Ne znam do cega je ali kada se pocnu vrijedjati roditelji i pocne vrijedjati na osnovu fizickog izgleda vise se ne moze nize ici, a njih dvojica se javno caste na taj nacin po par puta dnevno.. One komunikacije nema ni na koridama..
Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
-
laik1981
#4451 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
-
doktor78
#4452 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Jao šta mu Zekanović uradi u Saboru

-
LSD
#4453 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Dobro jutro Kolumboduh_sa_sjekirom wrote: ↑27/04/2022 06:53 Znači da, ipak, nije do političara nego do naroda...
Političari samo govore ono što narod misli
- duh_sa_sjekirom
#4454 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Nije ti ovo za Kolumba, jer nisi shvatio poentu, ali hajd...LSD wrote: ↑27/04/2022 11:25Dobro jutro Kolumboduh_sa_sjekirom wrote: ↑27/04/2022 06:53 Znači da, ipak, nije do političara nego do naroda...
Političari samo govore ono što narod misliživi primjer te teze je naš Labudan, koji onaniše na Zokijeve govore
![]()
-
noviforumas
#4455 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Bez imalo ironije, Zoki je daleko najzasluzniji sto nece doci do izmjena izbornog zakona, cak je i Plenkovic to rekao neki dan. Hvala mu
-
sitni svercer
#4456 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
sto je je zna zoki zapaliti narodnu masunoviforumas wrote: ↑27/04/2022 12:20 Bez imalo ironije, Zoki je daleko najzasluzniji sto nece doci do izmjena izbornog zakona, cak je i Plenkovic to rekao neki dan. Hvala mu![]()
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#4457 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Banska dvorska luda se jos ufiksava, mora pojacat doze jer mu kile crpe belo.
izcipelarise ga na saboru, kad ga nino poskokovac podupire sve jasno... zadruga na malina aparatima"Sad bi pričao jednu drugu priču, to je priča o momku koji se zove Zoran. Taj Zoran je odrastao u betonskom neboderu, na 15. katu u Novom Zagrebu. Često bi u dnevnoj sobi raspalio Heroj ulice, zalijepio nosić na prozorsko staklo i gledao svoje vršnjake kako se zabavljaju na ulici.
Međutim, nije napravio domaći uradak i mama i tata ga ne bi pustili na ulicu. Ali prošlo je to razdoblje, dočepao se maturalnog plesa, tamo je pušio travu, što je kasnije nekoliko puta priznao medijima, slavodobitno. Dakle, počeo sam se drogirati. Taj gospodin je ušao u politiku, čak je postao predsjednik SDP-a, vlade i predsjednik države. To je lik koji danas u situaciji kad Finska strahuje za egzistenciju i traži način da spasi živu glavu, on prijeti Finskoj sa suludim idejama.
Nije on jedini. Ne likuje samo Putin nad njegovim suludim idejama. Podržavaju ga i drugovi iz Mosta", rekao je Zekanović.
"Raspudić ga je zvao novim Tuđmanom, i on danas govori da je blokada Finske u NATO dobra ideja", rekao je.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#4458 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
da je na forumu zoki bi davno bio uklonjen zbog trolovanja
međutim njega mogu ukloniti samo izbori
pitao sam ko će mu biti prottkandidat... neko od korumpiranih hdzovih kadrova
josipa rimac možda?
možda tomašević 
ima li opozicija ime a i vlast
bujanec bruna esih?
ko mu smije na megdan
što se plenki izravno se sukobi s njim na izborima da vidimo koga narod voli
laprdalo ili briselskog štrebera
pitao sam ko će mu biti prottkandidat... neko od korumpiranih hdzovih kadrova
ima li opozicija ime a i vlast
- ovo_malo_duse
#4459 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
A sta ce bit drugo, Hrvatska je obicna kanta za nabijanje u EU. Rumuni i Bugari ih lagno prolaze na svim listama. U EU su zadnja rupa po svemu i primili su ih samo da se ne moraju zajebavat po granicama kad krenu na more, ni kao trziste nisu interesantni a ni strateski pogotvo sad u ovoj igranci sa Rujama gdje Rumuni i Bugari dolaze do izrazaja a to je i bila poenta primanja i u EU i Nato.
U narednom periodu ce im bit jos zabavnije, vraca im se ekipa Janza , koja ih vise voli nazigu nego ista....
-
Novak20
#4460 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Da ne posalju ustašu Hasanbegovića ?Black swan wrote: ↑27/04/2022 13:25 da je na forumu zoki bi davno bio uklonjen zbog trolovanja
pitao sam ko će mu biti prottkandidat... neko od korumpiranih hdzovih kadrovajosipa rimac možda?
možda tomašević
ima li opozicija ime a i vlastbujanec bruna esih?
ko mu smije na megdan
Sumnjam da bi hinja smio udariti na Milanovića.
- Truba
#4461 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
ah zaboravio sam na njega
kakva desničarska ubleha
franjo topić mu dao zahvalnicu
onaj franjo topić... normalni hrvat za emira nacihafizbegoviaća
kakva desničarska ubleha
franjo topić mu dao zahvalnicu
onaj franjo topić... normalni hrvat za emira nacihafizbegoviaća
- problemnatravunu
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#4463 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
eeeevoooo gaaaa jopet, nasmrkan, rošav, debeo...
Švedska ministrica vanjskih poslova bila mi je frendica, znamo se sto godina. Sori, ja sam hrvatski predsjednik. Plenković je jučer bio nejasan. Očekivao sam da kaže da je predsjednik Republike ili potpuno poludio, ili je trebao reći da se slažem sa mnom. Tipična kukavica. I onda je danas pustio Zekanovića, herojskog zeca… Znam što sam rekao. Hrvatska prva, ne Amerika. Mi smo predmet omalovažavanja, kako da kažem da imamo potrebe, da smo saveznici? Ili će Zapad natjerati Izetbegovića da se usvoji civilizirano rješenje ili će visoki predstavnik za BiH, čovjek koji je nelegalno ondje došao, nije ga izabralo Vijeće sigurnosti, ali upliće se u sve, odjednom nema što reći o izbornom zakonu u BiH. BiH nije moja izborna zona, ali to su hrvatski interesi i kad netko kaže da to treba odvojiti jedno od drugog, onda njega i slične treba odvojiti od hrvatskog naroda.”
https://hr.n1info.com/vijesti/milanovic ... ave-na-n1/
fura se na tVumpa, nabeljezgaj puno al puno glupo
Švedska ministrica vanjskih poslova bila mi je frendica, znamo se sto godina. Sori, ja sam hrvatski predsjednik. Plenković je jučer bio nejasan. Očekivao sam da kaže da je predsjednik Republike ili potpuno poludio, ili je trebao reći da se slažem sa mnom. Tipična kukavica. I onda je danas pustio Zekanovića, herojskog zeca… Znam što sam rekao. Hrvatska prva, ne Amerika. Mi smo predmet omalovažavanja, kako da kažem da imamo potrebe, da smo saveznici? Ili će Zapad natjerati Izetbegovića da se usvoji civilizirano rješenje ili će visoki predstavnik za BiH, čovjek koji je nelegalno ondje došao, nije ga izabralo Vijeće sigurnosti, ali upliće se u sve, odjednom nema što reći o izbornom zakonu u BiH. BiH nije moja izborna zona, ali to su hrvatski interesi i kad netko kaže da to treba odvojiti jedno od drugog, onda njega i slične treba odvojiti od hrvatskog naroda.”
https://hr.n1info.com/vijesti/milanovic ... ave-na-n1/
fura se na tVumpa, nabeljezgaj puno al puno glupo
- Truba
#4464 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
https://avaz.ba/globus/region/737942/mi ... finske-ali
Glodavac zekanovic
Treba u zatvor ili ludnicu
On je rumeni seoski đilkoš, nema se on zašto crveniti. To je Plenkovićev Rummenige. Neka se crveni zbog lopovluka u svojoj stranci. Zbog toga se crveni? Radosno hoda poljem pjesnik i citira Jesenjina Lavrovu prije mjesec i pol ili dva i pol mjeseca, tko je rusofil, on ili ja?, upitao je Milanović.
Svaka cast jos 7.5 godina
Glodavac zekanovic
Treba u zatvor ili ludnicu
On je rumeni seoski đilkoš, nema se on zašto crveniti. To je Plenkovićev Rummenige. Neka se crveni zbog lopovluka u svojoj stranci. Zbog toga se crveni? Radosno hoda poljem pjesnik i citira Jesenjina Lavrovu prije mjesec i pol ili dva i pol mjeseca, tko je rusofil, on ili ja?, upitao je Milanović.
Svaka cast jos 7.5 godina
- JohnnyS
#4465 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Tad se smio miješati u poslove druge države
- Truba
#4466 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Frajer reseta smajserom
Nekad promasi jbg
Ali hrvatska first
To je izjava
Zvijezda vodilja
Zao mi je finska i svedska
Hrvatska i hrvati na prvom mjestu
Nekad promasi jbg
Ali hrvatska first
To je izjava
Zvijezda vodilja
Hrvatska i hrvati na prvom mjestu
-
kox
#4467 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Kad već Hrvatska ima pacijenta za predsjednika Bogu hvala pa je ovakav. U pola sukoba zapada sa Rusijom njemu samo fali majica sa Putinovim likom 
-
NediM17
#4468 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Nemoj se ljutit', al' meni je 'rvaCka tek na trecem mjestu.Black swan wrote: ↑27/04/2022 21:48 Frajer reseta smajserom
Nekad promasi jbg
Ali hrvatska first
To je izjava
Zvijezda vodilja
Hrvatska i hrvati na prvom mjestu![]()
-
doremifa
#4469 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
NediM17 wrote: ↑27/04/2022 22:39Nemoj se ljutit', al' meni je 'rvaCka tek na trecem mjestu.Black swan wrote: ↑27/04/2022 21:48 Frajer reseta smajserom
Nekad promasi jbg
Ali hrvatska first
To je izjava
Zvijezda vodilja
![]()
- JohnnyS
#4470 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Pa tek onda JapanNediM17 wrote: ↑27/04/2022 22:39Nemoj se ljutit', al' meni je 'rvaCka tek na trecem mjestu.Black swan wrote: ↑27/04/2022 21:48 Frajer reseta smajserom
Nekad promasi jbg
Ali hrvatska first
To je izjava
Zvijezda vodilja
![]()
-
NediM17
#4471 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Dobar, skonto si. 
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#4472 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Pa nek malo prica o Hrvatskoj, Bosnu ne ispusta iz ustaBlack swan wrote: ↑27/04/2022 21:48 Frajer reseta smajserom
Nekad promasi jbg
Ali hrvatska first
To je izjava
Zvijezda vodilja
-
plava strijela
#4473 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Opet si počeo da trolašBlack swan wrote: ↑27/04/2022 21:48 Frajer reseta smajserom
Nekad promasi jbg
Ali hrvatska first
To je izjava
Zvijezda vodilja
- dale cooper
#4474 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Bolje reći...Zoran Milanović first.
Sve u njegovoj dosadašnjoj karijeri je bilo u službi tog cilja. A ova predsjednička pozicija
je idealna za to. Niti previše odgovornosti, niti previše moći...a lova kapa.
I onda si možeš dopustiti da laprdaš šta hoćeš. Milanović
je kao premijer Hrvatske pokazao o koliko se zapravo nesposobnom liku radi. Imati onakvu situaciju sa snažnom koalicijom, HDZ na konopcima
nakom Sanadera i opet sve uprskati i izgubiti vlast (usput i svesti SDP na gotovo minornu stranku) može samo nesposoban idiot.
je idealna za to. Niti previše odgovornosti, niti previše moći...a lova kapa.
je kao premijer Hrvatske pokazao o koliko se zapravo nesposobnom liku radi. Imati onakvu situaciju sa snažnom koalicijom, HDZ na konopcima
nakom Sanadera i opet sve uprskati i izgubiti vlast (usput i svesti SDP na gotovo minornu stranku) može samo nesposoban idiot.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#4475 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
na momente se vidi koliko je to cirkusanje usiljeno i koliko je svrha samo sebi.dale cooper wrote: ↑27/04/2022 23:57 Bolje reći...Zoran Milanović first.Sve u njegovoj dosadašnjoj karijeri je bilo u službi tog cilja. A ova predsjednička pozicija
je idealna za to. Niti previše odgovornosti, niti previše moći...a lova kapa.I onda si možeš dopustiti da laprdaš šta hoćeš. Milanović
ono što je otužno jeste da oni koji glasaju za njega ne vide koliku im štetu pravi. bitno je da čuju ono što žele čuti, bitno je da ima ko da kaže. a što je učinjeno jedna velika nula...
mislim, jebote, o našoj diplomatiji se priča kao jačoj od hrvatske