Pristup nalazu u elektronskoj formi?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
she+

#1 Pristup nalazu u elektronskoj formi?

Post by she+ »

Zna li neko na koji nacin bih mogla doci do RTG nalaza pluca? Radjen je u domu zdravlja Kumrovec. Ici cu sutra do njih, ali ako me odbiju, da znam da li imaju pravo.

U pitanju je moje dijete od 2g, kontrolni nalaz mjesec dana nakon upale pluca (ili bronhitisa, ne mogu se bas dogovoriti oko dijagnoze). Jucer na Pedijatriji doktorica pulmolog nije mogla isti otvoriti, samo je poslusala pluca i rekla da su cista. Kad sam pitala jesam li onda bezveze dijete zracila rekla je "Sta ona sad tu moze, udariti nogom kompjuter?". Ja bih sa snimkom otisla nekom privatno. Radila bih i snimak privatno da je iko u Sarajevu htio isti raditi tako malom djetetu.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#2 Re: Pristup nalazu u elektronskoj formi?

Post by Truba »

Treba ti neki obiteljski prijatelj doktor da ti moze uci u sistem kao i ta ljekarka
Tako meni skolski ubrzava proceduru
arhivasvega

#3 Re: Pristup nalazu u elektronskoj formi?

Post by arhivasvega »

she+ wrote: 07/05/2022 04:21 Zna li neko na koji nacin bih mogla doci do RTG nalaza pluca? Radjen je u domu zdravlja Kumrovec. Ici cu sutra do njih, ali ako me odbiju, da znam da li imaju pravo.

U pitanju je moje dijete od 2g, kontrolni nalaz mjesec dana nakon upale pluca (ili bronhitisa, ne mogu se bas dogovoriti oko dijagnoze). Jucer na Pedijatriji doktorica pulmolog nije mogla isti otvoriti, samo je poslusala pluca i rekla da su cista. Kad sam pitala jesam li onda bezveze dijete zracila rekla je "Sta ona sad tu moze, udariti nogom kompjuter?". Ja bih sa snimkom otisla nekom privatno. Radila bih i snimak privatno da je iko u Sarajevu htio isti raditi tako malom djetetu.
Meni su snimili na cd bez problema...
Haris.ba

#4 Re: Pristup nalazu u elektronskoj formi?

Post by Haris.ba »

arhivasvega wrote: 07/05/2022 16:55 Meni su snimili na cd bez problema...
Nek ponese cd. Meni su snimili isto bez problema. Jest da je u Omer Maslic, ali ne vidim zasto ne bi moglo. Mozda moze i na usb ili sd karticu.
she+ wrote: 07/05/2022 04:21 Zna li neko na koji nacin bih mogla doci do RTG nalaza pluca? Radjen je u domu zdravlja Kumrovec. Ici cu sutra do njih, ali ako me odbiju, da znam da li imaju pravo.
Nazovi telefonom prvo.
Post Reply