Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Probaj: ZYXEL_C281 i serijski broj, tako je bar kod mene.
Ne može, sve sam kombinacije probao.
Ako neko zna, može i u pp poslati da ne bude javno...
Prije nekoliko godina sam zvao logosoft i dali su mi sifru, ne sjecam se koja je ali mislim da nije neka standardna, tako da je najbolje da nazoves i pitas njih.
gidra wrote: ↑05/05/2022 00:20
Ne može, sve sam kombinacije probao.
Ako neko zna, može i u pp poslati da ne bude javno...
Prije nekoliko godina sam zvao logosoft i dali su mi sifru, ne sjecam se koja je ali mislim da nije neka standardna, tako da je najbolje da nazoves i pitas njih.
Zvao, ne daju
Kaze za sve izmjene, npr. ako hocu da promjenim WiFi ime mreže ili pass moram njih zvati...glupost.
Zvao, ne daju
Kaze za sve izmjene, npr. ako hocu da promjenim WiFi ime mreže ili pass moram njih zvati...glupost.
Zvao, ne daju
Bas glupost, pogotovo sto moras zvati da promijenis password. Meni su dali ali bilo je davno, da li je do toga na koga naletis ili su promijenili politiku, ko ce znati, ali to im je bas glupo.
Kao što rekoh u zadnjem postu o računima iz Logosofta. Haloooo majstore daj otkaz i ne ispostavljam mi račun za koji telefonski kažeš da ne postoji, a onda svaki mjesec tražite pare na dodatku uz novi račun!
Sakazulu wrote: ↑10/05/2022 21:42
Kao što rekoh u zadnjem postu o računima iz Logosofta. Haloooo majstore daj otkaz i ne ispostavljam mi račun za koji telefonski kažeš da ne postoji, a onda svaki mjesec tražite pare na dodatku uz novi račun!
Da, da...opet lupaju nekakve cifre, niđe veze.
Prošli mjesec rekli greška, sistem, ovo-ono, i evo opet nekakve cifre za koje samo oni znaju odakle dolaze.
LjUDI, DOBRO PAZITE NA RAČUNE KOJE VAM ISPOSTAVLJAJU!
Dvokasetas wrote: ↑11/05/2022 09:57
Meni racuni dobri.
Lol mi sad vise sluzi za net fino IPTV 32624 kanala non stop update rade stabilno vrh. 10 ojrica i vozdra
merese imadese ja to sve djabaleske, lola u svemu prno, samo mu net jos kolkotolko drzi vodu
Meni racuni dobri.
Lol mi sad vise sluzi za net fino IPTV 32624 kanala non stop update rade stabilno vrh. 10 ojrica i vozdra
merese imadese ja to sve djabaleske, lola u svemu prno, samo mu net jos kolkotolko drzi vodu
Meni racuni dobri. Lol mi sad vise sluzi za net fino IPTV 32624 kanala non stop update rade stabilno vrh. 10 ojrica i vozdra
Šteta nema ga u mojoj tibri . Inače ne bih ni sekunde razmišljao.
Ja sam Logosoftom prezadovoljan pogotovo sa netom, al neka ima i sa strane sta da se glefa.