Kao i Mane. Asistencija, prelijep pogodak i vrhunski u presingu, čak se dosta vraćao u odbranu.
A Thiago iz utakmice u utakmicu pokazuje da je doktor ove igre
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Kao i Mane. Asistencija, prelijep pogodak i vrhunski u presingu, čak se dosta vraćao u odbranu.
Šta ba Brighton ništa, fino igraju, gotovi su.BHF_Manijak wrote: ↑19/04/2022 23:37
Eh sad valja molit Boga da negdje se okliznu ovi drugi iz Manchestera. Brighton nista, to ide hladno 3 razlike. Wolvesima se nadam, West Hamu...
Ne daju nama sirotiLJi u BiH da gledamo, This video is not available in your location.Edin H. wrote: ↑20/04/2022 00:05Šta ba Brighton ništa, fino igraju, gotovi su.BHF_Manijak wrote: ↑19/04/2022 23:37
Eh sad valja molit Boga da negdje se okliznu ovi drugi iz Manchestera. Brighton nista, to ide hladno 3 razlike. Wolvesima se nadam, West Hamu...![]()
Obično je obrnuto, meni je blokirano ono što vi postavite.BHF_Manijak wrote: ↑20/04/2022 00:10
Ne daju nama sirotiLJi u BiH da gledamo, This video is not available in your location.![]()
Brighton... Ma ne nadam se. OK igraju u zadnje vrijeme, ali satrat ce ih ovi.
Kasno je sad, ali mislim da mozes u Red Door pab u Kranjcevicevoj. Kod Doma pisaca.
hehe

kikilika wrote: ↑20/04/2022 01:21heheTito ima samo SK1, tako da se gledalo u Freaky-s pubu at the end, evo sad sam dosao kuci
; pratim Liverpool 20-ak godina, ima vas nekoliko koji znate sta to znaci i kroz sta se sve prošlo, samo cu reci da uzivam u ovome sto Klopp radi od kada je dosao; konačno imamo i klupu koja može napraviti razliku, a večeras se od prve minute vidjelo kako će završiti, jednostavno osjetiš da je razlika ogromna; samo lakapo, neće City-ju sutra biti lako protiv Brighton-a
https://streamgg.com/v/1t94k7dwBHF_Manijak wrote: ↑19/04/2022 23:37 @AmiĐa_Idriz Ima li gdje ono skandiranje Ronalud u 7. minuti? Znam da ti to po Twitteru nadjes.
Neki dan pisah, nekad uhvatim sam sebe kako posmatram na ovo sve kao na nešto normalno. Nisam svjestan sam čemu prisustvujemkikilika wrote: ↑20/04/2022 01:21heheTito ima samo SK1, tako da se gledalo u Freaky-s pubu at the end, evo sad sam dosao kuci
; pratim Liverpool 20-ak godina, ima vas nekoliko koji znate sta to znaci i kroz sta se sve prošlo, samo cu reci da uzivam u ovome sto Klopp radi od kada je dosao; konačno imamo i klupu koja može napraviti razliku, a večeras se od prve minute vidjelo kako će završiti, jednostavno osjetiš da je razlika ogromna; samo lakapo, neće City-ju sutra biti lako protiv Brighton-a