolisala kako on podmeće ne bi bilo opkoljeno i udarano 4 godine. Kakvo smeće.
Chmoljo

#362 Re: 1601 ubijeno dijete Sarajeva - osporavanje brojki

Post by Chmoljo »

galia95 wrote: 09/05/2022 23:47
Chmoljo wrote: 09/05/2022 23:46

Ponavljam, nije tvoj forum. Spusti se na zemlju, frajko
Banned user for reason “vrijeđanje”
» galia95

2 sedmice

ohladi malo pa opet dođi kad naučiš normalno komunicirati.

pošto pravila tako nalažu, ja se sad povlačim iz diskusije :)
Chmoljo

#363 Re: 1601 ubijeno dijete Sarajeva - osporavanje brojki

Post by Chmoljo »

Sara03 wrote: 09/05/2022 23:48
Chmoljo wrote: 09/05/2022 23:44 ne, nisu svetinja ni mrtva djeca. upravo znam da su ljudi bježali iz udruženja zbog odvratnih manipulacija i parole Imal Mene Tu.

Ne bih poželjela sudbinu tih ljudi ni mrskom neprijatelju, ali meni je ovo neshvatljivo. :-)
evo samo da ti odgovorim: ovo sam saznao sa više strana - od ljudi koji su radili sa tim NVO i od ljudi koji su bili članovi, a meni bliski.

poslije toga sam rekao da ne postoji dno i da me više ništa ne može iznenaditi i razočarati.

i nije.
vjeshalica

#364 Re: 1601 ubijeno dijete Sarajeva - osporavanje brojki

Post by vjeshalica »

to je tačno
Sara03

#365 Re: 1601 ubijeno dijete Sarajeva - osporavanje brojki

Post by Sara03 »

Chmoljo wrote: 09/05/2022 23:50
evo samo da ti odgovorim: ovo sam saznao sa više strana - od ljudi koji su radili sa tim NVO i od ljudi koji su bili članovi, a meni bliski.

poslije toga sam rekao da ne postoji dno i da me više ništa ne može iznenaditi i razočarati.

i nije.
Pre-stra-šno. Ponavljam, ne želim ni najvećem zločincu takvu sudbinu. Niti bih da izigravam moralnu vertikalu, ali ovo baš ostavlja gorčinu. :sad:
hatemondays

#366 Re: 1601 ubijeno dijete Sarajeva - osporavanje brojki

Post by hatemondays »

scarface32 wrote: 09/05/2022 22:07

Kako vas više nije stid?
Jesi ti zajeban. Puhalo je veci Bosanac od tebe i s njim bih se radije druzio nego s tobom.A eto ratovao sam protiv njega.
Bosancina kazes a ratovao protiv tebe ( OVO JE POST GODINE) sta sve covjek ovdje moze procitati. Jucer sam prosao kroz Tokacin spisak, dva lazna imena prezimenom moje familije su na tom spisku.Pobijeno je ih je podosta lomaca u Pionirskoj (pardon zivi zapaljeni da nekome ne izadje vecera na usta).Moras danas napisati disclaimer jer ne dao Bog dusmani ce se uvrijediti.
hatemondays

#367 Re: 1601 ubijeno dijete Sarajeva - osporavanje brojki

Post by hatemondays »

i nije.
Manipulacije su tu uvijek, mi smo takav narod cim vide guzovace pare jebo moral. Kao sto sam vec pisao mene je licno zasmetalo nudjenje novca, tako da sam ponudio da dam 11 milja da se utvrdi tacan broj strijeljanih djaka u Kragujevcu. Eto to je ista prica Bosnjak palamudi Srbima o njihovom broju ubijene djece i jos im nudi lovu za istinu.
exliberal-ex

#368 Re: 1601 ubijeno dijete Sarajeva - osporavanje brojki

Post by exliberal-ex »

hatemondays wrote: 10/05/2022 00:52

i nije.
Manipulacije su tu uvijek, mi smo takav narod cim vide guzovace pare jebo moral. Kao sto sam vec pisao mene je licno zasmetalo nudjenje novca, tako da sam ponudio da dam 11 milja da se utvrdi tacan broj strijeljanih djaka u Kragujevcu. Eto to je ista prica Bosnjak palamudi Srbima o njihovom broju ubijene djece i jos im nudi lovu za istinu.
Pa ko ima onda pravo da trazi, ako Puhalo kao srbin nesmije to uradit?
Zasto to bosnjaci nisu uradili iako je doticni to i ranije postavljao.
Zasto se niko od bosnjaka nije nasao "uvrijedjenim" kad je Tokaca to napisao ...
Zasto se nije digla frka protiv njega kad je on potvrdio da je broj trostruko manji ili je ok ako on kao bosnjak negira , dal ja kao srbin koje je bio u armiji imam pravo postavit to pitanje ako Puhalo nemoze?
Ko jos uvijek misli da su ova razna drustva i udruzenja postena fakat je ili budala ili naivan.
Pa pogledajte samo Muniru ili Svrakice kako su se naklepali para krijuci se iza tragedija ili iza tudjih uspjeha, kako stvari stoje ni ovo udruzenje nije nista drugacije
cyprus

#369 Re: 1601 ubijeno dijete Sarajeva - osporavanje brojki

Post by cyprus »

vjeshalica wrote: 09/05/2022 23:49
Nudim 10.000,00 KM pojedincu, nevladinoj organizaciji, državnim institucijama, međunarodnim organizacijama, udruženjima građana, medijima, koji mi donesu relevantne podatke da je u opkoljenom Sarajevu, koje je kontrolisala Armija BiH, ubijeno 1.601 dijete.
Zanimljivo pitanje, da preskocimo sada broj, kako je kontrolisala Armija BIH opkoljeno Sarajevo?Da ga je kontrolisala kako on podmeće ne bi bilo opkoljeno i udarano 4 godine. Kakvo smeće.
:lol:

WTF?
cyprus

#370 Re: 1601 ubijeno dijete Sarajeva - osporavanje brojki

Post by cyprus »

Isti ovaj Puhalo, ni bobu drugačiji:
SRĐAN PUHALO
Djeca su djeca, predsjedniče

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik je 20. maja najavio “da će sljedeće godine na dan kada je umrla prva od 12 banjalučkih beba u svim školama u Srpskoj jedan školski čas biti posvećen tom stradanju.” Potom je naglasio “da se sjećanju na ovaj događaj mora pristupiti na posebno osjetljiv način, da to ne bude samo dan okupljanja pred spomenikom, već da mlade generacije saznaju o strašnim danima za cijeli jedan narod.”

Nekoliko dana kasnije, tačnije 25. maja, mogli smo pročitati informaciju da su lokalne novine iz Prijedora “Kozarski vjesnik” odbile da objave plaćeni tekst tj. sjećanje Centra za mlade „KVART“ za 102 ubijena djeteta u tom gradu tokom poslednjeg rata. Obrazloženje je bilo kratko i jasno „tekst je neprimjerenog sadržaja“.

Zašto se Republika Srpska ne odnosi podjednako prema srpskoj, bošnjačkoj i hrvatskoj djeci stradaloj u ratu?

Složiću se sa vama predsjedniče Dodik da mlade generacije moraju da znaju o stradanjima svog naroda, ali oni moraju da znaju i o zločinima koji su počinjeni u ime njihovog naroda. Žrtva je žrtva, predsjedniče.

Kao što rekoste predsjedniče Dodik ovakvim događajima moramo „pristupiti na posebno osjetljiv način“ a to svakako nije samo podsjećanje na 12 umrlih beba u Banjaluci i ignorisanje i nespominjanje ubijene djece u Prijedoru.

Zapitajmo se da li takvim ponašanjem danas spremamo našu djecu za neke ratove sutra?

Kako predsjedniče objasniti djeci u Kozarcu, u Hambarinama ili Prijedoru zašto pričamo o stradanju srpske djece, a ne i o stradanju bošnjačke i hrvatske djece? I dok budemo na času djeci objašnjavali okolnosti zbog kojih su bebe u Banjaluci umirale, bilo bi pošteno objasniti im i zašto su ubijena djeca u prijedorskom selu Zecovi. Kako objasniti učenicima, predsjedniče da u Banjaluci postoji spomenik za 12 banjalučkih zvjezdica, a u Prijedoru ne dozvoljavaju podizanje takvog spomenika za 102 djeteta.

Zapitajte se predsjedniče Dodik, a i svi mi ostali u Republici Srpskoj i BiH, da li je ljudski, da li je pošteno, da li je pristojno govoriti o smrti 12 banjalučkih beba, a pritom ne spomenuti i 102 djeteta ubijena u Prijedoru?

Djeca su djeca, predsjedniče!
Laku noć...
hatemondays

#371 Re: 1601 ubijeno dijete Sarajeva - osporavanje brojki

Post by hatemondays »

exliberal-ex wrote: 10/05/2022 01:43
hatemondays wrote: 10/05/2022 00:52
Pa ko ima onda pravo da trazi, ako Puhalo kao srbin nesmije to uradit?
Zasto to bosnjaci nisu uradili iako je doticni to i ranije postavljao.
Zasto se niko od bosnjaka nije nasao "uvrijedjenim" kad je Tokaca to napisao ...
Zasto se nije digla frka protiv njega kad je on potvrdio da je broj trostruko manji ili je ok ako on kao bosnjak negira , dal ja kao srbin koje je bio u armiji imam pravo postavit to pitanje ako Puhalo nemoze?
Ko jos uvijek misli da su ova razna drustva i udruzenja postena fakat je ili budala ili naivan.
Pa pogledajte samo Muniru ili Svrakice kako su se naklepali para krijuci se iza tragedija ili iza tudjih uspjeha, kako stvari stoje ni ovo udruzenje nije nista drugacije
Nemoj mi stare ti pricati o nasim mahinacijama, zbog njih sam se ispalio 2000 i neke. Glas se digao zbog njegovog kurcenja evo ja dajem cenera za to. Zrtve nisu za licitacije eto, niko ti ne brani na twit i opici ja kao bivsi pripadnik ARBiH zelim da znam zasto lazete o brojevima ja i? Eto to ces dobiti od njih i cao djaci, cemu onda palamudjenje. Uzaludna borba , sa Muhamedom S. sam djelio skolsku klupu tako da eno Sud ako ima sta konkretno pa na sud ili na twit pa probaj da ne zavrsis na kleveti itd. Lako se kriti iza nicka, iz inostranstva ili sa onamo one strane. Dodje se na lice mjesta i idemo zestoko ali nema se damu za to. Lijepo sam ti napisao vec i dobro znas da u carsiji takvo kurcenje ne prolazi nit se zaboravlja. Puhalo je otpuhao i vozdra ni prvi ni poslednji, nesto ucestali zadnjih mjeseci i dana Milanovic, Tromp, eno ga i Kljujic hoce jezik vapro a citav zivot na drzavnoj sisi covjek bi ih na ranu privio. Valja gazdi na izdisaju lizati pakash dok ne mandrkne , u kakvom mu je stanju ona desna rucica nece dugo masalah.I ako si bio u Armiji znas dobro da mi pravi pripadnici ne pisemo to zlatno ime malim slovima.
mali jomu

#372 Re: 1601 ubijeno dijete Sarajeva - osporavanje brojki

Post by mali jomu »

Chmoljo wrote: 09/05/2022 23:44
ne, nisu svetinja ni mrtva djeca. upravo znam da su ljudi bježali iz udruženja zbog odvratnih manipulacija i parole Imal Mene Tu.

Chmoljo wrote: 09/05/2022 23:50 evo samo da ti odgovorim: ovo sam saznao sa više strana - od ljudi koji su radili sa tim NVO i od ljudi koji su bili članovi, a meni bliski.

i nije.

Htjedoh nesto napisat ali necu, svako moze lako doci do svih podataka... zasto i kao je nesto trenutno tako...

a to za hajrovanje, znam ih ja koliko hoces, a i svi znaju... i dan danas svugdje hajruju... samo sto to "znaci jedno a podaci znace drugo"

koga podaci interesuju... lako je do toga doci, koga ne interesuju, nema svrhe piskarat ovdje...
vjeshalica

#373 Re: 1601 ubijeno dijete Sarajeva - osporavanje brojki

Post by vjeshalica »

cyprus wrote: 10/05/2022 02:43
vjeshalica wrote: 09/05/2022 23:49

WTF?
Sta wtf? Nije ti jasno ?
Bloo
Globalna šefica

#374 Re: 1601 ubijeno dijete Sarajeva - osporavanje brojki

Post by Bloo »

vjeshalica wrote: 10/05/2022 08:18
cyprus wrote: 10/05/2022 02:43

WTF?
Sta wtf? Nije ti jasno ?
Nije ni meni iskreno. :|
Ako su na brdima bili četnici, a u gradu nisu, i onda krenu četnici sa brda i ko ih zaustavi? Ko je držao liniju odbrane?
U gradu su učestvovali na početku i pripadnici Specijalne jedinice MUP-a i Teritorijalna odbrana BiH kao što znamo...

Iskreno nije ni meni jasan tvoj komentar, bez uvrede samo.

Ili ti dovodiš u pitanje način kontrole ili uopšte postojanje Armije u gradu?
vjeshalica

#375 Re: 1601 ubijeno dijete Sarajeva - osporavanje brojki

Post by vjeshalica »

Bloo wrote: 10/05/2022 08:26
vjeshalica wrote: 10/05/2022 08:18

Sta wtf? Nije ti jasno ?
Nije ni meni iskreno. :|
Ako su na brdima bili četnici, a u gradu nisu, i onda krenu četnici sa brda i ko ih zaustavi? Ko je držao liniju odbrane?
U gradu su učestvovali na početku i pripadnici Specijalne jedinice MUP-a i Teritorijalna odbrana BiH kao što znamo...

Iskreno nije ni meni jasan tvoj komentar, bez uvrede samo.

Ili ti dovodiš u pitanje način kontrole ili uopšte postojanje Armije u gradu?
Ko kaze da nisu cetnici bauljali po gradu, eto ti Grbavice Ilidze itd
Ne dovodim u pitanje ArBIH vec njegov komentar sa ciljem sukanja nekome, bili ste pod opsadom ali i kontrolom ARBIh,jos malo pa ce biti prica da nismo ni bili pod opsadom jer smo bili pod kontrolom ARBIH.
Post Reply