Čović pozvao Plenkovića i Milanovića da u EU i NATO-u pojačaju pritisak o izbornom zakonu
Ovo nije u pitanju da neko hoce da bude lider odredjenog naroda. Ovo je vapaj ocajnog djeteta kojem tata ne zeli da kupi lego kockice.
Čović pozvao Plenkovića i Milanovića da u EU i NATO-u pojačaju pritisak o izbornom zakonu
A šta sve nije činio i samo gore napravio. Treba sjediti za dobro Hrvata BiH. Pogotovo što ga Schmidt spominje u Izvještaju o kojem će se raspravljati kroz 5 dana na Vijeću sigurnosti kao osobu koja može izazvati rat i neće da da pare za BHRT nego ih preusmjerio za privatnu televiziju.
Nije FER * da vi kritikujtete Čovića.KRITIKOVALI I MILANOVIĆA
Narod i pravda: HDZ ide ka međunarodnim sankcijama i izolaciji
Iz Naroda i pravde su najave Draga Čovića o pokretanju procedura za teritorijalnu i institucionalnu reorganizaciju Bosne i Hercegovine označili kao ozbiljnu prijetnju koja ima u cilju destabilizaciju Bosne i Hercegovine.
Narod je sam kriv. Mislim nakon svi afera od strane SDA poput revizije tuzbe, respiratora, poklananja domova naroda itd. da opet das glas toj istoj stranki tebi nema pomoci. I onda neka zajedno tone sa glasacima SNSDa i HDZa.
Ne znam šta je u glavama Čovića i Milanovića, pa misle da su neki faktor u NATO-u ili EU. Višegodišnje lobiranje državnog aparata cijele Republike Hrvatske je rezultiralo da par diplomata iz EU i USA dođe i kaže: "eeee, 'ajte dajte HDZ-u ovo što traži". Bakir rekao: "šta ja znam, nije samo do mene" i diplomate se povukle. To je rezultat njihovog lobiranja.billy organ wrote: ↑05/05/2022 10:35Čović pozvao Plenkovića i Milanovića da u EU i NATO-u pojačaju pritisak o izbornom zakonu
![]()
Ovo nije u pitanju da neko hoce da bude lider odredjenog naroda. Ovo je vapaj ocajnog djeteta kojem tata ne zeli da kupi lego kockice.
Nije bitno koja stranka. Bitno je da svako ugrije klikere u glOvi, ako ih imaLogin77777 wrote: ↑05/05/2022 12:19Narod je sam kriv. Mislim nakon svi afera od strane SDA poput revizije tuzbe, respiratora, poklananja domova naroda itd. da opet das glas toj istoj stranki tebi nema pomoci. I onda neka zajedno tone sa glasacima SNSDa i HDZa.![]()
Zaboravljate da 50% ljudi nikako ne glasa, ti što ne glasaju sigurno nisu SDA/SNSD/HDZ glasači, ali samim ne izlaskom na izbore upravo njima daju glas. To treba govoriti svima koji ne izlaze na izbore.Mr.Sojic wrote: ↑05/05/2022 12:24Nije bitno koja stranka. Bitno je da svako ugrije klikere u glOvi, ako ih imaLogin77777 wrote: ↑05/05/2022 12:19
Narod je sam kriv. Mislim nakon svi afera od strane SDA poput revizije tuzbe, respiratora, poklananja domova naroda itd. da opet das glas toj istoj stranki tebi nema pomoci. I onda neka zajedno tone sa glasacima SNSDa i HDZa.![]()
, i glasa za bolju budućnost BiH.
Zanimljivo mi je ovo stvarno kako narod glOsa
Hajmo mi danas po peMziju od 350 markicajebo glasanje
![]()
Nekad pomislim da narod umjesto mozga ima brabonjke u glavi![]()
Mozak ko plivadon.Mr.Sojic wrote: ↑05/05/2022 12:24Nije bitno koja stranka. Bitno je da svako ugrije klikere u glOvi, ako ih imaLogin77777 wrote: ↑05/05/2022 12:19
Narod je sam kriv. Mislim nakon svi afera od strane SDA poput revizije tuzbe, respiratora, poklananja domova naroda itd. da opet das glas toj istoj stranki tebi nema pomoci. I onda neka zajedno tone sa glasacima SNSDa i HDZa.![]()
, i glasa za bolju budućnost BiH.
![]()
Pa vec sam napisao, hajmo po peMziju jebo glasanje.Project Lucian wrote: ↑05/05/2022 12:29Zaboravljate da 50% ljudi nikako ne glasa, ti što ne glasaju sigurno nisu SDA/SNSD/HDZ glasači, ali samim ne izlaskom na izbore upravo njima daju glas. To treba govoriti svima koji ne izlaze na izbore.Mr.Sojic wrote: ↑05/05/2022 12:24
Nije bitno koja stranka. Bitno je da svako ugrije klikere u glOvi, ako ih ima, i glasa za bolju budućnost BiH.
![]()
Tu se varaš drug, penzioneri su su ti najvjernija glasačka skupina, neće ti ne izać na izbore, mladi i srednjovječne osobe su te koje najviše ne izlaze. Mladima je mrsko čekati u redu, ovim drugima nedelja služi za odmor na vikendici, pijančenje i tako te stvari. Ja redovno učestvujem na izborima lokalnim i općim od 2010, znam šta govorim. Penzionerima se čak organizuje i prevoz do glasačkog mjesta da ne moraju hodati, tokom vožnje se dogovara za koga će se glasati ili ako treba da neko drugi za njih glasa ko će biti taj drugi. Helem, penzioneri i državni službenici određuju budućnost ove države, ostalima (čitaj njih 50%) je smor da glasaju na izborima.Mr.Sojic wrote: ↑05/05/2022 12:32Pa vec sam napisao, hajmo po peMziju jebo glasanje.Project Lucian wrote: ↑05/05/2022 12:29
Zaboravljate da 50% ljudi nikako ne glasa, ti što ne glasaju sigurno nisu SDA/SNSD/HDZ glasači, ali samim ne izlaskom na izbore upravo njima daju glas. To treba govoriti svima koji ne izlaze na izbore.
Ovi je samo primjer, zarađuje malo, ako i zarađuje, a da glasa i promijeni nešto na bolje, ma kakvi to nemam ja vremena![]()
![]()
Znam da su peMzioneri redovni glasačiProject Lucian wrote: ↑05/05/2022 12:38Tu se varaš drug, penzioneri su su ti najvjernija glasačka skupina, neće ti ne izać na izbore, mladi i srednjovječne osobe su te koje najviše ne izlaze. Mladima je mrsko čekati u redu, ovim drugima nedelja služi za odmor na vikendici, pijančenje i tako te stvari. Ja redovno učestvujem na izborima lokalnim i općim od 2010, znam šta govorim. Penzionerima se čak organizuje i prevoz do glasačkog mjesta da ne moraju hodati, tokom vožnje se dogovara za koga će se glasati ili ako treba da neko drugi za njih glasa ko će biti taj drugi. Helem, penzioneri i državni službenici određuju budućnost ove države, ostalima (čitaj njih 50%) je smor da glasaju na izborima.
Strepit cemo do zanjeg trena, jer ne mogu da vjerujem da se u ovom izvjestaju Šmota za Vijece sigutnosti UN ne pominje Covic.Lex77 wrote: ↑05/05/2022 13:07 Kiki ipak kaže da se izbori moraju održati po postojećem Zakonu.
Možemo li sada biti sigurni da neće biti nametanja zakona po mjeri kradezea?
https://www.klix.ba/vijesti/bih/ohr-izb ... /220505068