Budzet??
Moja preporuka za Huawei GT2 i GT2E...
Baterija beton!!
Moderator: Benq
ma jedno 300, samo nek radi svoj posao kako trebakonektovan wrote: ↑24/03/2022 21:46Budzet??![]()
Baterija beton!!![]()
To ti je to, taman taj budzet...bolje nema za tu lovu.djama wrote: ↑25/03/2022 08:15ma jedno 300, samo nek radi svoj posao kako trebakonektovan wrote: ↑24/03/2022 21:46
Budzet??![]()
Baterija beton!!![]()
Nisam još probao, ne znam ni šta očekivati od petal maps.
Na gt2 kao obični sat, traje izmedju 12-15 dana.channel10 wrote: ↑16/04/2022 17:21 Je li ovo baterija na galaxy 4 traje samo dan do dva?
Je li neko mjerio tlak sa njim i koliko je precizan? Da li je problem uraditi kalibraciju sata sa manzetnom tlakomjera?
Da li neko ima ovaj Huawei gt3 sa metalnom narukvicom? Kakav je on?
Koliko traje baterija na gt2 ili gt2 pro?
Koliko vidim, huawei satovi su bolji sto se tice baterije i to nenormalno boljikonektovan wrote: ↑16/04/2022 23:01Na gt2 kao obični sat, traje izmedju 12-15 dana.channel10 wrote: ↑16/04/2022 17:21 Je li ovo baterija na galaxy 4 traje samo dan do dva?
Je li neko mjerio tlak sa njim i koliko je precizan? Da li je problem uraditi kalibraciju sata sa manzetnom tlakomjera?
Da li neko ima ovaj Huawei gt3 sa metalnom narukvicom? Kakav je on?
Koliko traje baterija na gt2 ili gt2 pro?
Sa uključenim mjerenjima, moze izgurati 5-7 dana...
46 mm je prava mjera za mušku ruku,...a huawei je i nešto lakši čini mi se od konkurencije,...channel10 wrote: ↑16/04/2022 23:56Koliko vidim, huawei satovi su bolji sto se tice baterije i to nenormalno boljikonektovan wrote: ↑16/04/2022 23:01
Na gt2 kao obični sat, traje izmedju 12-15 dana.
Sa uključenim mjerenjima, moze izgurati 5-7 dana..., a ni u ostalom ne zaostaju za samsung satovima.
Meni se svidja GT 3, ali je problem velicina.
46mm mi izgleda veliko na ruci, a nema isti da je 42mm.
Ako bih se odlucio za samsung, onda ogroman problem pravi baterija koju treba puniti svaki dan kao i telefon i to me odmah odbija. Dumam mjesec dana sta da radim. Na kraju necu nista ni kupiti. Zaboravim na par dana i onda izleti reklama i opet krenem dumati sta i kako![]()
Jes vala svi ovi satovi 46mm bas previse. I ja sam vise za 42 mm maxchannel10 wrote: ↑16/04/2022 23:56Koliko vidim, huawei satovi su bolji sto se tice baterije i to nenormalno boljikonektovan wrote: ↑16/04/2022 23:01
Na gt2 kao obični sat, traje izmedju 12-15 dana.
Sa uključenim mjerenjima, moze izgurati 5-7 dana..., a ni u ostalom ne zaostaju za samsung satovima.
Meni se svidja GT 3, ali je problem velicina.
46mm mi izgleda veliko na ruci, a nema isti da je 42mm.
Ako bih se odlucio za samsung, onda ogroman problem pravi baterija koju treba puniti svaki dan kao i telefon i to me odmah odbija. Dumam mjesec dana sta da radim. Na kraju necu nista ni kupiti. Zaboravim na par dana i onda izleti reklama i opet krenem dumati sta i kako![]()
Registruje ti i hrkanje dok spavaš
Znam da snima hrkanjeBobi wrote: ↑20/04/2022 21:17Registruje ti i hrkanje dok spavaš, ja hrcem ko slon ni jednom mi nije prijavio da hrčem
. Taj BMI je isto cini mi se ubleha, kako god mjerim sve mi u granicama
, kisik u krvi, eh to po noci zna mi prijavt razinu ispod 90 po 5-10 sekundi, ma ko ce ga znati je to ispravno
. EKG i pritisak nisam ni štimao ima neka zezancija kao mora se pnesto s pravim uredjajima prvo uskladit. Navigacija radi ali moras biti spojen na internet preko mobilnog zbog karti, ma ima svakakvih djidja sta kome treba
.
GT3 ima sve što treba i što jedan smartwatch može da ima..a da je koliko toliko korisno za njegovog vlasnika.channel10 wrote: ↑20/04/2022 21:26Znam da snima hrkanjeBobi wrote: ↑20/04/2022 21:17
Registruje ti i hrkanje dok spavaš, ja hrcem ko slon ni jednom mi nije prijavio da hrčem
. Taj BMI je isto cini mi se ubleha, kako god mjerim sve mi u granicama
, kisik u krvi, eh to po noci zna mi prijavt razinu ispod 90 po 5-10 sekundi, ma ko ce ga znati je to ispravno
. EKG i pritisak nisam ni štimao ima neka zezancija kao mora se pnesto s pravim uredjajima prvo uskladit. Navigacija radi ali moras biti spojen na internet preko mobilnog zbog karti, ma ima svakakvih djidja sta kome treba
.
, ali to je mozda zanimljivo prva dva tri puta i to je to. U BMI i ja sumnjam jer prvo moras unijeti kilazu, pa ti onda kao on izbaci mjere
![]()
![]()
Zanimljivo je mjernje tlaka i kisika u krvi, ali eto sumnjam da to moze u BIH (mislim na mjerenje tlaka) pa zato i pitam da li je neko pokusao izmjeriti tlak. Navigacija me ne zanima. Na kraju kad podvuces liniju iliti crtu, dobijes qrc od ovce
.
Puno mi je ljepsi GT3, ali ni kod njega ne dobijas nesto. ZAto ovdje i pitam da nisam nesto propustio, pa da mi neko ukaze na neku gresku u mom zakljucku.
Nisu male pare u igri...
Apsolutno se slazem da je to marketinskikonektovan wrote: ↑20/04/2022 22:01
,.......Većina senzora ugradjenih u smartwatch nema medicinsku primjenu,...nisu prepoznati kao medicinski uredjaji, i sve se svodi na čisti marketing.
Meni najkorisnija opcija je gps...kod trčanja, hodanja,..pokazuje rute, i sve ostale detalje, zatim notifikacije..
Ovo oko mjerenja pritiska, temperature...je još amaterizam.