i jos ecco flexure soft runner bijele

Moderator: anex

izgledaju za neke sportske aktivnosti tipa teretane trcanja negdje na stadionu svemirski nisu lose

Uopte nisu za sportske aktivnosti,...casual, preudobne..vjeshalica wrote: ↑26/04/2022 10:10izgledaju za neke sportske aktivnosti tipa teretane trcanja negdje na stadionu svemirski nisu lose
Vidjela sam kasnije iz profila kako izgledaju,odozgo izgledaju kao neke lude patike za sporta nisu lose imaju razne sarekonektovan wrote: ↑26/04/2022 11:57Uopte nisu za sportske aktivnosti,...casual, preudobne..vjeshalica wrote: ↑26/04/2022 10:10
izgledaju za neke sportske aktivnosti tipa teretane trcanja negdje na stadionu svemirski nisu lose
Ne piši gluposti...Operativac11 wrote: ↑26/04/2022 13:19Inn Sport ili ABA u Skenderiji, daleko najkvalitetnija obuća u normalnom cjenovnom rangu.
SportVision smeće u bojama s jakim marketingom.
Koje su ovo? Moze li link gdje si kupio?
https://arcteryx.com/us/en/shop/mens/aerios-fl-gtx-shoechannel10 wrote: ↑26/04/2022 17:54 Koje su ovo? Moze li link gdje si kupio?
Koliko vidim goretex su i imaju ovu "zastitu"(gumu ili sta je vec) oko cijele patike. Trebale bi biti odlicne za mokrog terena
Kakav je ovo materijal odozgo? Je li kao neki najlon koji se moze brisati ili je nesto kao i obicne patike koje je tesko poslije ocistiti?
https://arcteryx.com/us/en/shop/mens/aerios-fl-shoechannel10 wrote: ↑26/04/2022 17:54Koje su ovo? Moze li link gdje si kupio?
Koliko vidim goretex su i imaju ovu "zastitu"(gumu ili sta je vec) oko cijele patike. Trebale bi biti odlicne za mokrog terena
Kakav je ovo materijal odozgo? Je li kao neki najlon koji se moze brisati ili je nesto kao i obicne patike koje je tesko poslije ocistiti?
Odi kupuj smeće po Sport Visionu.konektovan wrote: ↑26/04/2022 16:44Ne piši gluposti...Operativac11 wrote: ↑26/04/2022 13:19
Inn Sport ili ABA u Skenderiji, daleko najkvalitetnija obuća u normalnom cjenovnom rangu.
Inn sport je poprilicno povoljniji. Ja kupio neke adidas trenerke sebi i zeni, neku jaknu za proljece i dvoje patika. Na svaki artikal mi je dala dodatnih desetak posto popusta, a vec su bili dosta povoljniji u odnosu na neke druge radnje koje sam gledao. Trenerka me izasla 119KM, a ista takva u sport vision skoro 180KM.. Pumine tene koje sam uzeo 25KM jeftinije nego iste u intersportu..konektovan wrote: ↑26/04/2022 16:44Ne piši gluposti...Operativac11 wrote: ↑26/04/2022 13:19
Inn Sport ili ABA u Skenderiji, daleko najkvalitetnija obuća u normalnom cjenovnom rangu.
Generalno, inn je skuplji od SV,....1000%laik1981 wrote: ↑27/04/2022 09:43Inn sport je poprilicno povoljniji. Ja kupio neke adidas trenerke sebi i zeni, neku jaknu za proljece i dvoje patika. Na svaki artikal mi je dala dodatnih desetak posto popusta, a vec su bili dosta povoljniji u odnosu na neke druge radnje koje sam gledao. Trenerka me izasla 119KM, a ista takva u sport vision skoro 180KM.. Pumine tene koje sam uzeo 25KM jeftinije nego iste u intersportu..
Zato sam i pitao jel neki fuseraj kod njih jer su bas povoljniji. Ti rece da nije![]()
Neću kupiti smeće, kupiću ono što kvalitetom odgovara cijeni.
Generalno mozda. Ovo sto sam ja uzeo se potrefilo da je jeftinije i to pofino.. Mozda je slucajnost..konektovan wrote: ↑27/04/2022 10:50Generalno, inn je skuplji od SV,....1000%laik1981 wrote: ↑27/04/2022 09:43
Inn sport je poprilicno povoljniji. Ja kupio neke adidas trenerke sebi i zeni, neku jaknu za proljece i dvoje patika. Na svaki artikal mi je dala dodatnih desetak posto popusta, a vec su bili dosta povoljniji u odnosu na neke druge radnje koje sam gledao. Trenerka me izasla 119KM, a ista takva u sport vision skoro 180KM.. Pumine tene koje sam uzeo 25KM jeftinije nego iste u intersportu..
Zato sam i pitao jel neki fuseraj kod njih jer su bas povoljniji. Ti rece da nije![]()
Kod kupovine obuće, pogledam ponude i jednih i drugih i trećih, i u pravilu, oni budu skuplji. Recimo kod aktuelne kolekcije, uvijek su skuplji. Uzmi online shop, takodje ista situacija. Znaju i oni imati popusta i sniženja, i bude fakat povoljne obuće i odjeće, ali SV je veći igrač,...nažslost.
Juventa bude jeftinija od svih, posebno online shop, ali je njihova ponuda manja...

Jedno te isti dobavljac tena nema razlike
Dobro si prosao. Ja ih kupio prije mjesec za 83 u intersportu.konektovan wrote: ↑28/04/2022 21:31 Ja danas u SV kupio Nike legend essential za 64 KM,.....
Te 1+1 akcije u inn-u su šupljak, kao i sve šuplje....jer ti modeli koji se prodaju individualno, budu jeftiniji nego u 1+1 akciji...
Ja sam to kupio iskljucivo za fitnes, za gym, kruzni ttening.....i danas sam ih odmah probao u sali, ne klizu se uopšte. Za ovu lovu, više nego dobre.channel10 wrote: ↑28/04/2022 21:37Dobro si prosao. Ja ih kupio prije mjesec za 83 u intersportu.konektovan wrote: ↑28/04/2022 21:31 Ja danas u SV kupio Nike legend essential za 64 KM,.....
Te 1+1 akcije u inn-u su šupljak, kao i sve šuplje....jer ti modeli koji se prodaju individualno, budu jeftiniji nego u 1+1 akciji...
Samo pripazi kad te zadesi kisa i kad sjednes u auto
Klizi noga sa kvacila pa da udes ne napravis
Haman smo smece kupili i nisu dzabe ovako jeftine![]()