De nam jos koji post ovdje napisi, da ti se nastavimo smijati
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Plunkett
#61176 Re: Liverpool FC
De nam jos koji post ovdje napisi, da ti se nastavimo smijati
-
LSD
#61177 Re: Liverpool FC
-
Plunkett
#61178 Re: Liverpool FC
Ah, prst je malo previse ipak.
Ali tvoji postovi su zato stvarno smijesni. Nekad se lose osjecam malo kada predjes granicu pa zasluzis ismijavanje, ali jebiga do tebe je.
Ali tvoji postovi su zato stvarno smijesni. Nekad se lose osjecam malo kada predjes granicu pa zasluzis ismijavanje, ali jebiga do tebe je.
- no_sekirli
#61179 Re: Liverpool FC
LSD wrote: ↑09/05/2022 15:10
Ali mi smiješno gledati kad bošnje po bosanskim forumima zapjene zato što je neki španac rekao samo činjenicu kako jedan engleski klub nije osvojio 30 godina titulukao da je rekao nešto o Želji, Sarajevu, Čeliku, Veležu itd
i sad je pjena party zbog te izjave, izvrijeđaše čovjeka najcrnje, ko da ga znaju lično čitav život
![]()
Ne samo sto je smijesan, nego ce mu i nos narast k'o u Pinokia.LSD wrote: ↑09/05/2022 13:46
A sve to samo što je čovjek rekao jednostavnu činjenicu kako je Liverpool uzeo zadnju titulu prije 30 godina, da nije šta slagao možda ?
Odmah pjena party![]()
- AmiĐa_Idriz
#61181 Re: Liverpool FC
Liverpool are on the brink of finalising a move for Aberdeen right-back Calvin Ramsay, with the deal being worth an initial £4m and potentially reaching £6m in add-ons. [@aberdeenlive_]
- BHF_Manijak
#61182 Re: Liverpool FC
Pa zar nije jebo te sektaski ovo sto ti radis s Guardiolom?!LSD wrote: ↑09/05/2022 15:10
Ko ga braništa se ima braniti najveci fudbalski strucnjak svih vremena i covjek koji je osvojio kamion trofeja ? njega njegovi rezultati brane.
Ali mi smiješno gledati kad bošnje po bosanskim forumima zapjene zato što je neki španac rekao samo činjenicu kako jedan engleski klub nije osvojio 30 godina titulukao da je rekao nešto o Želji, Sarajevu, Čeliku, Veležu itd
i sad je pjena party zbog te izjave, izvrijeđaše čovjeka najcrnje, ko da ga znaju lično čitav život
![]()
I cuj ko ga brani, pa samim tim sto uskaces na svaku temu gdje se on negativno spominje je branjenje. I ascare je, jer kako rekoh ne uskaces ni za Messia, ni za bilo koga iz Barcelone, vec samo za njega. Ja sta je nego sektaski?
Jebo te ba Guardiola, bio u Barci, otisao, pici dalje... Znas koliko bi mene cuna bolila za Kloppa da danas sutra negdje ode? Ili bilo koga iz Zelje, Liverpoola... Bili, prosli, hvala im.
Jok, ti na svaki pomen Guardiole moras skocit.
I sta ako je jedan od najvecih? I Ferguson je, pa nisi hodao po forumu i branio ga ili bilo koga drugog, tad ti nije bilo sega sto na nekom bosanskom forumu zapjene protiv nekoga... Pusti to bolan, nismo djeca, nego fino reci k'o covjek jest, fanclub sam Pep Guardiola i to je to, vrijedja mi kad ga prozivate, ha ya.
I sta ako Liverpool nije ligu uzeo 30 godina? Nije ni Barcelona uzela Ligu prvaka 20 godina prije Guardiole, pa ga niko tad nije prozivao...
-
LSD
#61183 Re: Liverpool FC
Niko ne skace, niti ko koga brani, smiri se momcinoBHF_Manijak wrote: ↑09/05/2022 17:27
Pa zar nije jebo te sektaski ovo sto ti radis s Guardiolom?!
I cuj ko ga brani, pa samim tim sto uskaces na svaku temu gdje se on negativno spominje je branjenje. I ascare je, jer kako rekoh ne uskaces ni za Messia, ni za bilo koga iz Barcelone, vec samo za njega. Ja sta je nego sektaski?
Jebo te ba Guardiola, bio u Barci, otisao, pici dalje... Znas koliko bi mene cuna bolila za Kloppa da danas sutra negdje ode? Ili bilo koga iz Zelje, Liverpoola... Bili, prosli, hvala im.
Jok, ti na svaki pomen Guardiole moras skocit.
I sta ako je jedan od najvecih? I Ferguson je, pa nisi hodao po forumu i branio ga ili bilo koga drugog, tad ti nije bilo sega sto na nekom bosanskom forumu zapjene protiv nekoga... Pusti to bolan, nismo djeca, nego fino reci k'o covjek jest, fanclub sam Pep Guardiola i to je to, vrijedja mi kad ga prozivate, ha ya.
I sta ako Liverpool nije ligu uzeo 30 godina? Nije ni Barcelona uzela Ligu prvaka 20 godina prije Guardiole, pa ga niko tad nije prozivao...
Vec si ti zapjenio na potpuno nebitnu izjavu i posro se po covjeku ko da ti je dirnuo u nekoga najbližeg
I da se ne lažemo - ne bi vi ovdje ovoliko pjenili na guardiolinu izavu, da je Liverpool kojim slucajem prvi na tebeli , bolio bi vas qrc šta prica
- saint_mirad
#61185 Re: Liverpool FC
i da liverpool ne uzme ligu, a uzme ligu šampiona i oba domaća kupa to je i dalje sjajna sezona.
- AmiĐa_Idriz
- BHF_Manijak
#61187 Re: Liverpool FC
LSD wrote: ↑09/05/2022 17:48
Niko ne skace, niti ko koga brani, smiri se momcino![]()
Vec si ti zapjenio na potpuno nebitnu izjavu i posro se po covjeku ko da ti je dirnuo u nekoga najbližegzato mi je bio smiješan onaj tvoj ostrašćeni post.. u oko diraj, al ne diraj u Liverpoolu i rijeku Mersi
![]()
I da se ne lažemo - ne bi vi ovdje ovoliko pjenili na guardiolinu izavu, da je Liverpool kojim slucajem prvi na tebeli , bolio bi vas qrc šta pricaha ja.
Naravno, s tim sto ja za razliku od tebe kazem i ne krijem da ne podnosim lika, ljigav mi je i odvratan. Tim njegovo trenersko umijece apsolutno ne sporim. Dok ti ovdje nesto upakujes da ga ne branis i da nisi dio fancluba Pep Guardiola, a bukvalno na svaki pomen njegovog imena, bilo koja tema, tu si da usutkujes i prozivas nesimpatizere i nesto im dokazujes.
- Gandalf
#61188 Re: Liverpool FC
Je li nas to LSD na temi o Liverpoolu opet smara sa legendama o Pepu. Mojne tebra, svega ti, evo nećemo više, Pep je GOAT, eto, mojne više ni ti.
- King_Kenny
#61189 Re: Liverpool FC
Zar nema tema Manchester City?
-
LSD
#61190 Re: Liverpool FC
To se podrazumjeva, al treba podsjetiti hejtere
@BHF, jest eto ja mogu zabraniti tebi da istresaš ovdje drek po Pepu, Cityu, Barci, Messiju i ostalim nebulozama koje si nadrobio u ovih par postova danas
- BHF_Manijak
#61191 Re: Liverpool FC
Ne supljiraj onda.
Kakav sad Messi, Barcelona i ostali. Ja sam samo srao po Pepu, taj supak ne zasluzuje ni rijeci na ovoj temi, kamo li dvije stranice da mu se posvete. Srami se svog pisanja na ovoj temi LSD, neces razbojnice.
Kakav sad Messi, Barcelona i ostali. Ja sam samo srao po Pepu, taj supak ne zasluzuje ni rijeci na ovoj temi, kamo li dvije stranice da mu se posvete. Srami se svog pisanja na ovoj temi LSD, neces razbojnice.
- drug_profi
#61192 Re: Liverpool FC
Ima, ali niko ne pise od kako je Dzeko otisao.
- AmiĐa_Idriz
#61193 Re: Liverpool FC
Francuski komentator. Načuo da će ovaj lijevo krenuti ka desno
- drug_profi
#61194 Re: Liverpool FC
Iskustvo nas uci da novinari nikad nisu imali pojma ni o cemu sto se tice Liverpulovih akvizicija.
- AmiĐa_Idriz
#61195 Re: Liverpool FC
Domaći ne, ali su strani itekako spot on bili. Zapravo od njih se i pokretala priča, Engleski je na kraju samo potvrde.
- King_Kenny
#61198 Re: Liverpool FC
- East_side
#61199 Re: Liverpool FC
Joj kad se sjetim tad raja visila na onom blueMoon forumu, krpili se sa tamošnjim Džekinim kritičarima
- no_sekirli
#61200 Re: Liverpool FC
Malo offtopica, ali možda je korisno. Da se odmah ogradim, ne radim za ovu pivovaru, niti imam bilo kakve veze s njom.
Za sve fanove Liverpoola u toku je nagradna igra Carlsberga:
Pravila igre:
U pravilima piše:
Ja sam već aktivirao svoje spavače po RH za skupljanje računa, ali čisto za info, u HR Konzumu pola litra košta 9,79 kn. Pa eto, da Bog da se nekome posrećilo od ekipe sa foruma.

Za sve fanove Liverpoola u toku je nagradna igra Carlsberga:
Pravila igre:
U pravilima piše:
Po meni ovo znači da se ne mora biti državljanin RH niti da se mora imati prebivalište, što ljudima iz BiH odgovara.U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe koje za vrijeme trajanja
nagradne igre na prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske uključujući i ugostiteljske
objekte naprave kupnju bilo kojeg Carlsberg proizvoda.
Ja sam već aktivirao svoje spavače po RH za skupljanje računa, ali čisto za info, u HR Konzumu pola litra košta 9,79 kn. Pa eto, da Bog da se nekome posrećilo od ekipe sa foruma.