Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
- problemnatravunu
-
mishic
#4602 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Sve do Trampa sam mislio da samo u neuređenim društvima i državama neuračunljive spodobe mogu doći do vlasti. Poslije Trampa sam shvatio da se svakome može omaknuti samo što se to nekima češće a nekima rijeđe događa. Dakle, nekima se samo ponekad omakne da dođe neko normalan.
- vatrogasac
#4603 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Sada ga niko ne voli. Čekamo komentar nestrpljivo.
Medvedev proglasio Milanovića neprijateljem Ukrajine: Patite!
Tamo su dospjeli čelnici poput hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića i mađarskog premijera Viktora Orbana. Kao što siročad ne shvaća svoju sreću, oni ne vole Ukrajinu punom snagom. Izvolite, sada ste naši neprijatelji! Patite! - piše Medvedev.
https://avaz.ba/globus/svijet/739396/me ... ine-patite
- Mr.Sojic
#4604 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Voli ga labudvatrogasac wrote: ↑03/05/2022 13:02 Sada ga niko ne voli. Čekamo komentar nestrpljivo.![]()
Medvedev proglasio Milanovića neprijateljem Ukrajine: Patite!
Tamo su dospjeli čelnici poput hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića i mađarskog premijera Viktora Orbana. Kao što siročad ne shvaća svoju sreću, oni ne vole Ukrajinu punom snagom. Izvolite, sada ste naši neprijatelji! Patite! - piše Medvedev.
https://avaz.ba/globus/svijet/739396/me ... ine-patite
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#4605 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx ... tid=215577
A ono sto je posebno ispalo prije oar dana, i promaklo klixu za naslađivanje
https://www.index.hr/vijesti/clanak/nje ... 60991.aspx

A ono sto je posebno ispalo prije oar dana, i promaklo klixu za naslađivanje
https://www.index.hr/vijesti/clanak/nje ... 60991.aspx
Zar je doslo do ovoga??Michael Brand: Hrvatska je prijateljska zemlja čiji je aktualni predsjednik ultranacionalist, zato što je oko brojnih političkih pitanja regije preuzeo stavove drugih ultranacionalista. Radi se o ljudima koji, kao i on, doprinose destabilizaciji i ugrožavanju mira na Balkanu. I sad je došlo vrijeme da mi to igranje s vatrom nazovemo pravim imenom.
Kao predstavnik Savezne Republike Njemačke, koja ima odlučujući udio o tome da Hrvatska postoji kao država, ja više nisam spreman dozvoliti tim opasnim protagonistima
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
- mk ultra
#4607 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Sahrani vam maticu
- duh_sa_sjekirom
#4608 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Zna li neko pravila, da li NATO može izbaciti hrvatsku iz svog članstva i kakva je procedura?
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#4609 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Ucjenjuje Finsku i Švedsku ulaskom u NATO tako sto Bošnjaci trebaju pristati na IZ
Samo prebaciti loptu u HNS dvorište i reci pristati cemo kad oni pristanu da reduciranje Doma Naroda
Pa nek uho zavrcu legitimnom
Samo prebaciti loptu u HNS dvorište i reci pristati cemo kad oni pristanu da reduciranje Doma Naroda
Pa nek uho zavrcu legitimnom
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#4610 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Reduciranje doma naroda zahtijeva i dodu
Dogovor izmedju b i h komponente je potreban
Znate kakav je dodo i sto misli o mijenjaju daytona
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#4611 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Nek zavrcu i Dodi uho 
- duh_sa_sjekirom
#4612 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Ali koje je dno dotakao ovaj rošavi usranko da člana predsjedništva susjedne države naziva lopovom i džeparom....Strašno, ovo je novi nivo dna, do sad nezabilježen na ovim prostorima...
I hoće da ima dobre odnose sa BiH
E, moj smrdo, ne ide to tako...
- mk ultra
#4613 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Ako igra na ovu kartu mogao bi ga dobro poduvatiBlack swan wrote: ↑03/05/2022 14:14 Reduciranje doma naroda zahtijeva i dodu
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#4614 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Banska luda pokusava tVumpovski to sve da rjesava.Zali boze WC papira.
- Arminovski
#4615 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Ova dvojica fol ne vole jedan drugog a u tandemu pokazuju na Komšića. Svi.
Dogovor...
Dogovor...
- tramvajtrojka
#4616 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
steta samo sto nema damu da ovo odradi i u stvarnosti nego ce ostati na izjavama ovo bi bio podstrek ravan za nas oluji jer bi imao sve karte otvorene i pomoc zapada da se rijesis destabilizirajuceg faktora u državi
pusti snovi nažalost
pusti snovi nažalost
- Point.
#4617 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Hrvati ako su imalo pametni trebaju što prije da smijene pomahnitalog Zorana. Pa čovjek blamira cijelu Hrvatsku na dnevnom nivou i pravi ozbiljne štete.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#4618 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Laprdalo na sesnetu.Ja cu ovo, ja cu ono i onda podvije rep.Milanović je najavio i da će na summitu NATO-a staviti veto na pozivnicu Finskoj da uđe u Savez dok se ne riješi pitanje Bosne i Hercegovine. Novinari su ga pitali i kako to misli ostvariti, s obzirom da nema podršku Vlade.
- Mi imamo jednu stranu koja je izdajnička, ljudi s privatnim motivima plus što me mrze. To će morati objasniti javnosti. To će biti pritisak na Hrvatsku, ovi su kupljeni, kazao je Milanović.
- Imamo izdajničku vladu, izdaju Hrvate u BiH... A taj narod tamo traži jako malo, samo osnove, državu gdje se poštuju nacionalna prava, rekao je Milanović.
Rekao je i kako on ne želi biti simpatičan Bruxellesu, da su "tamo bezveznjaci".
- Pogledajte koliko je puta diplomacija bila suzdržana ili su uložili veto kad su bili napadi na Orbana. Ja se ne slažem s Orbanom, ali to je iživljavanje. Tu sam principijelno na strani Orbana, ne politički. A ove naše šmizle su svaki put bile na strani Orbana, bili su suzdržani, a sad rade protiv Hrvata, rekao je Milanović, javlja N1.
-
doremifa
#4619 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Ima gore od goreg na brdovitom Balkanu, ima jedan dzeparos sto je okretao mitraljez prema Mostaru, onaj neki lopov koji predstavlja (i) taj narod na koji okrece mitraljez.duh_sa_sjekirom wrote: ↑03/05/2022 14:17 Ali koje je dno dotakao ovaj rošavi usranko da člana predsjedništva susjedne države naziva lopovom i džeparom....Strašno, ovo je novi nivo dna, do sad nezabilježen na ovim prostorima...
- duh_sa_sjekirom
#4620 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Ko je taj? Pojasni!doremifa wrote: ↑03/05/2022 14:44Ima gore od goreg na brdovitom Balkanu, ima jedan dzeparos sto je okretao mitraljez prema Mostaru, onaj neki lopov koji predstavlja (i) taj narod na koji okrece mitraljez.duh_sa_sjekirom wrote: ↑03/05/2022 14:17 Ali koje je dno dotakao ovaj rošavi usranko da člana predsjedništva susjedne države naziva lopovom i džeparom....Strašno, ovo je novi nivo dna, do sad nezabilježen na ovim prostorima...
Je li okretao prema narodu ili prema vojnim položajima?
- tramvajtrojka
#4621 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
neka ga ostave da hoce ovu odluku donijeti i stvarno veto staviti ne bi nam bila bolja vijest od 95e
-
convict
#4622 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
jedva cekam da se ovo desi iako je njegov veto samo cirkusanje jer mora biti potvrdjen u saboru gdje nema vecinu.
svaka nato zemlja ima neke svoje prioritete. zamislite sad da se svi pocnu istresati na finskoj. ono tipa, kipar trazi da odu turci sa sjevera otoka, turska trazi kandidatski status u eu, spanija trazi da englezi odu iz gibraltara... u suprotnom veto finskoj hahaha
svaka nato zemlja ima neke svoje prioritete. zamislite sad da se svi pocnu istresati na finskoj. ono tipa, kipar trazi da odu turci sa sjevera otoka, turska trazi kandidatski status u eu, spanija trazi da englezi odu iz gibraltara... u suprotnom veto finskoj hahaha
- duh_sa_sjekirom
#4623 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
I bez obzira šta sve drobi i sere, isti taj milanović ima najveću podršku u hrvatskoj.
Sutra da su izbori, glat bi pobijedio...
Tako da se ne zavaravate...
Sutra da su izbori, glat bi pobijedio...
Tako da se ne zavaravate...
-
TomANDJerry
#4624 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Na stranu što se radi o drogiranom ludjaku.
Ali kakav bi to presedan bio da se clanstvo u NATO moze ucjeniti time da cijeli zapadni svijet mora zavrnuti ruku bosni (koja nije clan NATO-a niti EU) da promjeni neki unutarnji zakon (sto je opet protivno medjunarnodnom pravu i suverenitetu -- a to je neka osnova NATO-a).
Pa onda bi Orban mogao traziti da Srbija Madjarima u Vojvodini da vecu autonomiju ili veto, Poljska da joj se isplati više para za poljoprivredu ili veto, Litvanija da se pruzi podrska za reformu penzionog sistema u Kirgistanu ili veto --- dakle, mozes traziti sta god hoces, i Washington, Berlin i London to moraju ispuniti ili veto.
To bi bio takav presedan, da bi sam opstanak NATO-a došao u pitanje. Stvarno bi volio da ovaj ne ode na rehabilitaciju prije tog samita NATO-a i da stvarno blokira, cisto da vidim šta ce se desiti. Ne zelim lose Hrvatskoj ili Hrvatima (a taj njegov veto bi bila historijska pogreška za samu drzavu Hrvatsku), ali cisto da vidim reakciju zapada.
Ali kakav bi to presedan bio da se clanstvo u NATO moze ucjeniti time da cijeli zapadni svijet mora zavrnuti ruku bosni (koja nije clan NATO-a niti EU) da promjeni neki unutarnji zakon (sto je opet protivno medjunarnodnom pravu i suverenitetu -- a to je neka osnova NATO-a).
Pa onda bi Orban mogao traziti da Srbija Madjarima u Vojvodini da vecu autonomiju ili veto, Poljska da joj se isplati više para za poljoprivredu ili veto, Litvanija da se pruzi podrska za reformu penzionog sistema u Kirgistanu ili veto --- dakle, mozes traziti sta god hoces, i Washington, Berlin i London to moraju ispuniti ili veto.
To bi bio takav presedan, da bi sam opstanak NATO-a došao u pitanje. Stvarno bi volio da ovaj ne ode na rehabilitaciju prije tog samita NATO-a i da stvarno blokira, cisto da vidim šta ce se desiti. Ne zelim lose Hrvatskoj ili Hrvatima (a taj njegov veto bi bila historijska pogreška za samu drzavu Hrvatsku), ali cisto da vidim reakciju zapada.
- duh_sa_sjekirom
#4625 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Nažalost, BiH kao država trenutno nema većeg neprijatelja od milanovićeve hrvatske...Toliko mržnje i zlobe nije viđeno ni u doba Miloševića
I što je najgore, ti odnosi idu ka pogoršanju. Ko će ga na kraju pocuclati, vidjet ćemo
I što je najgore, ti odnosi idu ka pogoršanju. Ko će ga na kraju pocuclati, vidjet ćemo