Zna li neko na koji nacin bih mogla doci do RTG nalaza pluca? Radjen je u domu zdravlja Kumrovec. Ici cu sutra do njih, ali ako me odbiju, da znam da li imaju pravo.
U pitanju je moje dijete od 2g, kontrolni nalaz mjesec dana nakon upale pluca (ili bronhitisa, ne mogu se bas dogovoriti oko dijagnoze). Jucer na Pedijatriji doktorica pulmolog nije mogla isti otvoriti, samo je poslusala pluca i rekla da su cista. Kad sam pitala jesam li onda bezveze dijete zracila rekla je "Sta ona sad tu moze, udariti nogom kompjuter?". Ja bih sa snimkom otisla nekom privatno. Radila bih i snimak privatno da je iko u Sarajevu htio isti raditi tako malom djetetu.
Pristup nalazu u elektronskoj formi?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2 Re: Pristup nalazu u elektronskoj formi?
Treba ti neki obiteljski prijatelj doktor da ti moze uci u sistem kao i ta ljekarka
Tako meni skolski ubrzava proceduru
Tako meni skolski ubrzava proceduru
-
arhivasvega
#3 Re: Pristup nalazu u elektronskoj formi?
Meni su snimili na cd bez problema...she+ wrote: ↑07/05/2022 04:21 Zna li neko na koji nacin bih mogla doci do RTG nalaza pluca? Radjen je u domu zdravlja Kumrovec. Ici cu sutra do njih, ali ako me odbiju, da znam da li imaju pravo.
U pitanju je moje dijete od 2g, kontrolni nalaz mjesec dana nakon upale pluca (ili bronhitisa, ne mogu se bas dogovoriti oko dijagnoze). Jucer na Pedijatriji doktorica pulmolog nije mogla isti otvoriti, samo je poslusala pluca i rekla da su cista. Kad sam pitala jesam li onda bezveze dijete zracila rekla je "Sta ona sad tu moze, udariti nogom kompjuter?". Ja bih sa snimkom otisla nekom privatno. Radila bih i snimak privatno da je iko u Sarajevu htio isti raditi tako malom djetetu.
- Haris.ba
#4 Re: Pristup nalazu u elektronskoj formi?
Nek ponese cd. Meni su snimili isto bez problema. Jest da je u Omer Maslic, ali ne vidim zasto ne bi moglo. Mozda moze i na usb ili sd karticu.
Nazovi telefonom prvo.