Mordor ne preza ni od čega...ovo je baš novi nivo bezčašća i ljigavosti
da nam rode

Zelim ovo svim svojim bicem
Ima tu svega, ja nisam pristalica da odmah etiketiram ljude kao cetnici i slicno jer ne znam ko je ko na ovom forumu i kakav motiv ima za svoja misljenja. U privatnom krugu imam poznanika koji imaju slicne argumente a nema sanse da su salonci. Kod nekih je prosto neinformiranost kod drugih je netrpeljivost prema Zapadu i svemu sto ima veze s tim kod trecih je misaona vodilja isti su pravoslavci neka se ubijaju mi nemamo nista s tim, u nasem drustvu je prisutna politicka nepismenost (vidis to svake izbore kao sto se vidi i na opstem stanju u drzavi i drustvu) ljudi ne znaju cesto ni kako im se preziva nacelnik/gradonacelnik.GAU8 wrote: ↑02/05/2022 09:12Pa svi ti koje navodis su mahom otvoreni ili prikriveni salonci ili pak nasi "europski fasisti".Korisničkoime wrote: ↑02/05/2022 09:03 ... pa opet evo na ovoj temi na ovako malom uzorku se svako malo nadje neko kome se eto neda podrzavati Ukrajinu ko eto neutralan eh sada taj broje je u nasem drustvu znatno veci tako da Ukrajini treba u ovom segmentu odati priznanje.
A iznad bajru postavit
U trepavicu...
filter za vodu u obliku Bayre
nema bajo John Deere u USA iskljuci farmera ako ne servisira kombajn kod njega rusi mogu imati od ovih kombajna samo postavku za muzej gluposti
Za ove dronove u domaćoj radinosti nam ne treba niko.saimidin wrote: ↑02/05/2022 10:34 U moldaviji ce krenuti sranje 90%, samo sto ne vidim da orci bez mobilizacije mogu dobaciti do tamo, ali cak I samo postojanje transnesto odvlaci paznju I snage koje UA mora drzati u rezervi
Usansa za sranje 50-50, ali ne treba podcijeniti ludilo koje postoji kod komsija, I treba se spremati, prvenstveno traziti lobiste po usa I uk, jer ovi po eu su karina zesca, kako bi bar prodali nama nesto poputovih igracki koje poklanjaju UA