Rekonstrukcija tramvajske pruge

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Dimu1927

#2076 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by Dimu1927 »

znaci ova nasa narodna nosnja i obicaji su sada ekskluzivno pravo jedne stranke, i jedino se sa njom moze identificirati ?

treba i to mozda zabraniti, a vratiti kustu bregu i ostale asove ? :lol:
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#2077 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by izvrsni direktor »

Dimu1927 wrote: 21/04/2022 16:18 znaci ova nasa narodna nosnja i obicaji su sada ekskluzivno pravo jedne stranke, i jedino se sa njom moze identificirati ?

Kriminal, namjesteni tenderi, sadaka, ukradene donaci, trafike od 200 000, tajni racuni, nerad,...to ti je ekskluzivitet jedne stranke kod nas.
To treba zabraniti
Dimu1927

#2078 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by Dimu1927 »

to se slazem, ali ovo ismijavanje nase narodne nosnje i obicaja a sve u svrhu tog skidanja sda s vlasti, pa ako je to vrhunac sposobnosti ovih koji bi trebali biti bolji od sda, onda ne znam... ocajno i primitivno u najmanju ruku
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#2079 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by Truba »

Turci donirali ali su i japanci
Inije vridjanje NASE narodne nosnje nego
Rituala donacija
tramvajtrojka

#2080 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by tramvajtrojka »

Dimu1927 wrote: 21/04/2022 16:21 to se slazem, ali ovo ismijavanje nase narodne nosnje i obicaja a sve u svrhu tog skidanja sda s vlasti, pa ako je to vrhunac sposobnosti ovih koji bi trebali biti bolji od sda, onda ne znam... ocajno i primitivno u najmanju ruku
niko ne ismijava nasu narodnju nosnju ono sto se ismijava na ovoj slici je da su doveli ice pice i narodni asambl da proslavi primopredaju turske sadake tj smeca starog 30 godina. Ovo je slika opis stanja uma prosjecnog sda politicara koji nije mogao nista novo uzeti za potrebe grada nego je brukao sve gradjane ovog kantona sa sadakom i prosnjom kao da smo usljivi i retardirani da uzmemo iole ista novo . Mislis li ti da je bilo ugodno ovim turcima ovo gledati i koliko te cijene kad vide da se veselis njihovom smecu , svako ce te cijeniti kad mu pokazes moderna vozila, uslugu, infrastrukturu a kad dovedes kolo samo si predmet ismijavanja i cudjenja
izvrsni direktor

#2081 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Dimu1927 wrote: 21/04/2022 16:21 to se slazem, ali ovo ismijavanje nase narodne nosnje i obicaja a sve u svrhu tog skidanja sda s vlasti, pa ako je to vrhunac sposobnosti ovih koji bi trebali biti bolji od sda, onda ne znam... ocajno i primitivno u najmanju ruku
Ko i gdje ismijava nasu narodnu nosnju i obicaje, spin majstore.
Primitivno je spinovati.
A ocajno je naravno ono sto rade sda-ovci u svrhu omalozavanja dovodjenja u red javnog prevoza.

Ili ti zelis reci da je ovo sa slike ustvari ismijavanje nase narodne nosnje i obicaja koristenje istih u svrhu proslave sadake u vidu polovnih poluraspalih punoljetnih autobusa. Tu se onda slazemo, omalozavaju citavu naciju
Last edited by izvrsni direktor on 21/04/2022 17:04, edited 1 time in total.
Hakiz

#2082 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by Hakiz »

izvrsni direktor wrote: 21/04/2022 17:01
Primitivno je spinovati.
Osim ako ne mislis da je ismijavanje nase narodne nosnje i obicaja koristenje istih u svrhu proslave sadake u vidu polovnih poluraspalih autobusa.
Zar nije naš običaj da napravimo dernek za sve?
izvrsni direktor

#2083 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Hakiz wrote: 21/04/2022 17:03

Primitivno je spinovati.
Osim ako ne mislis da je ismijavanje nase narodne nosnje i obicaja koristenje istih u svrhu proslave sadake u vidu polovnih poluraspalih autobusa.
Vas je obicaj kradja, kriminal, nepotizam, imt...vas neutralnih sda-ovaca
Hakiz

#2084 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by Hakiz »

izvrsni direktor wrote: 21/04/2022 17:05
Hakiz wrote: 21/04/2022 17:03

Vas je obicaj kradja, kriminal, nepotizam, imt...vas neutralnih sda-ovaca
Da samo znaš šta si sada rekao :lol:
vjeshalica

#2085 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by vjeshalica »

Ako cemo o ismijavanju,jedino se ovdje ismijava sa folklornim nastupom onaj ko je ovo sve izrezirao tj SDA banditizam gdje na svakom mjestu koriste priliku da odredjenu stvar/situaciju prezentiraju kroz svoje djelovanje.

Na primjer
Iftari po dzamijama i slikavanje o osnazivanju muslimana-u vremenu kad su nas zaklali gore nego brđani 92 (gora bijeda i raskol drzave nego na pocetku usranog rata)

Slikavanje fadila sjecikese sa majkom rahmetli Izeta Nanica na iftaru

Fanfarice u krugu preduzeca koje je upropasteno upravo zahvaljujuci SDA banditizmu primarno su bezukusne i krajnje debiloidne pogotovo ako se uzme u obzir da prezentiraju sjebane autobuse(u svim smjerovima sjebani) koji su skoro ilegalno presli preko granice kao uvoz /donacija Turske koja se protezira kao da je nama najveci prijatelj, i to se provlaci godinama po umobolnim medijima. Zna se ko je najvecih 5 investitora u ovoj drzavi,a to Turska tezgaroš drzava sigurno nije kad smo u pitanju mi. Razloga za to je vise,ali to je druga tema.
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#2086 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by konektovan »

vjeshalica wrote: 21/04/2022 17:07
Ako cemo o ismijavanju,jedino se ovdje ismijava sa folklornim nastupom onaj ko je ovo sve izrezirao tj SDA banditizam gdje na svakom mjestu koriste priliku da odredjenu stvar/situaciju prezentiraju kroz svoje djelovanje.

Na primjer
Iftari po dzamijama i slikavanje o osnazivanju muslimana-u vremenu kad su nas zaklali gore nego brđani 92 (gora bijeda i raskol drzave nego na pocetku usranog rata)

Slikavanje fadila sjecikese sa majkom rahmetli Izeta Nanica na iftaru

Fanfarice u krugu preduzeca koje je upropasteno upravo zahvaljujuci SDA banditizmu primarno su bezukusne i krajnje debiloidne pogotovo ako se uzme u obzir da prezentiraju sjebane autobuse(u svim smjerovima sjebani) koji su skoro ilegalno presli preko granice kao uvoz /donacija Turske koja se protezira kao da je nama najveci prijatelj, i to se provlaci godinama po umobolnim medijima. Zna se ko je najvecih 5 investitora u ovoj drzavi,a to Turska tezgaroš drzava sigurno nije kad smo u pitanju mi. Razloga za to je vise,ali to je druga tema.
U sridu.. :thumbup:
Dimu1927

#2087 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by Dimu1927 »

Primitivno je spinovati.
komentari na sliku ovog folklora: "dno dna" "o boze" "mene sramota" itd su spinovanje ? da ih sad ne quotam sve posebno, imate na stranici 83 pa procitajte.

isto kao da bi turcima bilo dno dna ili sramota kad erdogan postroji one svoje merhaba asker vojnike kad docekuje nekog, i to samo zato sto se ne slazu s njegovom politikom. :zoka:
tramvajtrojka

#2088 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by tramvajtrojka »

Dimu1927 wrote: 21/04/2022 17:43

Primitivno je spinovati.
komentari na sliku ovog folklora: "dno dna" "o boze" "mene sramota" itd su spinovanje ? da ih sad ne quotam sve posebno, imate na stranici 83 pa procitajte.

isto kao da bi turcima bilo dno dna ili sramota kad erdogan postroji one svoje merhaba asker vojnike kad docekuje nekog, i to samo zato sto se ne slazu s njegovom politikom. :zoka:
pa ti komentari su na sam dogadjaj slavlja smeca, a ne narodne nosnje niko nije napisao ja vidi mu caksira il sto mu se fes nakrivio :lol:
thekupus

#2089 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by thekupus »

primitivno je pravljenje narodnog slavlja za 20 doniranih turskih krševa sa po 3 miliona kilometara pređenih, koji ne ispunjavaju ni osnovne norme za zagađivanje zraka
vjeshalica

#2090 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by vjeshalica »

Ne mlati pise ti gore sta je sustina te "manifestacije".
Ti mislis da smo svi ovdje izgorili po glavi da ne znamo sta i kako funkcionise od strane SDA rezima i njihovog djelovanja. Hoces li jos primjera da navedem?
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2091 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by _BataZiv_0809 »

Ma svi su isti bgm. Taman se ponadas da su dosli bolji, istom oni neke tajne ugovore potpisuju. A vi koji vrijedjate nase narodne nosnje ste najgori. Dodik razvaljuje drzavu a vama smetaju busevi od Erdgoana :(
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2092 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by Chmoljo »

Dimu1927 wrote: 21/04/2022 16:18 znaci ova nasa narodna nosnja i obicaji su sada ekskluzivno pravo jedne stranke, i jedino se sa njom moze identificirati ?

Ko je pominjao zabranu folklora? Jesi li dobro ili jednostavno ti je tesko dokuciti zasto je neprimjereno slaviti na ovaj nacin donaciju?
Chmoljo

#2093 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by Chmoljo »

Ne ismijava se nosnja, nego neprimjereno slavlje kao da su proizvedeni u krugu GRASa, a ne poklonjeni...

Zar je stvarno toliko tesko razumjeti kritiku a da se odmah ne nadje neki mumin uvrijedjen?
Chmoljo

#2094 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by Chmoljo »

Black swan wrote: 21/04/2022 16:31 Turci donirali ali su i japanci
Inije vridjanje NASE narodne nosnje nego
Rituala donacija
Davno su japanci donirali i ti su busevi bili odlicni. Decenijama su drzali dosta linija.
Chmoljo

#2095 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by Chmoljo »

Sto se tice ove narodne nosnje, vecina ovih krkana koje je okupila SDA istu nije ni vidjela dok nije sljegla u grad. A sad je lafo brani ko svoju.

A da vidi srpsku narodnu nosnju sa fesom, sjebo bi se ko rasista kad skonta da ima muslimana bijelaca.
Evolution_IV
Vozim: 3 Leša

#2096 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by Evolution_IV »

_BataZiv_0809 wrote: 21/04/2022 18:23 Ma svi su isti bgm. Taman se ponadas da su dosli bolji, istom oni neke tajne ugovore potpisuju. A vi koji vrijedjate nase narodne nosnje ste najgori. Dodik razvaljuje drzavu a vama smetaju busevi od Erdgoana :(
smece koje ne bi uzeo niko normalan, jos pravljeno za njih malehne :-)

sta su isti, SDA je najgora, ostali nacionalisti me ne interesuju, imaju svoje ovce i svoje torove..
vjeshalica

#2097 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by vjeshalica »

Jel to kandiše neka usporedba donacije Japana u vidu glanc novih MANova i donacije raubovanog kabastog otpada preko TIKAe :lol: ???????????
Chmoljo

#2098 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by Chmoljo »

vjeshalica wrote: 21/04/2022 19:02 Jel to kandiše neka usporedba donacije Japana u vidu glanc novih MANova i donacije raubovanog kabastog otpada preko TIKAe :lol: ???????????
Ma jok, nego se labud solidarise sa vecinskim narodom i pao mu setjer, pa ne vidi na oci.
izvrsni direktor

#2099 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Dimu1927 wrote: 21/04/2022 17:43

Primitivno je spinovati.

da ponovim pitanje:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#2100 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge

Post by Truba »

Ucini mi se zastava japana sta ste zapeli
Ajd zdravo
Post Reply