Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
beni-bu-man wrote: ↑24/04/2022 00:14
Ovaj dortmund je bas karna ekipa
Ma jašta je, i to na kvadrat. Čak i u kompletnom sastavu bi bili karna.
To uopšte nije upitno, ali ovo sa suđenjem je baš više jadno i tužno. I što je najgore nepotrebno skroz, Bajerm je bolja ekipa po svim parametrima i vjerovatno bi dobili i da je sve svirano sve kako treba.
Ali eto ni oni nisu ni blizu onog nivoa iz prošlih sezona. Nagelsmann je izgleda uspio sjebati Flickovu mašinu koja je funkcionisala besprijekorno.
Ja ovo već govorim više od godinu dana, a ovakvo ponašanje je počelo još kod Pepa u City-u. Ovaj igrač je post'o toliko lijen i nezahvalan da ga je sevap išamarat' u nadi da malo dođe tobe. Ovakvu količinu bezobraznosti i apatije nisam dugo vidio na jednom mjestu. I takve simptome isto vidim i kod nekoliko ostalih.
vicious wrote: ↑24/04/2022 10:19
Ali eto ni oni nisu ni blizu onog nivoa iz prošlih sezona. Nagelsmann je izgleda uspio sjebati Flickovu mašinu koja je funkcionisala besprijekorno.
Mislim da nije toliko Nagelsmann kriv koliko su igrači. Čitam recimo baš danas ovaj članak.
Ja ovo već govorim više od godinu dana, a ovakvo ponašanje je počelo još kod Pepa u City-u. Ovaj igrač je post'o toliko lijen i nezahvalan da ga je sevap išamarat' u nadi da malo dođe tobe. Ovakvu količinu bezobraznosti i apatije nisam dugo vidio na jednom mjestu. I takve simptome isto vidim i kod nekoliko ostalih.
Bojim se da ova ekipa pati od Chelsea sindroma.
Ma on je takav tip, imao je on takve faze jos i kao klinac u Schalkeu, pa u Cityju. Ne mozes sad taj njegov slučaj preslikati na sve igrače generalno.
A i ako bi se i ostali igrači ponasali tako, onda je i to ipak do trenera,
Što nisu kod Flicka bili takvi?
Ne, ja mislim da je ovaj Nagelsmann ipak prerano došao u Bayern. Za njega bi bolje bilo da je ostao još koju godinu u Leipzigu..
veella wrote: ↑26/04/2022 09:26
Sudija priznao greske (bio je penal za BVB i trebao je dati crveni Pavardu nakon faula nad Brandtom) u utakmici WC bauern - BVB
Isto je bilo sudjenje u Dortmundu (Felix Zwayer je tada dosudio penal za WC bauern koji nije postojao)
Felix Zwayer ima zabranu sudjenja kada igra BVB
Toliko o Deutsche Rekordmeister i mocnoj masineriji iz minkena
Thomas Muller i Manuel Neuer imaju više titula od BvB
Poz
veella wrote: ↑26/04/2022 09:26
Sudija priznao greske (bio je penal za BVB i trebao je dati crveni Pavardu nakon faula nad Brandtom) u utakmici WC bauern - BVB
Isto je bilo sudjenje u Dortmundu (Felix Zwayer je tada dosudio penal za WC bauern koji nije postojao)
Felix Zwayer ima zabranu sudjenja kada igra BVB
Toliko o Deutsche Rekordmeister i mocnoj masineriji iz minkena
Thomas Muller i Manuel Neuer imaju više titula od BvB
Poz
Je li moguće da neko ovako prokocka šansu generacije za CL kao što danas Frajburg pokvari sve? Takmičarski bi to bio prevelik zalogaj za njih al opet novac je novac
studeni76 wrote: ↑07/05/2022 18:26
Je li moguće da neko ovako prokocka šansu generacije za CL kao što danas Frajburg pokvari sve? Takmičarski bi to bio prevelik zalogaj za njih al opet novac je novac
A što ne bi bilo moguće... malo nervoza, malo peh, kod 0:1 su mogli dobiti penal, pa poništen gol... sve se sastalo.
Ma znam ja ko je StPauli i gdje su bili na tabeli do skoro. Al ovi iz Shalketa su krv propisali da dodju na vrh i sad ce izgleda sve shebat u ove zadnje dvije domaće. Ovaj njihov napadač da 30 golova u sezoni i sada kad najviše treba zapuca ovakve šanse
St.Pauli mi je megabaksuz, nevjerovatno sta su prokockali. A Werder je ubio Schalke na gostovanju pretprosli vikend. ne znam samo odakle izgmiza ovaj Darmstadt.