Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Logovan

#4526 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Karte su fakat skupe, idiotski potez. Mislim da dosta ljudi neće doći na utakmicu, čak su cijene pretjerane i za članove. Sa druge strane, meni ne ulazi u glavu zašto ljudi ne uzimaju godišnje/polugodišnje. Ako ti je u planu da odgledaš sve domaće utakmice ili skoro sve, onda ti se isplati. I ne samo ovo, nego ne razumijem zašto ljudi ne pređu na drugu tribinu. Ako ti je skup istok, idi na sjever.
kakaljin

#4527 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kakaljin »

Logovan wrote: 09/05/2022 18:14 Karte su fakat skupe, idiotski potez. Mislim da dosta ljudi neće doći na utakmicu, čak su cijene pretjerane i za članove. Sa druge strane, meni ne ulazi u glavu zašto ljudi ne uzimaju godišnje/polugodišnje. Ako ti je u planu da odgledaš sve domaće utakmice ili skoro sve, onda ti se isplati. I ne samo ovo, nego ne razumijem zašto ljudi ne pređu na drugu tribinu. Ako ti je skup istok, idi na sjever.
Sto se tice godisnjih i polugodisnjih karti, vjerovatno idu na to da se sto vise raje opredjeli za te karte zato stavljaju ovakve cijene pojedinacnih karata.

Ostalo se slazem u potpunosti da su za nase uslove skupe karte, ali isto tako ako je neka tribina skupa ima druga jeftinija.
Logovan

#4528 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

kakaljin wrote: 09/05/2022 21:06 Sto se tice godisnjih i polugodisnjih karti, vjerovatno idu na to da se sto vise raje opredjeli za te karte zato stavljaju ovakve cijene pojedinacnih karata.

Ostalo se slazem u potpunosti da su za nase uslove skupe karte, ali isto tako ako je neka tribina skupa ima druga jeftinija.
Ma na silu navlačenje ljudi, ne ide to tako. Da je makar fudbal kako treba, nego ni to. Evo za članove sjever je 5 KM. Nemaš dovoljno za zapada/istoka, pa idi na sjever. Tribina k'o tribina, ne razumijem čemu bježanje.
Logovan

#4529 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Podsjećamo da je ulaz za žene i juniore uz člansku kartu BESPLATAN, a svi oni koji trebaju kupiti kartu mogu to učiniti danas na ranije objavljenim lokacijama.
Dinostula

#4530 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dinostula »

Logovan wrote: 09/05/2022 18:14 Karte su fakat skupe, idiotski potez. Mislim da dosta ljudi neće doći na utakmicu, čak su cijene pretjerane i za članove. Sa druge strane, meni ne ulazi u glavu zašto ljudi ne uzimaju godišnje/polugodišnje. Ako ti je u planu da odgledaš sve domaće utakmice ili skoro sve, onda ti se isplati. I ne samo ovo, nego ne razumijem zašto ljudi ne pređu na drugu tribinu. Ako ti je skup istok, idi na sjever.
Zna se zasto raja nece na sjever treba da ti neko baci topovski udar na glavu da ti izbije oci,raznese ruku ili nogu.Sta mislis zasto ih se ne moze vise od 500 skupiti na toj tribini.Sad jedino ko je kupio onaj set Radnik + Zeljo mogao je proci jeftinije ostalo se ne isplati.
last mohicans

#4531 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Ma kakav sjever, da i nema kultivisanih hordi, ne bih išao,najlošija tribina. Bolje s Poljina gledati. Ovim nikoga nece natjerati da vise uzima godisnje. Totalno kontra produktivno. Kad budes nudio sadrzaj i kvalitet fudbala, onda mozes o tome maštati. Pa protiv Igmana slobodan ulaz bio, prelijep dan, pa koliko je bilo? Ovim samo više mogu odbiti, nego sto ce privuci nekih kultivisanijih navijača, ako mozemo reci da su to oni koji mogu vise platiti, a ne znam da je uvijek tako. Čini mi se da se ide logikom skuplje karte da se mogu kazne podmiriti, ako ih bude, sto mi je opet nonsens.
dobar,ti?

#4532 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by dobar,ti? »

Dinostula wrote: 10/05/2022 11:59
Zna se zasto raja nece na sjever treba da ti neko baci topovski udar na glavu da ti izbije oci,raznese ruku ili nogu.Sta mislis zasto ih se ne moze vise od 500 skupiti na toj tribini.Sad jedino ko je kupio onaj set Radnik + Zeljo mogao je proci jeftinije ostalo se ne isplati.
svake sedmice po 5 mrtvih i desetine ranjenih na sjeveru, bjez'te ljudi sto dalje
Maharadza

#4533 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

Karikaturist wrote: 09/05/2022 07:00 Taj ko formira karte nije odvojen od realnosti nego jednostavno ne zna drugacije napujiti kasu nego ovako, ali plasim se da to nece ici. Diletanti i paraziti, samo bi na tudjoj grbaci..
Pa odvojen je totalno upravo zato što misli da na taj način može "napuniti kasu". Može samo inat isprovocirati kod raje tj. bojkot pa će na kraju lošije proći nego da je stavio normalne cijene (na duže staze pogotovu) ali tako ti je kod nas, sve nekakvi stručnjaci, menadžeri itd. a ne gleda i ne vidi dalje od nosa, nikakav plan ni strategija, ništa.
Dinostula

#4534 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dinostula »

Maharadza wrote: 10/05/2022 12:34
Karikaturist wrote: 09/05/2022 07:00 Taj ko formira karte nije odvojen od realnosti nego jednostavno ne zna drugacije napujiti kasu nego ovako, ali plasim se da to nece ici. Diletanti i paraziti, samo bi na tudjoj grbaci..
Pa odvojen je totalno upravo zato što misli da na taj način može "napuniti kasu". Može samo inat isprovocirati kod raje tj. bojkot pa će na kraju lošije proći nego da je stavio normalne cijene (na duže staze pogotovu) ali tako ti je kod nas, sve nekakvi stručnjaci, menadžeri itd. a ne gleda i ne vidi dalje od nosa, nikakav plan ni strategija, ništa.
Najbolja strategija je bila kad je istok bio 5KM za slabije ekipe i 8KM za jace.Ali ovi sad strucnjaci znaju bolje.
kakaljin

#4535 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kakaljin »

Dinostula wrote: 10/05/2022 13:08
Maharadza wrote: 10/05/2022 12:34

Najbolja strategija je bila kad je istok bio 5KM za slabije ekipe i 8KM za jace.Ali ovi sad strucnjaci znaju bolje.
Pa to ti je otprilike cijena kad je godisnja 100 KM za Istok ili Zapad. Tako da sa godinjim je realna cijena.

Samo sto bi jedino trebalo napraviti da se godisnje mogu na rate uzeti kao sto je bila Sarajevo card pa kad jedan mjesec ne platis ne mozes uci na stadion.
ruud

#4536 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ruud »

glede ovog trenera, kako ono pape veli "momak, ti si ovdje zalut'o"
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#4537 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by F&N »

Ismire derneci li se kad...

FK Kafana a ne FK Sarajevo. Vise klub ima derneka od Ismirovog dolaska nego pobjeda.
Dajte nam Hane, Bube, Jale... direktorice iz TV novela... cestitajte rodjendane preko KANALA KOMUNICIRANJA kluba kao da su vam licni profili... Najdominantniji klub. Majku li vam jebem.
F&N

#4538 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by F&N »

I da zasto bi bilo na nasim kanalima da je trener podnio ostavku. Bitnije je podijeliti Komazecov story, majku vam infulensersku.
ruud

#4539 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ruud »

ruud wrote: 10/05/2022 22:21 glede ovog trenera, kako ono pape veli "momak, ti si ovdje zalut'o"
Nasluti mu ja
van Basten

#4540 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by van Basten »

Dženo, spasioče :D
kleja

#4541 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kleja »

haman pa je sve završeno sa Vuletom !
Logovan

#4542 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

"Nisam navikao da imam u karijeri negativan niz rezultata tako da osjećam da je to moja odgovornost. Došao sam s najboljim namjerama u ovaj klub koji je malo težak. Preuzimam na sebe odgovornost", rekao je Vasoski.
Pošteno. Ako ništa prihvata odgovornost, nisu mu krive povrede, sudija, vjetar, teren, bakljada.
Anquilla

#4543 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Anquilla »

Težak je ovo klub za trenirati, prevelik pritisak i očekivanja, mahalska atmosfera, pojedinci koji misle da, ako kupe kartu, imaju pravo liječiti svoje frustracije na stadionu.

Svaki trener koji sam vidi da ne može postići zadate ciljeve, ima moje poštovanje, jer je puno više onih koji čekaju da dobiju otkaz i naplate sve.

Pojma nemam ko bi mogao biti sljedeći, biće da je Akrapović slobodan, ali se vidi da ipak nije samo do trenera.
I nadam se da nije ni slučajno Trivunović, nikako mi ne ulijeva povjerenje.
F&N

#4544 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by F&N »

Ko god da bude trener nebitno je. Kepcija i Irfan ce mu dovositi igrace.
Dorektorica ce mu ulaziti u svlacionicu.
Nema tu trener nikakve ni autonomije ni autoriteta.
kleja

#4545 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kleja »

ovo sam dobio od novinara iz lože da je Vule pa haman novi trener.
Grean

#4546 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Grean »

Ovaj klub je na sihrama
strong69

#4547 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by strong69 »

kleja wrote: 10/05/2022 23:07 ovo sam dobio od novinara iz lože da je Vule pa haman novi trener.
Ko god bude ista sudbina ga čeka.
Anquilla

#4548 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Anquilla »

kleja wrote: 10/05/2022 23:07 ovo sam dobio od novinara iz lože da je Vule pa haman novi trener.
Ova klupa ne trpi ni iskusnije trenere od njega.
Imamo mi već svoje u Klubu koji se mogu učiti na prvom timu - npr. Hasančić, 100 godina je u Akademiji.

Ja mislim da ćemo opet zapasti u začarani krug imena: Akrapović, Jović i slični, ali nema napretka dok se, očito, ostale stvari ne poslože.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#4549 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Pitar sa Kariba »

Dobar Vasoski, makar obraz ima kad vec nema znanja!
Dzenu do kraja pa vidjeti sta i kako dalje misle!
Raigor Stonehoof

#4550 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Raigor Stonehoof »

Pitar sa Kariba wrote: 10/05/2022 23:17 Dobar Vasoski, makar obraz ima kad vec nema znanja!
Dzenu do kraja pa vidjeti sta i kako dalje misle!
Slazem se, i ja bih Dzenu do kraja.
Post Reply