Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sve_ovo_ja wrote: ↑16/04/2022 22:26
Za vrijeme utakmice:
BHF_Manijak wrote: ↑16/04/2022 17:27
A sto Citya i sastava tice, nemojte molim vas. Ako bi iko trebao da kuka sezonaa unazad to je Pool. Ako su ikog povrede jebale u kljucnim trenucima odna je to Pool.
S druge strane, pa zar se ne kurce da imaju 2 jednaka sastava, neograniceno novca na raspolaganju? Pa eto sad. bujrum - a ne kmecati "Cholo ih isprebijao". Neka je. Godinama imali srece prilikom zrijeba, uvijek nakve naguzove protivnike izvlacili itd. Pustite Boga vam...
Poslije:
BHF_Manijak wrote: ↑16/04/2022 19:33
Treba bit posten i reci da nije bilo De Bruynea. To bi bio veci izazov za vezni red Poola. Da su toj postavci razvalili rekao bih top. Ovako sacekajmo jos, poznavajuci kako Naby oscilira.
Razliciti konteksti, ne jebi me.
Prica je bila tokom utakmice razvaljuju City jer ovi ra rezervama igraju, sto je daleko od istine naravno. Bezveze je reci za ekipu koja neogranicen budzet ima i 30 skoro podjednako kvalitetnih igraca da igra sa rezervama. Posebno kad se uzme u obzir da ako je iko pogodjen bio povredama zadnje 2 godine onda je to Pool. Zbog toga moj prvi post.
Drugi se odnosio na igru veznog reda tj. euforiju koja je zavladala na temi nakon utakmice. I sad sam misljenja da bi ovom danasnjem veznom redu, koji je gotovo savrseno odigrao, bilo duplo teze da je kod Cizya KDG igrao.
vaučer wrote: ↑19/04/2022 11:07
Nadam se da će Mane igrati u špicu, dere gaće na toj poziciji u zadnje vrijeme.
Mentalno smo možda u Africi izgubili Salaha ali smo zato dobili za uzvrat preporođenog Manea. Fantastičan je u ovoj kalendarskoj godini iako mi je zimus dosta živce čupao.
Po pitanju pozicije sam bio pomalo skeptičan kako će to izgledati, ali za sad
vaučer wrote: ↑19/04/2022 11:07
Nadam se da će Mane igrati u špicu, dere gaće na toj poziciji u zadnje vrijeme.
Mentalno smo možda u Africi izgubili Salaha ali smo zato dobili za uzvrat preporođenog Manea. Fantastičan je u ovoj kalendarskoj godini iako mi je zimus dosta živce čupao.
Po pitanju pozicije sam bio pomalo skeptičan kako će to izgledati, ali za sad
šta ti je širina kadra u napadu. salahu ne ide, mane daje golove. kad je mane imao krizu, salah je davao skoro svako kolo. jota daje redovno. diaz i firmino isto pomažu.
ma svakako ce biti izmijesani. nekoliko povrijedjenih, sad ova porodicna tragedija ronalda, ne znam koga jos moze izvaditi a da to i dalje lici na nesto.