Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
- Jack Be Nimble
#26201 Re: Gledate seriju - preporučite je
Nadal sam se da ce Outer Range biti cemu, ali izgleda da vuce ka stephen kingu i supernatural sranja. Nisam gledao drugu epizodu.
- Haris033
#26202 Re: Gledate seriju - preporučite je

Totalno razočarenje, kraj pogotovo
Loš pokušaj True detective na Hrvatski način.

Uspjeh, Danisa Tanovića mnogo bolja.
Tara Thaller odglumila za 10!
-
SuperHans
#26203 Re: Gledate seriju - preporučite je
Moj komentar za From
Boyd je onaj iz Oza u kolicima tek skontah 
Spoiler
Show
Intrigantno je, ali kurcev kraj sezone. Nista nije odgovoreno jbt. Ko su cudovista, koji je kurac onaj svjetionik, kakva je ona rupa gdje upala ona, kakva je uloga onog Victora koji je dole proveo 3 epizode, sta je onaj djecak u bijelom itd. Mindfuck je pravi onaj glas na radiju na kraju ono je bas dobar momenat. Da li se cudovista mogu ubiti, koja je svrha mjesta ovog itd itd. Valjda bude druge sezone da se nesto odgovori od ovog.
- zomri
#26204 Re: Gledate seriju - preporučite je
Dva lica Matanica: i dok je Podrucje skoro pa remek djelo i sigurno najbolja hrvatska serija ono ikad, dotle je Sutnja odron u rangu Novina.
- banjaluka078
#26205 Re: Gledate seriju - preporučite je
Meni je serija bila jako dobra. Valjda različiti ukusi.
Nije ni mogao biti drugačiji kraj kad priče koje su bile povod nisu imale završnicu na sudu.
“Djevojčice su govorile o nekoliko osoba koje su bili korisnici tih usluga, a koji su bili u to vrijeme dosta utjecajni u Osijeku i nekim tvrtkama koje su značile i u hrvatskim razmjerima nešto. Bilo je jasno da ukazuju prstom u te ljude koji su iskorištavali tu situaciju, i za kutiju cigareta ili bon za mobitel su tražili od njih razne prohtjeve seksualne naravi.
Naravno, bilo je jasno da objavljivanje imena tih osoba je vrlo delikatna stvar budući da je teško pretpostaviti da bi te djevojčice sutra na sudu mogle reći ono što su više puta rekle novinaru. Čak su u pisanom obliku slale dopise institucijama koje su ih trebale zaštititi, ali oni su otišli Dravom u zaborav”, objasnio je.
Dodaje i kako su glavni akteri ostali neokrznuti:
“Policija je utvrdila da je bilo zloupotreba, da je bilo propusta u Domu i Centru za socijalnu skrb, a čak je jedna ženska osoba, koja je podvodila djevojčice, i procesuirana, ali to je samo bio vrh ledenog brijega. Ono što je bilo ispod vode, što je bilo puno krupnije, veće i značajnije, nikada se nije do kraja procesuiralo, nikada nije do kraja provedena istraga niti je itko bio sankcioniran”.
- SanskiBiser
#26206 Re: Gledate seriju - preporučite je
ili Michael Dawnson u seriji LOST u "vjecitoj" potrazi za nestalim sinom , "Where is mah boy?"SuperHans wrote: ↑17/04/2022 02:57 Moj komentar za FromBoyd je onaj iz Oza u kolicima tek skontahSpoilerShowIntrigantno je, ali kurcev kraj sezone. Nista nije odgovoreno jbt. Ko su cudovista, koji je kurac onaj svjetionik, kakva je ona rupa gdje upala ona, kakva je uloga onog Victora koji je dole proveo 3 epizode, sta je onaj djecak u bijelom itd. Mindfuck je pravi onaj glas na radiju na kraju ono je bas dobar momenat. Da li se cudovista mogu ubiti, koja je svrha mjesta ovog itd itd. Valjda bude druge sezone da se nesto odgovori od ovog.![]()
- SanskiBiser
-
kakavdanakneiskustvu
-
Tyke
#26209 Re: Gledate seriju - preporučite je
Dobra Poljska mini serija. Mozda pocetak malo melja, ali generalno zanimljiva i gledljiva.

- mirota
#26210 Re: Gledate seriju - preporučite je
Anatomija jednog skandala, Netflix, drzi paznju, mini serija od 6 epizoda...od mene jaka 8 ca 
-
kakavdanakneiskustvu
- vicious
#26213 Re: Gledate seriju - preporučite je
Isto si već postavio neki dan
A dobra je Undercover, prva sezona pogotovo. Druga je slabija, treća opet ok.
-
kakavdanakneiskustvu
#26214 Re: Gledate seriju - preporučite je
- error codes
#26215 Re: Gledate seriju - preporučite je
jeli bila sinoc epizoda TWD 
-
kakavdanakneiskustvu
#26216 Re: Gledate seriju - preporučite je
nije,pauza je čini mi se do avgusta
- video
#26217 Re: Gledate seriju - preporučite je
Anatomy of a Scandal (2022)
https://m.imdb.com/title/tt12748084/

Sinoc odgledah u cugu, malo predvidiva ali nije lose.
Sijena pravo hebozovna
https://m.imdb.com/title/tt12748084/

Sinoc odgledah u cugu, malo predvidiva ali nije lose.
Sijena pravo hebozovna
- karanana
#26218 Re: Gledate seriju - preporučite je
Citam muskov post na twiteru vezano za pad netflixa. Kaze woke kultura je kriva.
Sta je woke u serijama? Je li to kad se guraju derpashi u svaku seriju i plot gdje treba i gdje ne treba? Kad je kraljica engleske crna? Ili kad je neki sta ja znam viking crnac? Jel to to? Neko guranje fol nekih prava i jednakosti gdje treba i ne treba?
Sta je woke u serijama? Je li to kad se guraju derpashi u svaku seriju i plot gdje treba i gdje ne treba? Kad je kraljica engleske crna? Ili kad je neki sta ja znam viking crnac? Jel to to? Neko guranje fol nekih prava i jednakosti gdje treba i ne treba?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#26219 Re: Gledate seriju - preporučite je
da, on misli na to
mada, malo je reći da nije u pravu.
Netflix je živio od toga što je bio prvi striming servis. Danas imaju bruku konkurenata, katalog im je ofalio, pogubili su prava na štošta i smaraju sa password sharingom. Evo ovo sve me podsjetilo da ga i ja ukinem jer ne pamtim šta sam gledao na njemu. HBO Max je vjerovatno best buy trenutno, mada ko nije lijen lagano i nije ga toliko briga za kvalitetu lagano na fmovies i toeto
mada, malo je reći da nije u pravu.
Netflix je živio od toga što je bio prvi striming servis. Danas imaju bruku konkurenata, katalog im je ofalio, pogubili su prava na štošta i smaraju sa password sharingom. Evo ovo sve me podsjetilo da ga i ja ukinem jer ne pamtim šta sam gledao na njemu. HBO Max je vjerovatno best buy trenutno, mada ko nije lijen lagano i nije ga toliko briga za kvalitetu lagano na fmovies i toeto
- Reisova
#26220 Re: Gledate seriju - preporučite je
Šutnja pravo dobra serija, jeste malo nespretan kraj, ali obzirom na aktere i situaciju, ocekivano. Inace ako niko nije napisao odlična serija LA Lakersi uspom carstva.banjaluka078 wrote: ↑17/04/2022 15:05Meni je serija bila jako dobra. Valjda različiti ukusi.
Nije ni mogao biti drugačiji kraj kad priče koje su bile povod nisu imale završnicu na sudu.
“Djevojčice su govorile o nekoliko osoba koje su bili korisnici tih usluga, a koji su bili u to vrijeme dosta utjecajni u Osijeku i nekim tvrtkama koje su značile i u hrvatskim razmjerima nešto. Bilo je jasno da ukazuju prstom u te ljude koji su iskorištavali tu situaciju, i za kutiju cigareta ili bon za mobitel su tražili od njih razne prohtjeve seksualne naravi.
Naravno, bilo je jasno da objavljivanje imena tih osoba je vrlo delikatna stvar budući da je teško pretpostaviti da bi te djevojčice sutra na sudu mogle reći ono što su više puta rekle novinaru. Čak su u pisanom obliku slale dopise institucijama koje su ih trebale zaštititi, ali oni su otišli Dravom u zaborav”, objasnio je.
Dodaje i kako su glavni akteri ostali neokrznuti:
“Policija je utvrdila da je bilo zloupotreba, da je bilo propusta u Domu i Centru za socijalnu skrb, a čak je jedna ženska osoba, koja je podvodila djevojčice, i procesuirana, ali to je samo bio vrh ledenog brijega. Ono što je bilo ispod vode, što je bilo puno krupnije, veće i značajnije, nikada se nije do kraja procesuiralo, nikada nije do kraja provedena istraga niti je itko bio sankcioniran”.
- programerAnel
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#26222 Re: Gledate seriju - preporučite je
from mi je ok
uživam u severance
ali se mučim sa For all mankind
uživam u severance
ali se mučim sa For all mankind
-
SuperHans
#26223 Re: Gledate seriju - preporučite je
Severance. Kakvo finale jbt
- SanskiBiser
#26224 Re: Gledate seriju - preporučite je
Da upravo to, NETFLIX virtue signaling i stalna potreba da educira publiku i uz to je i paternizira, Dizni je tu jos gori....Imas ti Woke i u drugim produkcijama ali ne tako lose i napadno uradjeno i trude se da to ima smisla...karanana wrote: ↑21/04/2022 05:05 Citam muskov post na twiteru vezano za pad netflixa. Kaze woke kultura je kriva.
Npr Amazonov Them je ponajbolje uradjena WOKE Horor serija...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija