Najjace mi je ovo "sto dovoljno govori o kvaliteti lige" od likova koji su zadnju utakmicu Serije A pogledali 2014.Van Halen wrote: ↑28/04/2022 09:24 Sad je vec izvjesno Milan prvak ( sto dovoljno govori o kvalitetu lige),Inter,Napoli i Juve u ligi prvaka. Liga Evrope najvjerovatnije Roma i Lazio i Konferencija Atalanta i Fiorentina. Za vikend se igra vrlo bitan gradski derby della Lanterna u Đenovi, ako Đenova dobije moguce je da ćemo ga gledati i iduće godine. Mislim da je Salernitana ispucala šta je imala i da idu u serie B sa Veneziom.
Serie A
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Raigor Stonehoof
#13926 Re: Serie A
- Point.
#13927 Re: Serie A
Ovaj gore konta da jedino on gleda Serie A 
- Point.
#13928 Re: Serie A
Milan ima teži raspored i kako ih je fru fortuna pratila do sad mislim da će im okrenuti leđa kad bude najviše trebalo. Moraju dobiti gotovo sve utakmice do kraja.Van Halen wrote: ↑28/04/2022 09:24 Sad je vec izvjesno Milan prvak ( sto dovoljno govori o kvalitetu lige),Inter,Napoli i Juve u ligi prvaka. Liga Evrope najvjerovatnije Roma i Lazio i Konferencija Atalanta i Fiorentina. Za vikend se igra vrlo bitan gradski derby della Lanterna u Đenovi, ako Đenova dobije moguce je da ćemo ga gledati i iduće godine. Mislim da je Salernitana ispucala šta je imala i da idu u serie B sa Veneziom.
Što se ostanka tiče, vjerujem da će Salernitana uspjeti sa great escape. Nicola je to već jednom uradio sa Crotonem. Imaju lakši raspored od Cagliarija, u momentu su tom. Na žalost čisto sumnjam da će se Genoa izvuči a derbi odlučuje dosta toga. Genoa ima dakle Samp, Juve, Napoli, Bologna. Ne znam gdje mogu okinuti bodove.
-
kakabanja213
#13929 Re: Serie A
Dok Inter moze i poneku izgubiti.Point. wrote: ↑28/04/2022 11:44Milan ima teži raspored i kako ih je fru fortuna pratila do sad mislim da će im okrenuti leđa kad bude najviše trebalo. Moraju dobiti gotovo sve utakmice do kraja.Van Halen wrote: ↑28/04/2022 09:24 Sad je vec izvjesno Milan prvak ( sto dovoljno govori o kvalitetu lige),Inter,Napoli i Juve u ligi prvaka. Liga Evrope najvjerovatnije Roma i Lazio i Konferencija Atalanta i Fiorentina. Za vikend se igra vrlo bitan gradski derby della Lanterna u Đenovi, ako Đenova dobije moguce je da ćemo ga gledati i iduće godine. Mislim da je Salernitana ispucala šta je imala i da idu u serie B sa Veneziom.
Što se ostanka tiče, vjerujem da će Salernitana uspjeti sa great escape. Nicola je to već jednom uradio sa Crotonem. Imaju lakši raspored od Cagliarija, u momentu su tom. Na žalost čisto sumnjam da će se Genoa izvuči a derbi odlučuje dosta toga. Genoa ima dakle Samp, Juve, Napoli, Bologna. Ne znam gdje mogu okinuti bodove.
- Point.
#13930 Re: Serie A
Umro Mino Raiola.
-
mouton noir
#13931 Re: Serie A
Ode Riaola, djaba mu sve pare sto je nakupio na hrpu. Sokantno, nisam znao da je tako bolestan
- Raigor Stonehoof
#13932 Re: Serie A
Ne mogu rec da mi je zao. Odvratan lik.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#13933 Re: Serie A
Veceras klubovi prave dernek
-
kakabanja213
- Point.
#13936 Re: Serie A
Vaskrsnuo
Mino Jesus
Mino Jesus
-
kakabanja213
- jeza u ledja
#13938 Re: Serie A
Jbt sjecam se kad je Sampdoria ispadala, mozda prije jedno 10-15 godina (ili je bilo obratno? hmm), helem ispali iz lige, velika zalost, a ovi drugi im napravili sahranu i ono ide povorka po gradu, sa sve krizevima i to.Van Halen wrote: ↑28/04/2022 09:24 Sad je vec izvjesno Milan prvak ( sto dovoljno govori o kvalitetu lige),Inter,Napoli i Juve u ligi prvaka. Liga Evrope najvjerovatnije Roma i Lazio i Konferencija Atalanta i Fiorentina. Za vikend se igra vrlo bitan gradski derby della Lanterna u Đenovi, ako Đenova dobije moguce je da ćemo ga gledati i iduće godine. Mislim da je Salernitana ispucala šta je imala i da idu u serie B sa Veneziom.
Zajeban onako grad, slicno drugim luckim gradovima u toj liniji a la Napulj i Marselj. Bice zanimljivo za vikend.
Sto se tice borbe za prvaka, mislim da je Milan u zadnjim minutama kod Lazija zajedno sa Ionut Raduom juce zapecatio tu pricu. Mada, vjerovatno i ona pobjeda u zadnjem ligaskom derbiju i to je to. (A posto odlucuje i medjusobni susret, i tu su jos u prednosti).
Kvalitet ko kvalitet...zar je interesantnije da jedan tim uzima 10 godina za redom jer je kvalitetan, umjesto ovako?
Zao mi je Dzeke, ali jebiga i on je zakazao kad se lomilo prvenstvo.
- Romanista 101%
#13939 Re: Serie A
Mino se vratio da zavrsi Haalanda i Pogbu 
-
galia95
#13940 Re: Serie A
Čuj fortuna pratila Milan čitavu sezonu
Šta se ovdje sve lupeta, da ne povjeruješ
Šta se ovdje sve lupeta, da ne povjeruješ
- Raigor Stonehoof
#13941 Re: Serie A
Pa kazem ti, ljudi ne prate ligu uopste, dodju da valjaju gluposti
Ja u zivotu nisam vidio tim sa ovoliko povreda koliko ih je imao milan ove sezone
Nigdje, niujednoj ligi
Ja u zivotu nisam vidio tim sa ovoliko povreda koliko ih je imao milan ove sezone
Nigdje, niujednoj ligi
-
galia95
#13942 Re: Serie A
Sjetimo se samo Spezije, Udinesea ili recimo prve utakmice protiv Napolija. Da je bilo više "fortune" u tim utakmicama, a manje sudijskih grešaka i kontroverzi, Milan bi sad bio na +8 i sve bi već bilo riješeno.Raigor Stonehoof wrote: ↑28/04/2022 18:19 Pa kazem ti, ljudi ne prate ligu uopste, dodju da valjaju gluposti
Nigdje, niujednoj ligi
-
galia95
#13943 Re: Serie A
A naročito me nervira ova priča da je prvenstvo slabije nego prethodnih godina jer se Milan bori za titulu i to je valjda pokazatelj koliko je loša liga 
Znači, samo kad Juventus osvaja titule, onda je to zasluženo i onda je Serie A jaka kao beton
A inače čim se neko drugi bori za titulu, to znači da je liga u qrcu.
To sam mogao zaključiti iz ovih mudrosti ovdje na forumu...
Znači, samo kad Juventus osvaja titule, onda je to zasluženo i onda je Serie A jaka kao beton
A inače čim se neko drugi bori za titulu, to znači da je liga u qrcu.
- Raigor Stonehoof
#13944 Re: Serie A
Klasika. Za te sudijske lakrdije i ne znaju. Pa sudije se sami kofol izvinjavali kad su vidjeli snimke
samo je interesantno da protiv Intera nikad ne urade tako nesto
Inter jre talijanski Borac ove godine
- Point.
#13945 Re: Serie A
Pa generalno liga jeste splasnula ako je uzme ekipa gdje igraju neki jebeni Giroud sa 35 kuka, Selemekers, naki Mesijas.galia95 wrote: ↑28/04/2022 20:19 A naročito me nervira ova priča da je prvenstvo slabije nego prethodnih godina jer se Milan bori za titulu i to je valjda pokazatelj koliko je loša liga
Znači, samo kad Juventus osvaja titule, onda je to zasluženo i onda je Serie A jaka kao beton![]()
A inače čim se neko drugi bori za titulu, to znači da je liga u qrcu.![]()
- saint_mirad
#13946 Re: Serie A
šta će ti bolji dokaz da je serie a pala kurcu za uši od toga daRaigor Stonehoof wrote: ↑28/04/2022 21:38 Klasika. Za te sudijske lakrdije i ne znaju. Pa sudije se sami kofol izvinjavali kad su vidjeli snimkesamo je interesantno da protiv Intera nikad ne urade tako nesto
je njen budući šampion završio kao poslednji u grupi u ligi šampiona. nijedan italijanski tim među 8 najboljih ove sezone. nisu imali prvaka evrope od 2010,. više od decenije.
liga je u očajnom stanju.
- ultima_palabra
#13947 Re: Serie A
Ili da proslogodisnji najbolji igrac Serie A ne moze doci do minutaze u Chelseaju koji uopste i nema drugih spic napadacasaint_mirad wrote: ↑29/04/2022 00:40šta će ti bolji dokaz da je serie a pala kurcu za uši od toga daRaigor Stonehoof wrote: ↑28/04/2022 21:38 Klasika. Za te sudijske lakrdije i ne znaju. Pa sudije se sami kofol izvinjavali kad su vidjeli snimkesamo je interesantno da protiv Intera nikad ne urade tako nesto
je njen budući šampion završio kao poslednji u grupi u ligi šampiona. nijedan italijanski tim među 8 najboljih ove sezone. nisu imali prvaka evrope od 2010,. više od decenije.
- Point.
#13948 Re: Serie A
Liga uopšte nije u očajnom stanju, samo je manje kvalitetnija. Retultat u evropskim kupovima jedne sezone nw može biti jedini kriterij.saint_mirad wrote: ↑29/04/2022 00:40šta će ti bolji dokaz da je serie a pala kurcu za uši od toga daRaigor Stonehoof wrote: ↑28/04/2022 21:38 Klasika. Za te sudijske lakrdije i ne znaju. Pa sudije se sami kofol izvinjavali kad su vidjeli snimkesamo je interesantno da protiv Intera nikad ne urade tako nesto
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#13949 Re: Serie A
Milan jeste zavrsio posljednji u grupi, U grupi u kojoj bi mnogi zavrsili posljednji u grupi gdje jedan ucesnik te grupe u finalu, drugi u cevrtfinalu ispao od city-a i to jedva ispao i treci Porto koji je uvijek i u svakoj grupi redovno prolazio.
Da ne kazem da je u prvoj utakmici u kojoj me Milan dominirao protiv Atl. Madrida osakacen od onog Cakira, prvo potpuno nepotreban crveni za Kessia pa onda onaj smijesni penal za Atletiko u 90 min.
Da su se tu uzela 3 boda mozda se i moglo proci. Milan je isto pokazao zube kada je pobijedio Atletika u Madridu ali i neiskustvo u duelima sa Portom.
Liverpul je jedna druga dimenzija za 95% evrope a ne samo za Milan.
Glupe su ove price kao Italija pala losa liga. Svako sere o losoj ligi kad ne osvoji titulu. Liga je takva kakva jeste a Milan je prvi u njoj. Niti je nesto losija ni bolja u odnosu na prethodnu sezonu.
Ako je ocajna liga u kojoj je Milan prvi koliko su tek ocajni onda drugi timovi koji su iza.
Da ne kazem da je u prvoj utakmici u kojoj me Milan dominirao protiv Atl. Madrida osakacen od onog Cakira, prvo potpuno nepotreban crveni za Kessia pa onda onaj smijesni penal za Atletiko u 90 min.
Da su se tu uzela 3 boda mozda se i moglo proci. Milan je isto pokazao zube kada je pobijedio Atletika u Madridu ali i neiskustvo u duelima sa Portom.
Liverpul je jedna druga dimenzija za 95% evrope a ne samo za Milan.
Glupe su ove price kao Italija pala losa liga. Svako sere o losoj ligi kad ne osvoji titulu. Liga je takva kakva jeste a Milan je prvi u njoj. Niti je nesto losija ni bolja u odnosu na prethodnu sezonu.
Ako je ocajna liga u kojoj je Milan prvi koliko su tek ocajni onda drugi timovi koji su iza.
-
Gli invincibili
#13950 Re: Serie A
Ma pustite ove hejtere. Teško im je prihvatiti da se Milan vraća i da će, pogotovo ako ovi arapi preuzmu, biti novi/stari Milan tj. jedan od najboljih klubova u Europi
Da nije bilo pljački ove sezone bili bi već sad haman prvaci
Da nije bilo pljački ove sezone bili bi već sad haman prvaci