Zivimo u raspalom i truhlom sistemu kojem nema spasa, tonemo iz godinu u godinu sve dublje, ovde je tema u sta se Sarajevo pretvorilo i velika vecina krivi obrazovenje, naravno upravu su, ali evo da kazem da je opet Sarajevo za ostatak drzave 2 stepenice iznad, primjer skole u TK kantonu gdje ide moje dijete i gdje vec 2 godine nema tjelesnog obrazovanja, dzaba sugestije i kritike roditelja jednostavno uvjek ima neki izgovor, o cemu mi dalje da pricamo.duh_sa_sjekirom wrote: ↑25/04/2022 10:59 I opet, najveći krivac za ovo što imamo je obrazovanje...![]()
Ništa zadruge, grand parade, kućni odgoj, društvena neaktivnost, medijska žabokrečina...
Možemo li se popraviti? Mislim da ne možemo jer ne postoji kritična masa koja bi to pokrenula... Ko je želio promjenu, davno se ispalio
Ovo što je ostalo šuti i trpi, guli od prvog do prvog po staroj dobroj narodnoj - u se, na se i poda se...
U 2022 godini u srcu Evrope djeca u skolama nam placaju obroke to jeste neki sendvic sa salamom, nismo u stanju da sprovedemo konkretno reformu skolstva i komplet obrazovanja vec 30 godina i zato nam je drustvo truhlo do stanja raspadanje kojemu nema spasa.