Zezanje, zabava, zadovoljstvo...
Ne znam, ali vidim da je to slovo postalo nepoželjno. Pa da ga se riješimo.
Banalizacija je čudo...
Zezanje, zabava, zadovoljstvo...
Index
RUSKO Ministarstvo obrane objavilo je da je Ukrajina izgubila kontrolu nad cijelom regijom Herson, javlja ruska prorežimska agencija Interfax.
Interfax citira visokog ruskog dužnosnika koji je rekao da su ruske snage zauzele dijelove regija Zaporižja i Mikolajiva te dio Harkiva istočno od Kijeva.
Ove tvrdnje nisu neovisno provjerene.
Herson je ključna luka na jugu Ukrajine, na obali Crnog mora, te je od velike strateške važnosti za Rusiju. Ako su Rusi zaista zauzeli cijelu regiju Herson, moći će povezati Rusiju s okupiranim teritorijima u Donjecku, Luhansku te na poluotoku Krimu.
Regija Herson je važna i jer se u njoj nalaze značajne zalihe pitke vode, koju bi Rusi mogli iskoristiti kako bi osigurali zalihe tekuće vode Krimu.
Trazili jesu bolje od njemacke ponude prije koji dan, al od tada nista po pitanju te razmjene. Slovenci znaju snaci se. I nasi, da su pametni, za municiju bi umjesto love trazili opremu ...karanana wrote: ↑26/04/2022 19:12slovenacke lopine nasle nacin da se otarase starog zeljeza a vjerovatno im obecano nesto bolje i novije za dzaba ili uz veliki popust. nisu jedini.mist wrote: ↑26/04/2022 19:03 https://www.rts.rs/page/stories/sr/stor ... ljska.html
Tehnike svaki dan sve vise i vise.Odose i slovenacke 84-vorke.
Koliko se gura MTS-a svakodnevno ne moze me niko ubijediti da sa nase strane ne ide sitna i krupna municija.Naravno preko trecih zemalja.
Kad se samo sjetim koliko je Chelly onaniso po Bidenu i pederima
. Ne znam samo sta Gruzija ceka, necemo im mi oslobadjat Abhaziju i Osetiju. Sad il nikad.boshniak wrote: ↑26/04/2022 22:21 USA ce naoruzavati Ukrajinu dok god oni budu imali volje da ratuju. Ovo im je najjeftiniji nacin da iscrpe rusku vojsku i ekonomiju. USA nije nijedan rat sama zapocela protiv mnogo slabijih protivnika od Ukrajine. Uz SAD uvijek je bila uvucena i V. Britanija i NATO clanice. Druga stvar je da su SAD vodile ekonomske ratove i izvukle visestruku ekonomsku korist od nafte. Trece SAD je uvijek ratove vodio daleko od svojih granica i granica svojih saveznika. Iskreno nijedan razuman i opravdan razlog ne postoji za ovu rusku invaziju.
https://youtu.be/SYZfvi0Ab78
Jel Dr. ode trajno? Nema ga dugo za privremeni ban ...detroit-mercy wrote: ↑26/04/2022 22:10Kad se samo sjetim koliko je Chelly onaniso po Bidenu i pederima. Mislim da je vec osijedio ko Tale jer ne ide bas po planu jebavanje pedera od strane krsnih plavookih mladica
![]()
Sehidio, mada smo molili admine da ga vrate u zivot, dosadno bez njegovih proljevaswanfilter wrote: ↑26/04/2022 22:35Jel Dr. ode trajno? Nema ga dugo za privremeni ban ...detroit-mercy wrote: ↑26/04/2022 22:10
Kad se samo sjetim koliko je Chelly onaniso po Bidenu i pederima. Mislim da je vec osijedio ko Tale jer ne ide bas po planu jebavanje pedera od strane krsnih plavookih mladica
![]()
Cudno meni da se nije vratio. Nedostajace kao i Francuz Insomnia. Njihovi upisi su bili za poze mislioca ...Nespin wrote: ↑26/04/2022 22:50Eee kad se sjetim amidže Chellija, jes znao u balalaiku hajcat...detroit-mercy wrote: ↑26/04/2022 22:38
Sehidio, mada smo molili admine da ga vrate u zivot, dosadno bez njegovih proljeva![]()
![]()
Mogao bi jos ko sehiditi...Nespin wrote: ↑26/04/2022 22:50Eee kad se sjetim amidže Chellija, jes znao u balalaiku hajcat...detroit-mercy wrote: ↑26/04/2022 22:38
Sehidio, mada smo molili admine da ga vrate u zivot, dosadno bez njegovih proljeva![]()
![]()