Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pa ako je tebe citirao, nije se tebi direktno obratio
ma da, ocito volis da se raspravljas i na svaku stvar imas kontru, potvrdjujes moju tezu
"ako je tebe citirao, nije se tebi direktno obratio" - i ti potvrdjes moju tezu da nisi previse inteligentan
hahahah moras raditi na comebackovima, trudis se ali ti ne ide
meni si vise puta odgovarala bez da te citiram, pasivno agresivno, a i od kad pamtim tvoj nick uvijek su neke rasprave sa tobom na forumu
tipicna feministkinja zeljna paznje kojoj je svako kriv, uvijek se osjeca prozvanom i jedino ispravno misljenje je njeno
tesko jadniku koji tebe ozeni, ako ga nadjes ikad
Mariella wrote: ↑26/04/2022 13:54
"ako je tebe citirao, nije se tebi direktno obratio" - i ti potvrdjes moju tezu da nisi previse inteligentan
hahahah moras raditi na comebackovima, trudis se ali ti ne ide
meni si vise puta odgovarala bez da te citiram, pasivno agresivno, a i od kad pamtim tvoj nick uvijek su neke rasprave sa tobom na forumu
tipicna feministkinja zeljna paznje kojoj je svako kriv, uvijek se osjeca prozvanom i jedino ispravno misljenje je njeno
tesko jadniku koji tebe ozeni, ako ga nadjes ikad
Vidim i ti se trudis Nisam jedina forumasica za koju si se nakacio. Primjetila sam vec tu tendenciju da svako zensko na forumu propitujes stalno, cak i licne stvari. Zapitaj se zasto je to tako. Ali nema veze, mali si jos, nadoci ces
Znaci i ti iz istog razloga ko selenofil krenula sa vjezbanjem.
Koji je njen razlog? Mislim da nije loše vježbati i zbog udaje i takvih stvari, ali i zbog zemljotresa i drugih katastrofa.
Dva razloga, a oba su posljedica godina.
Prvi je sporiji metabolizam iz kojeg proizlazi lakse skupljanje prekomjernih kilograma. Drugi si i ti napisala, a taj je vrijeme za udaju. Da budete privlacnije i upecate sto boljeg kandidata.
Koji je njen razlog? Mislim da nije loše vježbati i zbog udaje i takvih stvari, ali i zbog zemljotresa i drugih katastrofa.
Prvi je sporiji metabolizam iz kojeg proizlazi lakse skupljanje prekomjernih kilograma. Drugi si i ti napisala, a taj je vrijeme za udaju. Da budete privlacnije i upecate sto boljeg kandidata.
A iz kojeg sam ja to razloga krenula vjezbati?
Pa napisao sam.
Ma dobra si ti. Cak i odlicna kad te se uporedi sa nekim pacijenticama ovdje.
Mariella wrote: ↑26/04/2022 15:53
Vidim i ti se trudis Nisam jedina forumasica za koju si se nakacio. Primjetila sam vec tu tendenciju da svako zensko na forumu propitujes stalno, cak i licne stvari. Zapitaj se zasto je to tako. Ali nema veze, mali si jos, nadoci ces
jesi sigurna da nije obrnutno u nasem slucaju
nemam pojma o cemu pricas (pogotovo 'licne stvari'), ali ako nesto pitam to je sa razlogom
nemam pojma o cemu pricas (pogotovo 'licne stvari'), ali ako nesto pitam to je sa razlogom
Ima ih mnogo istih ovdje. Moze biti da si pogrijesio. Sve neke teske feminstkinje.
Sad moram i o tom prvom razlogu misliti koji mi nije ni pao na pamet. Kao ozbiljniji odgovor vezano za vježbanje - meni najviše pomaže kad se osjećam psihički loše, mislim da je i u tom slučaju korisno.
Nierika wrote: ↑26/04/2022 12:46
Pa valjda je to nesto pozitivno, imati dovoljno samosvijesti i reci vrijeme mi je da vjezbam ako zelim da ostanem u liniji, ili cak da budem privlacnija/i. Kad bi bar svi tako razmisljali, ukljucujuci i muskarce
Mariella wrote: ↑26/04/2022 18:39
Pa valjda je to nesto pozitivno, imati dovoljno samosvijesti i reci vrijeme mi je da vjezbam ako zelim da ostanem u liniji, ili cak da budem privlacnija/i. Kad bi bar svi tako razmisljali, ukljucujuci i muskarce