Ukrajina
- SanskiBiser
#84376 Re: Ukrajina
Na Zmijskom ostrvu samo fali još da roknu nekog ruskog generala pa da zaHebe ostrvo i Černobajevku i Crvenu šumu sve skupa...
-
Jeremija_Lesina
#84377 Re: Ukrajina
Vojska u Azovstalu je sada pod dodatnim pritiskom, i vojnim i psihološkim. Putin može, pred 9. maj, napraviti neku razmjenu i poštedjeti im živote. Time bi ispunio 2 cilja: završio 'oslobađanje' Mariupolja i prikazao se kao 'Putin milosrdni', i tako pokušao umanjti gađenje svijeta prema svojim postupcima.
Nažalost, po svemu do sad viđenom, prije će biti pokušaja da ih izmami nekim obećanjem i onda brutalno likvidira, pod nekim jeftinim izgovorom.
Ili, bez njega.
Nažalost, po svemu do sad viđenom, prije će biti pokušaja da ih izmami nekim obećanjem i onda brutalno likvidira, pod nekim jeftinim izgovorom.
Ili, bez njega.
- Kyuss
#84378 Re: Ukrajina
Prekodrinski eksperti su pocetkom rata tvrdili da je ukrajinsko rusenje agresorskih helikoptera samo los CGI.
Nisu mogli sedmicama sebi doci, jer su bili uvjereni, da kad putalji krenu nece do Pariza stati.
Igrice su nova verzija prekodrinskog ludila?
Nisu mogli sedmicama sebi doci, jer su bili uvjereni, da kad putalji krenu nece do Pariza stati.
Igrice su nova verzija prekodrinskog ludila?
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
-
jarobot
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
- SanskiBiser
#84382 Re: Ukrajina

razlika samo u 24 sata...
-
emirolini
#84383 Re: Ukrajina
Cuj… zmijsko ostrvo na Armi?
Ono kad mislis da Rusi ne mogu biti gluplji, pa te iznenade. Zamisli operatera Bajraktara kad je vidio vrtolet, vjerovatno je rekao ajmo i to probati
Jos da dron cemu valja…
Ono kad mislis da Rusi ne mogu biti gluplji, pa te iznenade. Zamisli operatera Bajraktara kad je vidio vrtolet, vjerovatno je rekao ajmo i to probati
Jos da dron cemu valja…
-
Zumbul2
#84384 Re: Ukrajina
To što se nastave kretati ne znači da nisu pogođeni. Pitanje je dokle će se kretatitelllindemann wrote: ↑08/05/2022 10:13sto stavljas kratak video?
daj do kraja da vidimo, vidis da se oba čamca nastavljaju voziti dalje
![]()
- moa
-
Ermin ZM
#84386 Re: Ukrajina
Pretjerujete. Cim neko napise sekundu nesto do odstupa od sentimenta koji vlada ovde odma napad. Nit sam pro rus niti putinofil.
Dosta snimaka je cirkulisalo po netu koji su se postali kao dokaz rada bayraktara za koje se ispostavilo da su ustvari iz ove igrice. Meni je na prvu fakat ucinilo se da je i ovaj video isto.
Priznajem gresku vozi dalje.
Dosta snimaka je cirkulisalo po netu koji su se postali kao dokaz rada bayraktara za koje se ispostavilo da su ustvari iz ove igrice. Meni je na prvu fakat ucinilo se da je i ovaj video isto.
-
emirolini
#84387 Re: Ukrajina
Ma znamo da nisi, nema frkeErmin ZM wrote: ↑08/05/2022 10:38 Pretjerujete. Cim neko napise sekundu nesto do odstupa od sentimenta koji vlada ovde odma napad. Nit sam pro rus niti putinofil.
-
Zumbul2
#84388 Re: Ukrajina
Ne beri brigu, i mene su isto tako za sekundu napravili rusofilom, čak me neki stavili na foe. Čir sam fasovo od sikiracije.Ermin ZM wrote: ↑08/05/2022 10:38 Pretjerujete. Cim neko napise sekundu nesto do odstupa od sentimenta koji vlada ovde odma napad. Nit sam pro rus niti putinofil.
-
A_A_AKCIJA
#84389 Re: Ukrajina
Hehehe, zanima me jel išta i iko ostao na ostrvu?
Hoće li večeras biti nova epizoda Bayro i Bayrina djeca na Zmijskom ostrvu?
Mislim, dron je kar'na, ali štaš kad Ukrajinci nemaju pristupa modernim tehnologijama, nego kupuju na istoj pijacu kao Azerbejdžan, Etiopija, Libija ...

Hoće li večeras biti nova epizoda Bayro i Bayrina djeca na Zmijskom ostrvu?
Mislim, dron je kar'na, ali štaš kad Ukrajinci nemaju pristupa modernim tehnologijama, nego kupuju na istoj pijacu kao Azerbejdžan, Etiopija, Libija ...
- Čitalac
#84390 Re: Ukrajina

Ne znam da li je bilo, često spominjani kanadski snajperista Wali vratio se kući, kaže da je imao puno sreće. Pomalo je razočaran, ali bi opet otišao.
https://www.lapresse.ca/actualites/2022 ... rrible.php
-
Mrljavi
#84392 Re: Ukrajina
Ne mogu ni zamisliti kako djeluje na moral civila i vojnika kad njihovi ovako prelete iznad glava.
- SanskiBiser
#84393 Re: Ukrajina
unistavanje ruskog pontonskog mosta.
Last edited by SanskiBiser on 08/05/2022 11:01, edited 1 time in total.
- jao_situacije
#84394 Re: Ukrajina
moj omiljeni youtube kanal sila sa istoka ne zna da razočara
šta god sila sa istoka pohvali, ukrajina razvali
zamislite šta bi tek bilo da nije bilo ove vježbe
još malo od sile sa istoka i genijalnih mu jarana tekst i komentari su nadrealni, a ovo su samo najpopularniji komentari
brojevi ispod teksta su lajkovi
šta god sila sa istoka pohvali, ukrajina razvali
zamislite šta bi tek bilo da nije bilo ove vježbe
još malo od sile sa istoka i genijalnih mu jarana tekst i komentari su nadrealni, a ovo su samo najpopularniji komentari
brojevi ispod teksta su lajkovi
Сила са Истока
Сила са Истока
8 days ago (edited)
До лета овако:
1. Украјинска војска престаће да постоји
2. Доћи ће до коначне и неповратне прерасподеле моћи у свету. Контуре велике Евроазије су видљиве.
3. Украјина ће територијално бити распарчана а оно што остане од ње мораће са Русијом да потпише тврде гаранције о неутралности.
4. Европа ће капитулирати и у једном тренутку ће скидати једну по једну санкцију јер енергетски удар неће моћи да издржи без ресурса Русије.
Дакле само стрпљиво. Чујемо много дебилних прича како Америка „успешно" жртвује своје савезнике.
1. Америка је помагала џихадисте у Сирији истребљени су. Ово мимо интернационалне џихад армије.
2. Америка је подржавала власт против талибана, пала је.
3. Америка је подржала побуну у Казахстану, смрвљена је.
4. Пропала је обојена револуција у Белорусији.
5. Америка је подржала побуну против војне хунте у Мјанмару и ако траје ниског је интезитета и реално немају шансе. Војска их ломи.
6. Америка је подржала Тиграје против Адис Абебе. Разбијени су у парампарчад. Велика брана коју су Кинези правили је завршена а направиће их још. Код Тиграја прети велика глад.
7. Америка сада жртвује Украјину и проћи ће као горе поменути претходни примери.
---------------
Америка губи лидерство јер сви у свету виде да је играти на Америку заправо самоубиствено и води до самоистребљења. Шта ће се тек десити када Кина ишамара Тајван, а сасвим је јасно. Зато њихови „савезници" дрхте на Балкану. И у другим деловима света јер виде шта може да се деси.
Тренутно једино „наши“ муслимани још увек верују колективном западу и надају се њиховој помоћи. Остатак муслиманског света се окреће или се већим делом окренуо Русији и Кини, јер виде да од ових преко баре нема ништа.
И да, да не заборавим да споменем екавске Усташе који су ликовали како је Путин признао самопроглашено Косово. Хајде што се одмах знало да није тако, али већ сутрадан је Боцан-Харченко свима зачепио уста! „Русија неће признати Косово!“.
1.7K 281 Comments
Default profile photo
Add a comment...
CETNICI SEVER 8 days ago
BRAVO SVAKA CAST NA TEKSTU,PRAVO U CENTAR!SVI SRPSKO-RUSKI DUSMANI MOGU SAMO DA GA BLAJVAJU I NISTA VISE!
38
Igor Topalovic 8 days ago
Sve je bliži momenat Ujedinjenja i oslobođenja svih Srpskih zemalja!
Pobedom Rusije u Ukrajini,to će se lako ostvariti,naš viševekovni san!
Niko nije jači od Boga i Rusije
89
Branko P 8 days ago
Podrzavam svaku rec...
Bravo.
57
Slovenski Medved Vesti 8 days ago
Ово си написао да нема даље, поготово за ове наше на ИЋ. Свака ти част, знаш знање. Најјачи канал убедљиво! Сваки видео и преводи на наш језик су за поштовање и све је објашњено како јесте, да нисам кажњен још 5 дана сада бих ово проширио даље. Поздрав брате и само пиши
106
-
jarobot
-
Zumbul2
#84396 Re: Ukrajina
Jbt gledam Hutsi predstavili novu krstareću raketu Quds2, 1500 km, jes da je to iransko maslo ali ne mogu da vjerujem da se uukrajinci ne mogu dokopati par njih, i zviznuti crimea bridge... Da slavimo ovde kolektivno
- studeni76
#84397 Re: Ukrajina
Jel ovaj Zmijski otok u blizini granice Rumunije i UA?
Ne kontam koji qrac stalno izlazu vojnike pogibiji kada na tom komadu stijene ne može ništa opstati, osim ako ne zivi duboko u bunkerima!?
Ne kontam koji qrac stalno izlazu vojnike pogibiji kada na tom komadu stijene ne može ništa opstati, osim ako ne zivi duboko u bunkerima!?
-
lajkujMe
#84399 Re: Ukrajina
Rašisti su bacili avio bombu na školu u Belogorovki, gde se krilo skoro celo selo, prema preliminarnim informacijama poginulo je 60 ljudi. - Gaidai
Ispod ruševina je uspjelo da se izvuče 30 osoba, od kojih je sedam povrijeđeno. Spasioci su gasili požar skoro četiri sata
-
jarobot
#84400 Re: Ukrajina
Još malo Norvežana.
Pred ruskom ambasadom u Oslu

Pred ruskom ambasadom u Oslu