Ukrajina
-
rimano
#78626 Re: Ukrajina
Prethodna slika unistenog tenka je prikazana u narednom videu, ako je povezano eto onda ukrajinaca nakon akcije. Naravno opet posadi nista, samo su polozili ambleme i krenuli kuci
- hatemondays
#78627 Re: Ukrajina
Kako ti covjece ne dosadi vise , ponavljati istu pricu. U slucaju pada Ukrajine sta ti mislis da je to kraj, to je pocetak jos veceg sranja tako da niko na ovoj planeti nije siguran. Budi oprezan sta zelis dok ljudi ginu za svoj komad zemlje, vjerujem da je 39-ta ti bi navijao za Svabe iz neke Francuske a onda kad djavo dodje na vrata onda valja jesti vanago. Nadam se da imas familiju u Bosni (obicni na sve 3 strane se tresu i imaju razloga za to), pomisli na njih da ovo zlo moze doci brze nego sto mislis na pragove tvojih, mojih i njihovih. Narodi Jugoslavije su manje vise prosli neokrznuti ne racunajuci Bosnu, Kosovo i srpski dio zivlja u Hrvatskoj. I eto neki su u EU i Nato-u, dok drugi nisu u tom drustvu zasluzeno, neki ce biti primljeni bez obzira koliko pjenio ovdje. Sto se tice karanja isti ovaj NATO je ga pristavio tim tvojim igracima (sifra barka Moskva je samo pocetak) , znam bolno je ali vadjenje ce biti jos bolnije ali tada tebe nece biti ovdje valja u rupu onda i papati svoju kasu.emigrazione wrote: ↑18/04/2022 23:13 Sve se ovo moglo i moralo izbjeci, ali sad je prekasno i ide karanje uzduz i poprijeko, proci ce neuporedivo gore od naroda Jugoslavije i opet nikada nece ni u NATO ni u EU, ovo sto ostane od njih i njihove drzave zavidjet ce BIH ovakva kakva je...
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#78628 Re: Ukrajina
Ne vrijedi. FOE samohatemondays wrote: ↑19/04/2022 00:09Kako ti covjece ne dosadi vise , ponavljati istu pricu. U slucaju pada Ukrajine sta ti mislis da je to kraj, to je pocetak jos veceg sranja tako da niko na ovoj planeti nije siguran. Budi oprezan sta zelis dok ljudi ginu za svoj komad zemlje, vjerujem da je 39-ta ti bi navijao za Svabe iz neke Francuske a onda kad djavo dodje na vrata onda valja jesti vanago. Nadam se da imas familiju u Bosni (obicni na sve 3 strane se tresu i imaju razloga za to), pomisli na njih da ovo zlo moze doci brze nego sto mislis na pragove tvojih, mojih i njihovih. Narodi Jugoslavije su manje vise prosli neokrznuti ne racunajuci Bosnu, Kosovo i srpski dio zivlja u Hrvatskoj. I eto neki su u EU i Nato-u, dok drugi nisu u tom drustvu zasluzeno, neki ce biti primljeni bez obzira koliko pjenio ovdje. Sto se tice karanja isti ovaj NATO je ga pristavio tim tvojim igracima (sifra barka Moskva je samo pocetak) , znam bolno je ali vadjenje ce biti jos bolnije ali tada tebe nece biti ovdje valja u rupu onda i papati svoju kasu.emigrazione wrote: ↑18/04/2022 23:13 Sve se ovo moglo i moralo izbjeci, ali sad je prekasno i ide karanje uzduz i poprijeko, proci ce neuporedivo gore od naroda Jugoslavije i opet nikada nece ni u NATO ni u EU, ovo sto ostane od njih i njihove drzave zavidjet ce BIH ovakva kakva je...
- drug_profi
#78629 Re: Ukrajina
Mene samo strah kurve evrope. Makaron se puno mota, oruzje za ofanzivu se ne daje, niti prodaje.
Zakljucak: EU i NATO zele nahraniti vuka, ali ga i malo pripitomiti.
Epilog: Ukrajina gubi Donbas, Krim i Hersonsku oblast. Zauzvrat dobija mir, rusko obecanje, NATO obecanje i maglovitu buducnost. Ostaje kao tampon između Rusa i NATO.
Jer pravde nema na ovom svijetu.
Epilog: Ukrajina gubi Donbas, Krim i Hersonsku oblast. Zauzvrat dobija mir, rusko obecanje, NATO obecanje i maglovitu buducnost. Ostaje kao tampon između Rusa i NATO.
-
dek
- Freamon Lester
#78631 Re: Ukrajina
"Ko nas bre zavadi" "zli zapad..." i slicni sendvicari. Zasto se trudite sa njima raspravljati?
- drndalo
#78632 Re: Ukrajina
Gasna turbina kao vrsta motora ne mora raditi na gas... Ideja je u visestrukom sabijanju zraka visestrukim stepenima kompresije koje odavljaju diskovi s lopaticama. To stvara uslove da kada se ubrizga dovoljno goriva, dolazi do velike snage...
P.S. Tenk Abrams takodjer ima motor na ovom principu, za razliku od vecine drugih tenkova...
- quoter
#78633 Re: Ukrajina
I ti zaista misliš da vjernici ne mogu biti neljudi što pljačkaju, ubijaju, kolju? A izgleda da nisi ni svjestan svoje izjave. Eto, samo vjernici mogu biti dobri i merhametli, samo vjernici ne kradu djeci telefone. Kakvih sam krkana i šupaka doživio, bilo u ratu ili miru, a mnogi su bili vjernici, to se ne bi moglo pobrojati do Kijameta i Armagedona.
Znači, moral i čovječnost ne polazi i ne dolazi od religije i vjere. Ljudskost i dobrota je mnogo starija, iskonska.
Tako je u svim ratovima, pa i u ovom u Ukrajini. Neljudi (bilo vjernici ili ne) čine zločine, a ljudi, bilo kojeg uvjerenja, pokušavaju biti manje životinje od ovih prvih. Tako je uvijek bilo.
Ne, ne mislim. Mislim šta im se dešava u životima pa su takvi kakvi su, zli. Je li ih možda babo mariso šlaufom dok su bili mali pa sada otimaju curicama mobitele.
- hatemondays
#78634 Re: Ukrajina
Nema vise nazad , mozda i dobija sta u Ukrajini ali patuljak mora nestati, inace nista od tog filma. Nije Zapad vise naivan, doslo se do praga, pogotovo ove pogranicne drzave nece pustiti ovo lako. Rusi trebaju ukloniti ovog diktatora i mozda i nesto bude od njih inace ce im Zapad poceti razvlaciti pamet u bilo kojoj bivsoj SSSR drzavi a to ce biti kraj Rusije koju sada znamo, nema vise nazad. Oni vise ne mogu nista dobiti ovdje se samo prica o kom se gubitku radi. U principu za normalne gradjane Rusije mozda je ovo i najbolja opcija jer prethodni reset u kome su dobili spijuna nad spijunima za predsjednika i nije bila neka pljacka. Zato sad placaju cijenu ali nek se oni o tome brinu. Slava Ukrajini i njenim hrabrim braniocima!drug_profi wrote: ↑19/04/2022 00:18 Mene samo strah kurve evrope. Makaron se puno mota, oruzje za ofanzivu se ne daje, niti prodaje.
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#78635 Re: Ukrajina
ovaj radi na RT odavno, englez je
-
Seawolf
- Nespin
-
Seawolf
#78638 Re: Ukrajina
I tenk T-80.drndalo wrote: ↑19/04/2022 00:31Gasna turbina kao vrsta motora ne mora raditi na gas... Ideja je u visestrukom sabijanju zraka visestrukim stepenima kompresije koje odavljaju diskovi s lopaticama. To stvara uslove da kada se ubrizga dovoljno goriva, dolazi do velike snage...
P.S. Tenk Abrams takodjer ima motor na ovom principu, za razliku od vecine drugih tenkova...
I veliki broj teških lokomotiva na sjevernoameričkom kontinentu.
I svi helikopteri na svijetu, sem onih najmanjih.
- General War
#78639 Re: Ukrajina
Svaka cast Azovu i ostalim u Marpulju, drze se bas vojnicki...jbt, ovaj bataljon je vredniji nego necija divizija.
- jao_situacije
#78640 Re: Ukrajina
jest možda neki offtopic i stari video, ali ako mogu kikijeve ponjave i nebuloze može i ovo
obavezno par puta mjesečno pustim ove eksperte iz srbije da se malo nasmijem i oraspoložim
inače nije fulio ništa, situacija u crnom moru se resetovala u jednom trenutku, samo ne kako oni zamišljaju
obavezno par puta mjesečno pustim ove eksperte iz srbije da se malo nasmijem i oraspoložim
inače nije fulio ništa, situacija u crnom moru se resetovala u jednom trenutku, samo ne kako oni zamišljaju
- General War
#78641 Re: Ukrajina
Dobro a sta ti je ovdje nebuloza?jao_situacije wrote: ↑19/04/2022 01:51 jest možda neki offtopic i stari video, ali ako mogu kikijeve ponjave i nebuloze može i ovo![]()
![]()
inače nije fulio ništa, situacija u crnom moru se resetovala u jednom trenutku, samo ne kako oni zamišljaju![]()
- Hame_
- Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!
#78642 Re: Ukrajina
Da nema krvi.
- HarTar
#78643 Re: Ukrajina
Nebuloza je da je mogao da resetuje situaciju u Crnom.moruGeneral War wrote: ↑19/04/2022 02:06Dobro a sta ti je ovdje nebuloza?jao_situacije wrote: ↑19/04/2022 01:51 jest možda neki offtopic i stari video, ali ako mogu kikijeve ponjave i nebuloze može i ovo![]()
![]()
inače nije fulio ništa, situacija u crnom moru se resetovala u jednom trenutku, samo ne kako oni zamišljaju![]()
Last edited by HarTar on 19/04/2022 02:27, edited 1 time in total.
- jao_situacije
#78644 Re: Ukrajina
ja nisam rekao da je nebuloza, nego da je smiješnoGeneral War wrote: ↑19/04/2022 02:06Dobro a sta ti je ovdje nebuloza?jao_situacije wrote: ↑19/04/2022 01:51 jest možda neki offtopic i stari video, ali ako mogu kikijeve ponjave i nebuloze može i ovo![]()
![]()
ali eto može se reći i da je nivo glorificiranja ruskog smeća od strane srba nebulozan
-
zilog
#78645 Re: Ukrajina
Takoe...emigrazione wrote: ↑18/04/2022 23:13 Sve se ovo moglo i moralo izbjeci, ali sad je prekasno i ide karanje uzduz i poprijeko, proci ce neuporedivo gore od naroda Jugoslavije i opet nikada nece ni u NATO ni u EU, ovo sto ostane od njih i njihove drzave zavidjet ce BIH ovakva kakva je...
Mi se, jadni, ovdje zamajavamo nekom slobodom, da bi je potom predali Vatikanu, Masonima, dubokoj drzavi, EU i ostalim kapitalistima...
Umjesto da nam bude rahat, pod komsijskom, prekodrinskom, ruskom, a Boga mi i kineksom cizmom...
Naravno, da se denacifikujemo prije toga. Najbolje medjusobno...
Ima li jos nekih sugestija?
-
loudness
#78646 Re: Ukrajina
Da da to je to...........dr_arsla wrote: ↑19/04/2022 03:41Ala ga je resetovao, svaka mu čast!jao_situacije wrote: ↑19/04/2022 01:51 jest možda neki offtopic i stari video, ali ako mogu kikijeve ponjave i nebuloze može i ovo![]()
![]()
![]()
Ispehirali im Srbi svi tehniku![]()

nema više !
Last edited by loudness on 19/04/2022 04:28, edited 1 time in total.
- karanana
#78647 Re: Ukrajina
Koji je ovo? Je li jos jedan?
- exliberal-ex
#78648 Re: Ukrajina
Cime je ovaj brod pogodjen, ukrajina nema zapadnog protivbrodskog ourzja ispravite me ako grijesim znaci da su potopili ruski brod ruskom raketom ,ispade tako?
Najvjerodosniji komentar koji sam cuo je da nisu mislili da ce ispalit pa im je protivbrodska zastita bill offline....dok su skontali kasno marko na kosovo...
Nego procitah maloprije kako njemacka privedna komora zajedno sa njemackom radnicom union poziva vladu da prestane sa novim sankcijama ( nisam siguran ali su pozivali i na ukidanje postojecih ili samo novih) sto pokazuje koliko su veliku ulozi u ovom sukobu.
Englezi sad gledaju kako da izvrse razmjenu ovih uhvacenih za onog putinovog havera a da ostanu "cistog " obraza.
Najvjerodosniji komentar koji sam cuo je da nisu mislili da ce ispalit pa im je protivbrodska zastita bill offline....dok su skontali kasno marko na kosovo...
Nego procitah maloprije kako njemacka privedna komora zajedno sa njemackom radnicom union poziva vladu da prestane sa novim sankcijama ( nisam siguran ali su pozivali i na ukidanje postojecih ili samo novih) sto pokazuje koliko su veliku ulozi u ovom sukobu.
Englezi sad gledaju kako da izvrse razmjenu ovih uhvacenih za onog putinovog havera a da ostanu "cistog " obraza.
-
Awakened
#78649 Re: Ukrajina
Gdje to procita, moze link?exliberal-ex wrote: ↑19/04/2022 04:42 Cime je ovaj brod pogodjen, ukrajina nema zapadnog protivbrodskog ourzja ispravite me ako grijesim znaci da su potopili ruski brod ruskom raketom ,ispade tako?
- jeza u ledja
#78650 Re: Ukrajina
Ja sam cuo da ih je NATO potopio. Konkretno nekakvi Kanadjani.exliberal-ex wrote: ↑19/04/2022 04:42 Cime je ovaj brod pogodjen, ukrajina nema zapadnog protivbrodskog ourzja ispravite me ako grijesim znaci da su potopili ruski brod ruskom raketom ,ispade tako?