Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post Reply
duh_sa_sjekirom

#4751 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by duh_sa_sjekirom »

nermin-z wrote: 04/05/2022 22:01
duh_sa_sjekirom wrote: 04/05/2022 16:09

Ja sam jasno podvukao šta je domovina a šta država. To što ti nisi shvatio, nije moj problem.
Glede tapije i određivanja koliko ko voli ovu državu i smatra je svojom domovinom, bio sam posve jasan: oni koji je ne vole, to veoma jasno i glasno govore, time se čak i ponose isto kao i oni koji je vole i osjećaju svojom. Ne treba tu biti previše pametan da se vidi i uoči i zaista ne znam šta ti tu treba objašnjavati
Što se tiče Domovine, da si pažljivo čitao bilo bi ti jasno i prvi i drugi put da si u stvari rekao isto što i ja.
Nisi imao šta da PODVLAČIŠ ni da ispravljaš. rekao si isto što i ja, samo drugim riječima.
A što se tiče tapije. Ne treba meni ništa objašnjavati, tebi treba objasniti, pa ću ti sad naglasiti u svoje lično ime: "Ja moju državu mogu i da volim i da mrzim koliko me volja. Kakva god je, moja je podjednako koliko i drugih. A koji si ti faktor da ti nekome određuješ da li će da je voli i koliko će da je voli. I ko si ti da ti da daješ ocjene o tome." I kad već tražiš reći ću ti i ovo. Ovakvu državu mogu da hvale samo poltroni, uhljebi i budale.
A, voljeti i hvaliti su različite stvari.
Treba se čuvati laskavaca. Pravi prijatelj je onaj koji ti kaže istinu u lice, taj te sigurno ne mrzi.
Ako to ne možeš da shvatiš ja ti ne mogu pomoći.
Kao prvo, nije mi jasna ta vaša opsesivno-kompulzivna potreba da se lažno predstavljate drugačijim imenima nego što jeste, da nama kao nekakav neutralni i realni "bošnjkaci" objašnjavate realnost i potrebu prihvatanja etničke podjele zemlje i neminovnost života u getu. Djelujete smiješno i žalosno u isto vrijeme, bez ikakve potrebe. Reci slobodn:o ja sam jozo, franjo i sl., moj stav je takav i takav, neće ti niko glavu skinuti zbog toga. Jer, ti si "nermin" otprilike koliko sam ja john smith.
Drugo, kažeš domovina je nešto drugo, kad te pitam šta je domovina, prešutiš i nastaviš sa trabunjanjem. Zaista ne znam kako jednostavnije da ti objasnim...nisam nikakav sudija niti određujem kome šta i koga će voljeti, ali i djeca znaju šta i kako se iskazuje ljubav. Ti ovdje nama brabonjaš kako se ljubav prema domovini može iskazati i na druge načine kao što su paljenje njenih zastava, zviždanje njenoj himni, negiranje njenog postojanja itd. Tu i takvu ljubav ostavi i prosipaj negdje drugo i nekome ko to voli, jer je zasta čudna i nastrana...
toliko od mene i ako nemaš nešto pametno i zrelo da kažeš, otkači se od mene
Nespin

#4752 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Nespin »

8-)
Last edited by Nespin on 06/09/2022 12:53, edited 1 time in total.
Login77777

#4753 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Login77777 »

palermo wrote: 04/05/2022 22:32
Login77777 wrote: 04/05/2022 22:28
Treba mu pricu ispocetka pratiti. Rekao bih da ovdje nije bas Nermin u pitanju. :mrgreen:
Vec je receno :D
Providan lik. Ali nije prvi Hrvat sto glumi na forumu Bosnjaka. :mrgreen:
problemnatravunu

#4754 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by problemnatravunu »

:lol: :lol: :lol: :lol:

Image
n+1

#4755 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by n+1 »

Uživo na N1. Citiram izjavu: "Ovo u Bosni je postalo akutno jer je hronično netretirano". :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#4756 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Truba »

Sad zbog milana neki znaju kako u tamo nekoj bih postoji neki narod kojemu ne odgovara neki iz

Ako to samo po sebi nije uspjeh

Inace mantra u bih je ne talasaj
Slicno je i u cro

Sad imamo talasaca :sax:
Val se valasa a talas talasa
sumirprimus

#4757 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by sumirprimus »

tjt,, glasam i ja za kmsica, jebga, inat je inat., hocete srnje necete demokratiju, hocete i sa njima savez. cao zdravo... :thumbup: :bih:
HD_2015

#4758 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by HD_2015 »

Black swan wrote: 05/05/2022 13:24 Sad zbog milana neki znaju kako u tamo nekoj bih postoji neki narod kojemu ne odgovara neki iz

Ako to samo po sebi nije uspjeh
Jes' i onda su zatražili od Schmidta da pojasni:
Schmidt je upozorio i na ideje o teritroijalnoj organizaciji koje su iznosili hrvatski politički predstavnici te da takve stvari podižu avete ratnih težnji za trećim entitetom
...
Optužio je Marinka Čavaru, predsjednika Federacije Bosne i Hercegovine za blokadu izbora članova Ustavnog suda FBiH,
Baš su uspjeli. Niko od ozbiljnijih ljudi neće pomisliti: "ja budala", već će, zbog utjecaja koje Hrvatska uživa u EU i NATO-u, poskočiti da im udovolji.
noviforumas

#4759 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by noviforumas »

Milanović: Hrvati u BiH će na kraju ići u instutucionalno povezivanje i to je treći entitet
https://www.klix.ba/vijesti/bih/milanov ... /220505079
splinter

#4760 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by splinter »

noviforumas wrote: 05/05/2022 14:16
Milanović: Hrvati u BiH će na kraju ići u instutucionalno povezivanje i to je treći entitet
https://www.klix.ba/vijesti/bih/milanov ... /220505079
"Za predstavnike međunarodne zajednice je rekao da dođu u Sarajevu, najedu se bureka i onda se vrate u Brisel gdje sa sebe ribaju sve jer im sve smrdi na "krkane sa Balkana". Visokog predstavnika Christiana Schmidta je nazvao malim Švabom nepoznatog imena koji je kolonijalni upravitelj".

Ali da li je riječ o bureku s mesom ili sirom, nikada nećemo saznati.

"Ponovio je tvrdnje kako je hrvatska vojska deblokirala Sarajevo, ali da je Hrvatska i pored toga morala čekati 14 godina da postane članica NATO saveza".
:lol:
breuer

#4761 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by breuer »

:lol:

samo dublje u glib Zoka Srbine :lol:
Mr.Sojic

#4762 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Mr.Sojic »

Temu treba prebaciti pod Zdravlje i podtemu psihijatrija :oops:

Ima li ijedan psihijatar na temi da nam gratis objasni ovo njegovo stanje i da dijagnozu :mrgreen:

Da ga nije kakav CoviRus-22 virus spičio :mrgreen:
billy organ

#4763 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by billy organ »

Kaže kako je Dodik njegov partner, da Putin ne zna uopće ko je Dodik i da Dodik nije četnik, ali da mu opozicija jesu Karadžićevci i Mladićevci. Na komentar da je Republika Srpska nastala na zločinu počeo je nabrajati da su i SAD nastale na zločinu, da je Francuska revolucija također bila zločin.

Osim sto je narkoman sad je pokazao da je i nevidjena seljacina i cetnik.
breuer

#4764 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by breuer »

ono kad ti bh lopovčine djeluju civilizirano i pristojno...

#Zokasmrad
Hakiz

#4765 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Hakiz »

Dodika takvog slušamo godinama. A ibretimo se zbog Milanovića.

Nihe valjda neko ozbiljno pomislio da Hrvatska nije Balkan, da je srednjeuropski kulturni krug, pa se čudi :shock:
billy organ

#4766 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by billy organ »

Ambasada SAD-a o Čovićevim najavama reorganizacije BiH: Antidejtonsko djelovanje
Velika Britanija zaprijetila sankcijama Čoviću zbog izjava o reorganizaciji BiH

Tako da se ne treba brinuti o narkomanskim vizijama jednog cetnika.
noviforumas

#4767 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by noviforumas »

Hakiz wrote: 05/05/2022 14:36 Dodika takvog slušamo godinama. A ibretimo se zbog Milanovića.

Nihe valjda neko ozbiljno pomislio da Hrvatska nije Balkan, da je srednjeuropski kulturni krug, pa se čudi :shock:
Ma Zoki se transformisao u Seselja. Bice interesantno kad se sazna cime ga ucjenjuju Rusi.
duh_sa_sjekirom

#4768 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Vrijedi ponoviti:
Aktuelna hrvatska politika je trenutno najveći neprijatelj državi Bosni i Hercegovini!!!
Današnja hrvatska ponaša se kao Srbija '90-tih, a milanović oponaša Slobodana Miloševića.
Hrvatska igra vrlo opasnu igru i trenutno je najveći podrstrekivač rata u BiH. Nije zabilježen slučaj da se jedna država ovoliko agresivno miješa u zakonodavstvo susjedne države. Ako dođe do sukoba u BiH, hrvatska će biti glavni i jedini krivac i morat će snositi posljedice za to.
O ovome se mora stalno podsjećati u Briselu i Americi.
Upozoriti i SB UN na antidejtonsko i ratohuškačko djelovanje zvanične hrvatske politike!!!
Ovoj agresiji se mora stati ukraj u startu!
iz zadnje klupe

#4769 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by iz zadnje klupe »

Za ovakve nastupe Milanovića možemo naći tri moguća razloga, prva dva očekivano

1. duboke psihoze
2. bijelo

Međitim i treći mogući razlog ne bih odbacio, to je da zoki pokušava zajahati val globalne neokonzervativne kontrarevolucije, koje su oličene u predsjednicima-klaunima ( Trump, bivsi brazilski predsjednik itd), gledajte šta se dešava u americi trenutno-foxnews, zabraba pobačaja, Francuska-Lepen, tu je Orban itd..
billy organ

#4770 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by billy organ »

duh_sa_sjekirom wrote: 05/05/2022 14:39 Vrijedi ponoviti:
Aktuelna hrvatska politika je trenutno najveći neprijatelj državi Bosni i Hercegovini!!!
Današnja hrvatska ponaša se kao Srbija '90-tih, a milanović oponaša Slobodana Miloševića.
Hrvatska igra vrlo opasnu igru i trenutno je najveći podrstrekivač rata u BiH. Nije zabilježen slučaj da se jedna država ovoliko agresivno miješa u zakonodavstvo susjedne države. Ako dođe do sukoba u BiH, hrvatska će biti glavni i jedini krivac i morat će snositi posljedice za to.
Upozoriti i SB UN na antidejtonsko i ratnohuškačko djelovanje zvanične hrvatske politike!!!
to ej samo obicno laprdanje. Nema tu nikakvog treceg entiteta. Zna i Zoran da od toga nema nista. Jeftino skupljanje bodova kod bosankish Hrvata. I to je to. Hrvatska politika danas je jeftina replika i pijacarska verzija Srbije iz 92. godine.
duh_sa_sjekirom

#4771 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

billy organ wrote: 05/05/2022 14:42
duh_sa_sjekirom wrote: 05/05/2022 14:39 Vrijedi ponoviti:
Upozoriti i SB UN na antidejtonsko i ratnohuškačko djelovanje zvanične hrvatske politike!!!
to ej samo obicno laprdanje. Nema tu nikakvog treceg entiteta. Zna i Zoran da od toga nema nista. Jeftino skupljanje bodova kod bosankish Hrvata. I to je to. Hrvatska politika danas je jeftina replika i pijacarska verzija Srbije iz 92. godine.
Treba spriječiti ovo divljanje i agresiju te ratohuškačke izjave i podizanje tenzija od strane zvanične hrvatske.
Kad padne mrtva glava zbog propagande i huškanja hrvatskih političara, bit će kasno...
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#4772 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by sime_cipol »

Zeljko ce skupiti glasova ko svi Bosnjacki kandidati zajedno
billy organ

#4773 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by billy organ »

sime_cipol wrote: 05/05/2022 14:47 Zeljko ce skupiti glasova ko svi Bosnjacki kandidati zajedno
:thumbup:
Jel Milanovic svjestan te cinjenice da njegova jezicina samo ukopava hrvate?
DonieBrasco

#4774 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by DonieBrasco »

Sve je karte otvorio, sad je jasno da se ne radi o IZ nego o hrvatskom entitetu koji treba za par godina da se odcjepi - ista prica kao srbi.
palermo

#4775 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by palermo »

Ovo su zaista gluposti, I to enormne, ali ipak treba dodati da su I opasne gluposti. Tako da mozda ne bi bilo lose upozoriti na jedan odmjeren I pristojan nacin da Zoka I sva hrvatska politika se igra vatrom.
Post Reply