Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
NediM17 wrote: ↑04/05/2022 19:42
Novembar '91, stao u red kod kina Radnik, nekadasnja pumpa preko puta bivse americke ambasade.
i ja sam u to vrijeme nekad al kod kmt, na glavnoj,u desnoj traci cekao na pumpi u pofalicima,stari me ostavio .onda me jos par ljudi zaduzilo da i njima pomjeram aute kao doci ce kasnije.jedan covjek mi ostavio i kljuceve,kaze pali slobodno nemoj gurat - teget plava 132-ka.bilo neko supacko kisovito vrijeme i taj dan se s motora razbio edo omerovic ,odletio na tramvajsku prugu,mislim da je nogu slomio tad .
ruud wrote: ↑04/05/2022 20:00
Ja stvarno ne razumijem kojom logikom gorivo ponovo skace u nebesa?
Na danasnji dan u martu Brent 118$, sipam prije cirka mjesec dana za 2.97 na Petrolu.
U aprilu, 4., Brent 107 Dolara po barelu danas gorivo 3.36 KM.
Koji klinac?
Pa mozda zato sto kod nas nije cijena za Brent gorivo, vec je Ural, koliko ja znam, rusko...a sto je najcrnje, rusko je 73 dolara cijena za barel na danasnji dan...!
laik1981 wrote: ↑04/05/2022 19:38
Pa nije strasno. 5-6 auta. Dodjes na red za 5 minuta.. Danas sam nekoliko puta ovuda prolazio i bilo je otprilike ovako..
Zato se urani u 6, naravno ako se nedaleko stanuje, i nema guzvice
Nema guzve ni u 8 ujutro, ja jucer sipao. Ispred mene jedno auto.
Samo je tocio neki radnik nehljeb zbog kojeg i to jedno auto ceka.
Lik prikljuci pistolj i stoji kraj auta dok ne zavrsi, i tek onda prelazi da usluzi drugog kupca.
Mjesto da se stalno krece izmedju pistolja da to bude puno brze.
player_ wrote: ↑05/05/2022 00:57
Sad gledaj brent sad ural sad akcize uglavnom trebaju zvijezde da se poklope da mi vidimo vise nekad 2.2- 2. 4 dizel
Ne samo zvijezde nego i komete i planete i asteroidi i planetoidi i patuljaste planete i bijeli patuljci i crveni džinovi i crne rupe i galaktička jata, superjata i klasteri.
Optimist wrote: ↑05/05/2022 08:40
Nema guzve ni u 8 ujutro, ja jucer sipao. Ispred mene jedno auto.
Samo je tocio neki radnik nehljeb zbog kojeg i to jedno auto ceka.
Lik prikljuci pistolj i stoji kraj auta dok ne zavrsi, i tek onda prelazi da usluzi drugog kupca.
Mjesto da se stalno krece izmedju pistolja da to bude puno brze.
iceman ze wrote: ↑05/05/2022 08:45
Ina Stup
2.71 benzin
Vidim na jos nekim mjestima je na INA-i 2.76. To ce garant trajati mozda nekih 24 sata i onda ce dici na 3 marke.
Da malo navuku raju da dodje i kad vec dodje i nasut ce.
iceman ze wrote: ↑05/05/2022 08:45
Ina Stup
2.71 benzin
Vidim na jos nekim mjestima je na INA-i 2.76. To ce garant trajati mozda nekih 24 sata i onda ce dici na 3 marke.
Da malo navuku raju da dodje i kad vec dodje i nasut ce.
Isto se govorilo i za dizel na Ini u Hamdije Cemerlica od 3.01, pa evo ga vec sedmicu najjeftiniji.
black_adrian wrote: ↑05/05/2022 09:16
pa kad sipate po 5 litara, dok se okrene gotovo
Doduse, ovaj ispred mene prvo cekao da se pojavi nehljeb sto toci. Kad mu je natocio za 30 KM onda je puzevim korakom otisao da plati. Zatim se vraca, stoji kraj auta i prebire dzepove, nema mu kljuceva. Kad ih je konacno pronasao, sjede, pa se zaveza, pa razgleda oko sebe, pa upalj, da bi napokon na standgasu krenuo i oslobodio pistolj.
black_adrian wrote: ↑05/05/2022 09:16
pa kad sipate po 5 litara, dok se okrene gotovo
Doduse, ovaj ispred mene prvo cekao da se pojavi nehljeb sto toci. Kad mu je natocio za 30 KM onda je puzevim korakom otisao da plati. Zatim se vraca, stoji kraj auta i prebire dzepove, nema mu kljuceva. Kad ih je konacno pronasao, sjede, pa se zaveza, pa razgleda oko sebe, pa upalj, da bi napokon na standgasu krenuo i oslobodio pistolj.
INA HCemerlica, losa usluga, guzva, a malo auta, pnemam kako?! ljudi menadzment i organizaciju studirali ili po bolonji ili po mjestima sa <4000 stanovnika