Ako ti je do Putinovog pritiskanja, slobodno potraži drugu adresu, ne ovdje i ne u bilo kojem kontekstu
Komentar ti je, blago rečeno - idiotski
Srećom nisam tvoja učenica, pa ne moram.Laplace wrote: ↑01/05/2022 17:07Ne, ovaj put sam citirao onoga koga sam i htio citirati i njemu sam se obratio. Prati na času.no_sikiriki wrote: ↑01/05/2022 16:44
Ovo je drugi put da citiraš pogrešnu osobu. Ako se meni obraćaš, trebaš mene citirati, a ne coopera.
Računam jednako Tuzlu u to, jer se radi o gradu. I što se se mene tiče, ni tu se po gradu ne hoda u trenerci, ako poštuješ bonton.
A nisam replicirala čovjeku, jer nemam ništa novo za reći, dovoljno sam puta ponovila svoj stav.
Halo dizelaš,moze li ijedan post bez FGR,i hoce li mi iko dati definiciju tog famoznog izrazaEntropio wrote: ↑01/05/2022 17:09Live and let live.Van Halen wrote: ↑01/05/2022 17:04
Ma bravo,inat i jeste osnovna odlika papaka. "Nece vama neko nesto odredjivati", kad se čovjek u konverzaciji spusti na vas nivo onda je jaooooo kakav primitivizam. Nimalo mi nije krivo prema takvima imati ovakav vokabular,svakom po zasluzi. Ali zajednički imenitelj svim papcima na ovoj temi je famozno FGR.
Sta tebe boli kara u cemu ja hodam i sta oblacim? Zasto ja moram hodati u pantolama i kosulji kao ti? Ko si ti da diktiras sta je ispravno a sta ne?
Ja ne gledam vas fgr nasa stranka po gradu i komentarisem vidi ga u kosulji i slicno. Savrseno me boli kara sta si obuko, gledam svoja posla.
I da, niko nikome nema pravo nista odredjivati. Zivimo u demokratiji.
Čemu, uopšte, to "sarajevskog"?dale cooper wrote: ↑01/05/2022 16:59Kao prvo klix portal je bosansko hercegovački portal. Kao drugo ja nisam na kurac nabijao sarajlije, nego sam na kurac nabio jednog sarajevskogVan Halen wrote: ↑01/05/2022 16:43
Da bas sam ja rekao da je "Tuzla četnički grad",nema sta ljudi neće napakovati. Ne mrzim nijedan grad ali nisam ja dosao na tuzlanski portal i rekao da nabijem na k.... Tuzlake. Ko god ima dovoljno godina zna da je istina da je Tuzla uvijek imala uzora u Beogradu,to samo po sebi nije lose pogotovo u exJogoslaviji,ali takodje povlači i uticaj srbijanskog mentaliteta a to podrazumijeva i da je nosenje trenerke po gradu kad se onako središ za izaci u grad normalno. Molim jos jednom ako me neko citira neka to uradi kako jeste,a ne da mi kači kako sam bilo koji bosanski grad nazvao Četničkim.
idiota.
Malograđanski SDA kompleksašEntropio wrote: ↑01/05/2022 17:09Live and let live.Van Halen wrote: ↑01/05/2022 17:04
Ma bravo,inat i jeste osnovna odlika papaka. "Nece vama neko nesto odredjivati", kad se čovjek u konverzaciji spusti na vas nivo onda je jaooooo kakav primitivizam. Nimalo mi nije krivo prema takvima imati ovakav vokabular,svakom po zasluzi. Ali zajednički imenitelj svim papcima na ovoj temi je famozno FGR.
Sta tebe boli kara u cemu ja hodam i sta oblacim? Zasto ja moram hodati u pantolama i kosulji kao ti? Ko si ti da diktiras sta je ispravno a sta ne?
Ja ne gledam vas fgr nasa stranka po gradu i komentarisem vidi ga u kosulji i slicno. Savrseno me boli kara sta si obuko, gledam svoja posla.
Ja sam za Nasu Stranku, a volim trenerkeEntropio wrote: ↑01/05/2022 17:09 Live and let live.
Ma zajebavam se.
Znam Dinu pomalo prije, ali iz rata, njegovo bojevanje je pomalo upitno
Pricali ti drugi.Ommadawn wrote: ↑01/05/2022 17:14Ma zajebavam se.
Slušao se bibi king, bitlsi, suede, oasis, lemonheads među borcima.
Al zato u Tuzli glavna Ceca i Dara Bubamara, pa Đej… Onaj njihov komadant odbrane pusti Kebu i uzme tokivoki pa naređuje.
Imao nekakvo zajebano auto, američko, cijela se Tuzla morala sklanjati sa puta kad on prolazi.
Čemu uopšte teza da je Tuzla uvijek naginjala Srbiji?Hakiz wrote: ↑01/05/2022 17:12Čemu, uopšte, to "sarajevskog"?dale cooper wrote: ↑01/05/2022 16:59
Kao prvo klix portal je bosansko hercegovački portal. Kao drugo ja nisam na kurac nabijao sarajlije, nego sam na kurac nabio jednog sarajevskog
idiota.
Nemaš pojma. Slušali su se Čajkovski, Betoven i Mocart, sve grmilo sa svih zvučnika.Ommadawn wrote: ↑01/05/2022 17:14Ma zajebavam se.
Al zato u Tuzli glavna Ceca i Dara Bubamara, pa Đej… Onaj njihov komadant odbrane pusti Kebu i uzme tokivoki pa naređuje.
Imao nekakvo zajebano auto, američko, cijela se Tuzla morala sklanjati sa puta kad on prolazi.
Zato što mu je to očigledno jedino po čemu se smatra posebnim.Hakiz wrote: ↑01/05/2022 17:12Čemu, uopšte, to "sarajevskog"?dale cooper wrote: ↑01/05/2022 16:59
Kao prvo klix portal je bosansko hercegovački portal. Kao drugo ja nisam na kurac nabijao sarajlije, nego sam na kurac nabio jednog sarajevskog
idiota.
Ce ti posudim kalošeduh_sa_sjekirom wrote: ↑01/05/2022 17:14 Imam jednu original Abidas trenerku, glanc nova, (sa autopijace, 30 KM ko meni) i tačno je odoh sad nabaciti i na Čaršiju na fuka
Da vidim baš hoće li ko šta dobaciti
![]()

Laplace wrote: ↑01/05/2022 17:16Nemaš pojma. Slušali su se Čajkovski, Betoven i Mocart, sve grmilo sa svih zvučnika.Ommadawn wrote: ↑01/05/2022 17:14
Ma zajebavam se.
Ne znam. Samo, kako ja nisam napisao to za Tuzlu, zašto je i mene potkačio sa "Sarajevskim idiotom"?
Da bi pristupio Nasoj stranci, moras im dokazati da si fgr. Pogledaj samo clanove i imas definiciju fgrovca.laik1981 wrote: ↑01/05/2022 17:14Ja sam za Nasu Stranku, a volim trenerkeEntropio wrote: ↑01/05/2022 17:09 Live and let live.
I da, niko nikome nema pravo nista odredjivati. Zivimo u demokratiji... Kontam liberali.. Valjda su nejdalje od spremnosti na osudjivanje i etiketiranje po bilo kojem osnovu..
Pa usput po svima u Sarajevu...
Slušali borci to sve da im se digne moral?
Entropio wrote: ↑01/05/2022 17:18 Fgrovci, manjina ste... nas trenerkasa je vise. Dok vi ispijate kaficu i pusite cigaricu u kosuljici i starkama u nekom prljavom rock kaficu, mi sjedimo u Balenciaga trenerkama u elitnim shisha barovima i boli nas kara. Pogledaj samo kakve trebe ulaze u vase lokale, a kakve u nase.
Odose vam tabani od izlizanih starki, a mi ko na oblacima u Airmaxicama.