Hej pa cak i na podforumu auto ne lazem o potrosnji
Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Haris.ba
#302 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
Mozda bi ti i vjerovali da vozis fauve.
Ovako, moze te samo neka zenska pozvati da joj prevezes komodu. I dobijes sa praga sokic da popijes.
Last edited by Haris.ba on 14/04/2022 23:15, edited 1 time in total.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#303 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
A to je tako samo u američkim filmovima ili midwest USsnijeg_led wrote: ↑14/04/2022 22:35 Izadji negdje u bar, obuci se pristojno, pogledaj malo sta se nosi pa slicno prekopiraj na sebi. Uglavnom lijepa kosulja, farmerke, kratka jakna i neke lijepe cipele i to je to. Kad izlazis da se upoznas sa nekim, izadji samo sa jednim prijatelje, NIKAKO "peder bal". Lakse ce ti biti nekome prici i zapoceti pricu ako ste vas dvojica samo.
Prije izlaska raspitaj se kod svojih vrsnjaka gdje je nabolji bar za takva mjesta. Vece prije izlaska sa jaranom otidji do bara, sjedi za sank pa malo sa sankistom procavrljaj kakvo tu drustvo dolazi, ima li djevojaka koje dolaze sa drugaricama, svira li uzivo muzika i kada itd.
Pocastis ga, sprijateljis se, i on ili ona ce ti ispricati kakva je situacija.
Ne trazi on line, probaj ovo.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
-
Zoya
-
snijeg_led
#306 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
Tipicni Bosanac, odma kaze zasto ta ideja ne moze prociBobi wrote: ↑14/04/2022 23:15A to je tako samo u američkim filmovima ili midwest USsnijeg_led wrote: ↑14/04/2022 22:35 Izadji negdje u bar, obuci se pristojno, pogledaj malo sta se nosi pa slicno prekopiraj na sebi. Uglavnom lijepa kosulja, farmerke, kratka jakna i neke lijepe cipele i to je to. Kad izlazis da se upoznas sa nekim, izadji samo sa jednim prijatelje, NIKAKO "peder bal". Lakse ce ti biti nekome prici i zapoceti pricu ako ste vas dvojica samo.
Prije izlaska raspitaj se kod svojih vrsnjaka gdje je nabolji bar za takva mjesta. Vece prije izlaska sa jaranom otidji do bara, sjedi za sank pa malo sa sankistom procavrljaj kakvo tu drustvo dolazi, ima li djevojaka koje dolaze sa drugaricama, svira li uzivo muzika i kada itd.
Pocastis ga, sprijateljis se, i on ili ona ce ti ispricati kakva je situacija.
Ne trazi on line, probaj ovo.![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#307 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
Uhhhhhh dobra prica prikinepass1 wrote: ↑14/04/2022 17:30Svi smo mi niko i nista, i sa tobom i bez tebe svijet se isto vrti.Sydnor wrote: ↑14/04/2022 16:00 Proleti život začas. I ja sam mislio da ima vremena kad sam bio mlađi... Mislio sam da me čeka neko i nešto, da će se desit, da se te stvari ne požuruju i onda te opali realnost. Vidiš kako drugi se žene, pa djecu dobijaju sa voljenom osobom, pa ta djeca rastu... A đe si ti, šta si. Niko i ništa. Bez razloga za životom. Nevidljiv.
Evo ti primjer, upoznam zensku. Dopisivali se. Udata, ima djete. I fakat par mjeseci se dopisivali, poceli se vidjati. Svega je bilo. Dolazila meni kuci, ja njoj, upoznao joj i djete.
Zenska zivi sa muzem, koji je dobro situiran, on nju voli, njoj svejedno za njim. On sve za nju. Ona nikad sebi goriva nije nasula, nije racuna nikad platila, svoju platu trosi na odjecu, cigare, kafe, rijetko kuha, ima zenu pomaze joj pospremiti kucu itd... I ona tako kod mene, goli lezimo ona snjim na tel prica. Krene kuci, ja ono ma hajmo jos jednom, ona se skida i sexamo se po cetvrti put. E zamisli da si ti taj jadnicak koji placa racune i daje se sav.
Ne moze se tako razmisljati.
- Logovan
#308 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
A ti kao znas kako je njemu lakse da pridje, je li sa jednim ili sa vise drugova i gdje mu je lakse, je li bar ili negdje drugo.
I cuj sjedi za sank haha Jesi ga zakomplikovao. Ako ides u bar, izadjes sam ili sa jednim ili sa vise drugova, pridji prvoj koja ti se svidi i vozdra. Cemu komplikacije haha 
-
snijeg_led
#309 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
Bolan ovo ti je sigurica, gdje ces tako grlom u jagode
Prvo strategija, plan pa execution
Prvo strategija, plan pa execution
-
Zoooka
#310 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
Ima li iko od vas srece na Tinderu? 25 spojeva u dva mjeseca, kako sam instalirao ali to je to. 20 ih ne odgovori, a ovih 5 su lazni profili. To nisu ista javljanja niti su dosadna u fazonu "cao"
- auspuhc
#311 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
Ne znam zasto mnogima ovdje nerealno zvuci ovo sto je covjek napisao. Pa masovno se partneri varaju._BataZiv_0809 wrote: ↑14/04/2022 23:27Uhhhhhh dobra prica prikinepass1 wrote: ↑14/04/2022 17:30
Svi smo mi niko i nista, i sa tobom i bez tebe svijet se isto vrti.
Evo ti primjer, upoznam zensku. Dopisivali se. Udata, ima djete. I fakat par mjeseci se dopisivali, poceli se vidjati. Svega je bilo. Dolazila meni kuci, ja njoj, upoznao joj i djete.
Zenska zivi sa muzem, koji je dobro situiran, on nju voli, njoj svejedno za njim. On sve za nju. Ona nikad sebi goriva nije nasula, nije racuna nikad platila, svoju platu trosi na odjecu, cigare, kafe, rijetko kuha, ima zenu pomaze joj pospremiti kucu itd... I ona tako kod mene, goli lezimo ona snjim na tel prica. Krene kuci, ja ono ma hajmo jos jednom, ona se skida i sexamo se po cetvrti put. E zamisli da si ti taj jadnicak koji placa racune i daje se sav.
Ne moze se tako razmisljati.
Bila je rasprava ne nekoj temi roditelji vs. bracni partner gdje sam pisao da je ljubav roditelja prema djetetu mnogo jaca. Brak je cisti interes.
- HowForWhom
#312 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
Samo budite ono sto jeste i necete biti sami.
Sto vise glumimo, vise nas odbijaju
- Ateista
#313 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
HowForWhom wrote: ↑15/04/2022 09:47 Samo budite ono sto jeste i necete biti sami.
Samo malo inteligencije je potrebno da skontas da neko glumi nesto sto nije, a to niko ne voli.
- HowForWhom
#314 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
Kad tad izađe na vidjelo, mozes biti i malo glupAteista wrote: ↑15/04/2022 11:35HowForWhom wrote: ↑15/04/2022 09:47 Samo budite ono sto jeste i necete biti sami.
Sto vise glumimo, vise nas odbijaju![]()
Samo malo inteligencije je potrebno da skontas da neko glumi nesto sto nije, a to niko ne voli.
-
dek
#315 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
Nekako se dosta mogu poistovijetiti sa ovim, s tim što sam dobro iznad 30, bliže 40.
Vrijeme ti prođe, ne znaš kako a svodi se sve na ono ''one koje ti hoćeš neće tebe a ti nećeš one koje tebe hoće''.
Vrijeme ti prođe, ne znaš kako a svodi se sve na ono ''one koje ti hoćeš neće tebe a ti nećeš one koje tebe hoće''.
- MarlboroGold
-
Sydnor
#317 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
Kaze Sopenhauer ako si dosao do 40te sam i onda odlucis da se zenis to je kao da si presao dvije trecine puta pjeske pa odlucis onu zadnju nekim prevozom ali platis cijeli put.
Ako nisi dotad, nemoj ni tad.
Ja sigurno neću. Treba mi ljubav i pažnja sad kad sam mlad i usamljen, kad pređem (u najboljem slučaju) pola života ne zanima me nista drugo osim da ostatak prozivim u miru sa zivotinjama.
- Capajebo
#318 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
Ma računaj da si ti vec, u najboljem slučaju, na pola puta.
Ako bude jos koji stres oko posla, i to je optimisticno
Samo ba uzmi da igraš League of legends. Zgadi ti se život. Odma ti svaki drugi promašaj u životu lakše padne.
E da nebi baš odapeo u 45oj, povremeno malo negdje na odmor. Recimo neka fina plaža.
Šta ti sad treba da nekog upoznajes? Te kako si ti, te kako je ona. Joj vidi nje, joj vidi tebe.
Pusti bolan, samo ti jos taj belaj u životu treba
Ako bude jos koji stres oko posla, i to je optimisticno
Samo ba uzmi da igraš League of legends. Zgadi ti se život. Odma ti svaki drugi promašaj u životu lakše padne.
E da nebi baš odapeo u 45oj, povremeno malo negdje na odmor. Recimo neka fina plaža.
Šta ti sad treba da nekog upoznajes? Te kako si ti, te kako je ona. Joj vidi nje, joj vidi tebe.
Pusti bolan, samo ti jos taj belaj u životu treba
-
Sydnor
#319 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
Fakat ne znam šta je League of Legends, može li umjesto toga Football Manager.
A život, pa mislim da sam već i prebacio pola puta. Bio bih zadovoljan da živim još 20-ak godina. Dosta.
A život, pa mislim da sam već i prebacio pola puta. Bio bih zadovoljan da živim još 20-ak godina. Dosta.
- Capajebo
#320 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
Trenutno se puca sa Mallorcom
Daj ba, pusti se depresivne priče. Nemaš ništa od toga, a samo sebi raspoloženje kvariš. Udri brigu na veselje, pa šta god Bog da.
Otkud znaš, možda bi bio jos pet puta nesretniji da se oženiš protiv neke.
-
Sydnor
#321 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
Ja sa BiH repkom, ali ne ide nikako
Ma pazi, nisam ja depresivac nego malo naginjem ka nihilizmu plus sam zaista jako emotivan i svaka nepravda se dosta odrazi na mene. Npr zadnjih dana sam totalno neraspoložen jer su kolege dobile povećanje plate, dok samo jedan još radnik i ja nismo iako radimo dosta teže i zahtjevnije poslove od njih. Sad me to izjeda nekoliko dana već. I govore mi roditelji da moram naviknut se na to sve inače ću mlad obolit ali ne mogu pa ne mogu.
Što se tiče ljubavne strane, bio sam u lijepoj vezi 2 godine(završila je uglavnom mojom krivicom jer nisam znao iskomunicirat svoja osjećanja) i nedostaje mi taj osjećaj da sam voljen, da sam nekom bitan, da neko želi da se vidi sa mnom i provodi vrijeme, da ima ko da me sasluša, utješi, bude tu za mene. Naravno i obrnuto sve sa moje strane, ništa ne tražim što isto ne nudim zauzvrat.
U međuvremenu svi drugovi i drugarice su ili vjereni ili su već napravili taj korak u životu (ženidba/udaja) a ja 3 godine ne mogu čak ni do kafe dogurat. Emotivac sam kojem je potrebna partnerska ljubav i tek tad zasjam u svom punom sjaju. Kad osjetim podršku, ljubav i osjećaj pripadnosti.
Kako toga nema, ja stagniram i propadam.
To mi je čak više ljudi reklo, da sam potpuno drugačiji i najbolja verzija sebe kad imam nekog. A vjeruj da to nisu glupi ljudi, čak štaviše. Jako zrele i pametne osobe su to primijetile i razmišljao sam o tome i to zaista jest istina.
Sad kako ulaziš u godine i nakon toliko neuspjeha, počinje čovjek i gubit nadu.
- Dozer
#322 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
15 stranica, i haman jos nista 
-
no_sikiriki
#323 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
-
Samprotivsviju
#324 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
Pa sto se ne pokusas pomiriti sa doticnom?Sydnor wrote: ↑17/04/2022 09:12
Što se tiče ljubavne strane, bio sam u lijepoj vezi 2 godine(završila je uglavnom mojom krivicom jer nisam znao iskomunicirat svoja osjećanja) i nedostaje mi taj osjećaj da sam voljen, da sam nekom bitan, da neko želi da se vidi sa mnom i provodi vrijeme, da ima ko da me sasluša, utješi, bude tu za mene. Naravno i obrnuto sve sa moje strane, ništa ne tražim što isto ne nudim zauzvrat.
- Capajebo
#325 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
Šuti, ne spominji mu