I jedinci su ljudi. Pravda za jedince.
Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- ferratilis
- Raigor Stonehoof
#40852 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nisam, imam sestru s kojom sam se klao citavo djetinjstvoChmoljo wrote: ↑28/04/2022 21:46Raigore, jesi li jedinac? Ako nisi, odigraj ovu gore sto spomenuh.Raigor Stonehoof wrote: ↑28/04/2022 21:42
Ko je plakao zbog igre zasluzuje Deena i crnog mu havera da ga utjese![]()
Nije fkt duga.
Ne moras plakati, al jebi me ako budes ravnodusan.![]()
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#40853 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Svejedno odigraj. Zamislices cool brata kojeg nikad nisi imao
Uglavnom razmazeni vlasnici roditeljskih nekretnina
- Bloo
- Globalna šefica
#40854 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moze crni haver, Deen stop.Raigor Stonehoof wrote: ↑28/04/2022 21:42Ko je plakao zbog igre zasluzuje Deena i crnog mu havera da ga utjese![]()
- Averus
#40855 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ipak se može igrati Batman kad čovjek sažvače da jednostavno mora imati taj Batmobile gameplay 
Samo mi je glupo što opet petljaju Jokera u priču, al' haj' dobro
Grafika je stvarno dobra, kontrole su malo prekomplikovali u odnosu na prethodne igre, ali može se čovjek navići.
Samo mi je glupo što opet petljaju Jokera u priču, al' haj' dobro
Grafika je stvarno dobra, kontrole su malo prekomplikovali u odnosu na prethodne igre, ali može se čovjek navići.
-
Project Lucian
#40856 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Joj ne znam, ja sam završio Arkham asylum i onda počeo Arkham city i zgadi mi se igra i zatražim refund. Taj treći dio nisam ni probao-Averus wrote: ↑29/04/2022 09:01 Ipak se može igrati Batman kad čovjek sažvače da jednostavno mora imati taj Batmobile gameplay
Samo mi je glupo što opet petljaju Jokera u priču, al' haj' dobro![]()
- Averus
#40857 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma meni je batman inace ofiran, ali eto mogu zazmiriti na neke stvari cisto jer su mi zabavne mehanike stealth killova.
Recimo prava borba mi je ocajna, satra mis od klikanja
Recimo prava borba mi je ocajna, satra mis od klikanja
-
Project Lucian
#40858 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Il kad ih polupa jedno 30 sa palicama, pistoljima, te svakojakim drugim oruđem a on sam, mislim znam za foru human physical peak i to al brate previše je.
Ja sam na kraju zaključio da se Batman drogira nekim opasnim drogama, malo je reć.
- Tito_i_Partija
#40859 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
O svemu ovome sam i ja pis'o prije par mjeseci kad sam završio trilogiju. Joker mi se više popeo na glavu, svaki put kad se pojavi počnem očima kolutat'. Ogromna mana cijele trilogije je pretjerano oslanjanje na njega, a za to nije bilo ni jednog jedinog razloga. Batman ima najbolju galeriju negativaca od možda svih superheroja, čak bolju i od onih u Marvelu.Averus wrote: ↑29/04/2022 09:01 Ipak se može igrati Batman kad čovjek sažvače da jednostavno mora imati taj Batmobile gameplay
Samo mi je glupo što opet petljaju Jokera u priču, al' haj' dobro![]()
Knight vadi grafika i atmosfera/muzika, al' čisto sumnjam da ću ga ikad opet odigrat'.
U Plague Tale doš'o sam do osmog čaptera. Malo mi je smiješno ono paljenje baklji dok lije kiša k'o iz kante, al' haj dobro.
-
Tabakmalac
#40860 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
S razlogom je Joker u Knight-u ali da ne spojlam bezveze jer ima veze sa City-em.
- Tito_i_Partija
#40861 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
"Razlog" može bit' šta god pisac odluči, al' to ne znači da je dobro ili opravdano. Sa Jokerom su trebali stat' u Asylumu. Sve posle toga je dosadno muzanje jedne te iste krave, ili što bi ameri rekli "beating a dead horse"

- Tito_i_Partija
#40862 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pitanje za raju koja voli WW2 igre: kakva je ova Sniper Elite 4? Gameplay mi djeluje interesantno, ocjena odlična, a cijena još bolja.
(90% sniženo na Steamu).
https://store.steampowered.com/app/3126 ... r_Elite_4/
https://store.steampowered.com/app/3126 ... r_Elite_4/
- Averus
#40863 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Tek sam počeo s igrom, ali pretpostavljam:Tabakmalac wrote: ↑29/04/2022 15:23 S razlogom je Joker u Knight-u ali da ne spojlam bezveze jer ima veze sa City-em.
Arkham Knight = Red Hood
Red Hood = Jason Todd
Jasona je ubio Joker i on krivi Batmana za to jer je Batman psihopata koji angažuje tinejdžere kao expendable vojnike.
Ovo je možda far-fetched, ali Jason bi mogao postati novi Joker? Možda?
-
Tabakmalac
#40864 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Far fetched i to previše, ali nije to uglavnom. Mogu navesti u spojleru, ali nešto ne bih da nekome pokvarim gušt.Averus wrote: ↑29/04/2022 20:50Tek sam počeo s igrom, ali pretpostavljam:Tabakmalac wrote: ↑29/04/2022 15:23 S razlogom je Joker u Knight-u ali da ne spojlam bezveze jer ima veze sa City-em.
Arkham Knight = Red Hood
Red Hood = Jason Todd
Jasona je ubio Joker i on krivi Batmana za to jer je Batman psihopata koji angažuje tinejdžere kao expendable vojnike.
Ovo je možda far-fetched, ali Jason bi mogao postati novi Joker? Možda?![]()
- Averus
#40865 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Haj' dobro 
Nagurao sam oko 5 sati igre do sad
Već sam se prilično navikao na auto kao sastavni dio priče. Igra mi je postala čak zanimljiva, možda i interesantnija od prethodnih
Ne sad zbog priče ili auta, nego jer je dinamičnija, nije onako usporena kao prethodne. Valjda što ima puno toga da se radi, pa neke stvari me i zainteresuju
Kul je što se može tu i tamo igrati sa drugim likovima (Catwoman, Robin itd.), iako mi to nije nešto previše zanimljivo, pa se nisam time puno ni pozabavio. Probaću ako se nakanim...
Grafika mi je i dalje najbolji dio igre. Ali i tu sam našao ogromnu manu.
Naprave predobro grad, Batmana, Batmobile, sve... A onda se pojave ovi protivnički tenkići i izgledaju kao 360p pored 4K grafike u igri

Sve u svemu, igra mi je dobra. Drago mi je da sam joj dao šansu dalje od onih prvih par tutoriala za korištenje batmobile-a koji su bili baš smor
Nagurao sam oko 5 sati igre do sad
Već sam se prilično navikao na auto kao sastavni dio priče. Igra mi je postala čak zanimljiva, možda i interesantnija od prethodnih
Ne sad zbog priče ili auta, nego jer je dinamičnija, nije onako usporena kao prethodne. Valjda što ima puno toga da se radi, pa neke stvari me i zainteresuju
Kul je što se može tu i tamo igrati sa drugim likovima (Catwoman, Robin itd.), iako mi to nije nešto previše zanimljivo, pa se nisam time puno ni pozabavio. Probaću ako se nakanim...
Spoiler
Show
Joker kao personifikacija mentalne propasti Batmana usljed Scarecrow-ovih toxina mi je actually dobro uklopljen.
Super su mi njegovi komentari i podjebavanje, a pogotovo mi je dobro urađeno što se sve češće i češće pojavljuje kako Batmanu opada mentalni sklop
Mislim da su priču o Jokeru trebali završiti u prve dvije igre, pa tako isto mislim da su trebali i ovaj element ubaciti kao drugu polovicu Arkham Cityja, ali okej. Nije sad da je to očajno i da mi previše kvari igru. Samo eto malo dopizdio Joker u svim medijima
Super su mi njegovi komentari i podjebavanje, a pogotovo mi je dobro urađeno što se sve češće i češće pojavljuje kako Batmanu opada mentalni sklop
Mislim da su priču o Jokeru trebali završiti u prve dvije igre, pa tako isto mislim da su trebali i ovaj element ubaciti kao drugu polovicu Arkham Cityja, ali okej. Nije sad da je to očajno i da mi previše kvari igru. Samo eto malo dopizdio Joker u svim medijima
Grafika mi je i dalje najbolji dio igre. Ali i tu sam našao ogromnu manu.
Naprave predobro grad, Batmana, Batmobile, sve... A onda se pojave ovi protivnički tenkići i izgledaju kao 360p pored 4K grafike u igri

Sve u svemu, igra mi je dobra. Drago mi je da sam joj dao šansu dalje od onih prvih par tutoriala za korištenje batmobile-a koji su bili baš smor
- ferratilis
#40866 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Morrowind je izasao prije tacno 20 godina. Bethesda nikad nece napraviti bolju igru.
- Averus
#40867 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Potpisujem.
Ono je bilo "neštA"
Ono je bilo "neštA"
- Maharadza
#40868 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma i to "nešta" je bilo što si mlad i "horan" pa nije mrzak grind a sad kad se ostarilo sve mi je mrsko, pa i ležanje mi dosadi vrlo brzo. 
- Averus
#40869 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ima i toga, ali Morrowind je bio tako raznolik. More dungeona, protivnika, likova i svega
Sve poslije je recycle, reuse itd.
Što je najjače, cijela igra stala na jedan CD. Meni i raji bio mind blown kad smo skontali koliki je to svijet na 700mb
Sve poslije je recycle, reuse itd.
Što je najjače, cijela igra stala na jedan CD. Meni i raji bio mind blown kad smo skontali koliki je to svijet na 700mb
- Chmoljo
#40870 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
De nemojte me zajebavati da biste danas igrali open world bez fast travela.
Pa ja bih se rokno
Pa ja bih se rokno
- ferratilis
#40871 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Samo je fazon sto te u modernim igrama samo teleportuje od tacke A do tacke B. U Morrowindu si imao kamaru opcija: silt strider, Mage Guild teleport, boots of blinding speed, levitacija, hodanje po vodi itd. Iako otvoreni svijet nije toliko detaljan, zanimljivo je pronalaziti nacine kako se lakse kretati po njemu. To je nesto gdje su Oblivion i Skyrim zakazali, kao i vecina modernig open world igara. Jedina moderna igra u kojoj izbjegavam fast travel je Witcher 3, zato sto je svijet prelijep i uvijek se naleti na intersantne interakcije na putu. Za sve ostale ga koristim kad god je moguce.
- Chmoljo
- Averus
#40873 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Dooobar Batman

Spoiler
Show
- House
#40874 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

rado se vraćam prijatelju starom.
- ferratilis