pozovi ih na forumspinel_ wrote: ↑14/04/2022 16:43I ja isto toliko zena poznajem da su 30+manuchao91 wrote: ↑14/04/2022 15:12 poznajem bar 5 likova 28 + da su nevini.
Sasvim normalne persone,zaposlene,imaju auta svoja ..žive s mamama
Sasvim normalne zenske, rekao bih i odlicnog izgleda, odlicno zaposlene i odlicna plata. Ali momci nista. Zive s mamama.
Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ZyzzSar
#276 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
- auspuhc
#277 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
Proso im voz. Imaju kinezi naziv za takve.
Sheng nu (Chinese: 剩女; pinyin: shèngnǚ; common translation: "leftover women" or "leftover ladies") is a derogatory term popularized by the All-China Women's Federation that classifies women who remain unmarried in their late twenties and beyond.
- nepass1
#278 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
Cast izuzetcima
I na poslu je najlakse smuntati ove od 35g koje polako shvacaju da su se zajebale
- nepass1
#279 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
Svi smo mi niko i nista, i sa tobom i bez tebe svijet se isto vrti.Sydnor wrote: ↑14/04/2022 16:00 Proleti život začas. I ja sam mislio da ima vremena kad sam bio mlađi... Mislio sam da me čeka neko i nešto, da će se desit, da se te stvari ne požuruju i onda te opali realnost. Vidiš kako drugi se žene, pa djecu dobijaju sa voljenom osobom, pa ta djeca rastu... A đe si ti, šta si. Niko i ništa. Bez razloga za životom. Nevidljiv.
Evo ti primjer, upoznam zensku. Dopisivali se. Udata, ima djete. I fakat par mjeseci se dopisivali, poceli se vidjati. Svega je bilo. Dolazila meni kuci, ja njoj, upoznao joj i djete.
Zenska zivi sa muzem, koji je dobro situiran, on nju voli, njoj svejedno za njim. On sve za nju. Ona nikad sebi goriva nije nasula, nije racuna nikad platila, svoju platu trosi na odjecu, cigare, kafe, rijetko kuha, ima zenu pomaze joj pospremiti kucu itd... I ona tako kod mene, goli lezimo ona snjim na tel prica. Krene kuci, ja ono ma hajmo jos jednom, ona se skida i sexamo se po cetvrti put. E zamisli da si ti taj jadnicak koji placa racune i daje se sav.
Ne moze se tako razmisljati.
- MarlboroGold
#280 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
Česte su situacije da izvana djeluje tako, a u suštini ne mora biti. Kad si sa ženskom godinama i ta ljubav treba da vremenom da se razgrana i da preraste u povjerenje, apsolutnu podršku i u teškim i lošim trenucima itd. To se ne desi kod svih iz raznih razloga, a mnoge brak i razvod vremenom sjebu još više nego tebe kojeg to muči. Neki razvod vide kao jedan od najvećih poraza u životu i nikad se sa time ne pomire. Imam takvog jarana koji je nakon razvoda evo već 3 godine u teškoj depresiji. U suštini se većina tog nezadovoljstva svodi zapravo na očekivanja i pritisak okoline, uhodane obrasce ponašanja i ostalo, pa onda misliš da si zakazao u tome i samog sebe počneš mrziti.
Čovjek treba voliti sebe i kad je najteže.
-
Sydnor
#281 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
Ti si dao jedan ekstreman primjer. Naravno da ne bih tražio takav tip žene. Ima ih koliko hoćeš čestitih i vrijednih kojima nije išlo u braku zbog više razloga, evo gledam u svom mjestu gdje živim - tako finih ženica ima, a muževi dođu sa posla i dane provode ispred piljare ispijajući pivo. Neke neće to trpit i razvedu se, a neke jednostavno su primorane ostati u takvim brakovima.nepass1 wrote: ↑14/04/2022 17:30
Svi smo mi niko i nista, i sa tobom i bez tebe svijet se isto vrti.
Evo ti primjer, upoznam zensku. Dopisivali se. Udata, ima djete. I fakat par mjeseci se dopisivali, poceli se vidjati. Svega je bilo. Dolazila meni kuci, ja njoj, upoznao joj i djete.
Zenska zivi sa muzem, koji je dobro situiran, on nju voli, njoj svejedno za njim. On sve za nju. Ona nikad sebi goriva nije nasula, nije racuna nikad platila, svoju platu trosi na odjecu, cigare, kafe, rijetko kuha, ima zenu pomaze joj pospremiti kucu itd... I ona tako kod mene, goli lezimo ona snjim na tel prica. Krene kuci, ja ono ma hajmo jos jednom, ona se skida i sexamo se po cetvrti put. E zamisli da si ti taj jadnicak koji placa racune i daje se sav.
Ja sam vrijedan, porodica mi je na prvom mjestu i možda neka koja je vidjela kako stvari znaju bit loše, možda bi me ona cijenila, pogotovo ako bih zajedno sa njom preuzeo brigu o djetetu.
Ne znam šta da odgovorim na ovaj post. Izvini ali bojim se da nisam shvatio šta hoćeš reći.MarlboroGold wrote: ↑14/04/2022 18:25 Česte su situacije da izvana djeluje tako, a u suštini ne mora biti. Kad si sa ženskom godinama i ta ljubav treba da vremenom da se razgrana i da preraste u povjerenje, apsolutnu podršku i u teškim i lošim trenucima itd. To se ne desi kod svih iz raznih razloga, a mnoge brak i razvod vremenom sjebu još više nego tebe kojeg to muči. Neki razvod vide kao jedan od najvećih poraza u životu i nikad se sa time ne pomire. Imam takvog jarana koji je nakon razvoda evo već 3 godine u teškoj depresiji. U suštini se većina tog nezadovoljstva svodi zapravo na očekivanja i pritisak okoline, uhodane obrasce ponašanja i ostalo, pa onda misliš da si zakazao u tome i samog sebe počneš mrziti.
- selenofil
#282 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
Ja ne zelim da povjerujem da postoje ovakvi muskarci.nepass1 wrote: ↑14/04/2022 17:30Svi smo mi niko i nista, i sa tobom i bez tebe svijet se isto vrti.Sydnor wrote: ↑14/04/2022 16:00 Proleti život začas. I ja sam mislio da ima vremena kad sam bio mlađi... Mislio sam da me čeka neko i nešto, da će se desit, da se te stvari ne požuruju i onda te opali realnost. Vidiš kako drugi se žene, pa djecu dobijaju sa voljenom osobom, pa ta djeca rastu... A đe si ti, šta si. Niko i ništa. Bez razloga za životom. Nevidljiv.
- selenofil
#283 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
Hoce da kaze da nije trava uvijek zelenija kod komsije.Sydnor wrote: ↑14/04/2022 19:02Ti si dao jedan ekstreman primjer. Naravno da ne bih tražio takav tip žene. Ima ih koliko hoćeš čestitih i vrijednih kojima nije išlo u braku zbog više razloga, evo gledam u svom mjestu gdje živim - tako finih ženica ima, a muževi dođu sa posla i dane provode ispred piljare ispijajući pivo. Neke neće to trpit i razvedu se, a neke jednostavno su primorane ostati u takvim brakovima.nepass1 wrote: ↑14/04/2022 17:30
Ja sam vrijedan, porodica mi je na prvom mjestu i možda neka koja je vidjela kako stvari znaju bit loše, možda bi me ona cijenila, pogotovo ako bih zajedno sa njom preuzeo brigu o djetetu.
Ne znam šta da odgovorim na ovaj post. Izvini ali bojim se da nisam shvatio šta hoćeš reći.MarlboroGold wrote: ↑14/04/2022 18:25 Česte su situacije da izvana djeluje tako, a u suštini ne mora biti. Kad si sa ženskom godinama i ta ljubav treba da vremenom da se razgrana i da preraste u povjerenje, apsolutnu podršku i u teškim i lošim trenucima itd. To se ne desi kod svih iz raznih razloga, a mnoge brak i razvod vremenom sjebu još više nego tebe kojeg to muči. Neki razvod vide kao jedan od najvećih poraza u životu i nikad se sa time ne pomire. Imam takvog jarana koji je nakon razvoda evo već 3 godine u teškoj depresiji. U suštini se većina tog nezadovoljstva svodi zapravo na očekivanja i pritisak okoline, uhodane obrasce ponašanja i ostalo, pa onda misliš da si zakazao u tome i samog sebe počneš mrziti.
- doox
#284 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
Sydnore, evo peta ili šesta tema na kojoj ti verglas isto, ženio bi se, a niko te neće.... Koliko si cura upoznao u zadnja 2 mjeseca? Koliko puta si ti napravio prvi korak i prišao im i pozvao ih na pice? Mislim manje od 2, ako i toliko, a mjesecima ovde glumiš Vertera. Poduzmi nešto.... Forum nije rješenje tvojih problema, a ljudi ovde su ti milion savjeta dali, ali tebi lakše tako.
- nepass1
#285 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
Ma nije ekstreman primjer, znam vise takvih primjera.Sydnor wrote: ↑14/04/2022 19:02Ti si dao jedan ekstreman primjer. Naravno da ne bih tražio takav tip žene. Ima ih koliko hoćeš čestitih i vrijednih kojima nije išlo u braku zbog više razloga, evo gledam u svom mjestu gdje živim - tako finih ženica ima, a muževi dođu sa posla i dane provode ispred piljare ispijajući pivo. Neke neće to trpit i razvedu se, a neke jednostavno su primorane ostati u takvim brakovima.nepass1 wrote: ↑14/04/2022 17:30
Redovnije su to pojave nego sto mislis
- Logovan
#286 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
Hahahaha a cuj izlazi novi samsung, igra Manchestersime_cipol wrote: ↑14/04/2022 15:34 Ima i dosta ljudi koji racunaju, pa na kraju nista ne bude
Konta, sta ako joj se svidim, pa krenemo hodati, valja potrositi pare sa njom, a iduci mjesec izlazi novi Samsung. Zvat ce me , pitati gdje sam i sta radim, ne mogu pricati na tel. Traziti ce da izadjemo, a bas veceras igra Manchester protiv Leedsa u nevaznom kupu. Pa joj onda moram kupiti poklon, bolje da sebi kupim nove tene. Sigurno hoce da idemo u kino a ja se dogovorio sa rajom.
Naci ce 100 izgovora, ukratko, slabom Qrcu i dlake smetaju.
Drzi ne daj, vrijeme ga pregazi, dodje u kasne 30te, pola kose vec fali, onda u 90% slucajeve nije nikome interesantan, niti se zna ponasati u skladu sa godinama, jer misli da mu je i dalje 22-23 a ne 38-40
-
Sydnor
#287 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
Ne kažem da nema više takvih slučajeva ali nit su redovne pojave nit su uobičajene.
Imao sam eto baš 2 primjera u zadnja 2 mjeseca. Doduše, samo sam jednu upoznao, a jednoj sam se javio online (na nagovor zajedničkog prijatelja).doox wrote: ↑14/04/2022 19:21 Sydnore, evo peta ili šesta tema na kojoj ti verglas isto, ženio bi se, a niko te neće.... Koliko si cura upoznao u zadnja 2 mjeseca? Koliko puta si ti napravio prvi korak i prišao im i pozvao ih na pice? Mislim manje od 2, ako i toliko, a mjesecima ovde glumiš Vertera. Poduzmi nešto.... Forum nije rješenje tvojih problema, a ljudi ovde su ti milion savjeta dali, ali tebi lakše tako.
Ova online je baš super cura, jako pametna i slični smo karakteri. Javio sam se prvi put, sve super. Drugi put isto. Sad već očekujem da ako je imalo zainteresovana da će možda započet neku komunikaciju ili dat bilo kakav znak, ali ništa. Javim se i treći put, vidim na silu sve nešto...završim razgovor u stilu don't be a stranger ali nije se javljala nikako nit išta. I tako pričam sa tim drugom kaže hajd bolan pokušaj još jednom, bla bla, znam da je usamljena i da bi voljela imati nekog, ja se javim ona ko mejt. Odgovara svakih po sata i to ono po 2-3 riječi, da me skine sa dnevnog reda. Sve jasno.
Drugi put je bilo prije 3 sedmice. Odem na planinsku turu tj neki pohod i usput sa mojim drugom i njegovom djevojkom još jedan par i djevojka sa njima.
Savjeti upiši kurs, idi sam u biblioteku ili idi u teretanu iskreno nisu savjeti nego vrijeđanje intelekta jedne osobe.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#288 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
Normalno.Ateista wrote: ↑14/04/2022 15:21Voze azijska auta umjesto njemackih, to moze jedino biti.manuchao91 wrote: ↑14/04/2022 15:12 poznajem bar 5 likova 28 + da su nevini.
Sasvim normalne persone,zaposlene,imaju auta svoja ..žive s mamama![]()
- doox
#289 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
Prestani sa online upoznavanjima. Samo live. Trebao si tu pitati broj umjesto ig, i kad dobiješ broj zovi, a nemoj slati poruke. Puno ti je lakše uživo skontati neku curu nego preko poruka.
-
Sydnor
- doox
#291 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
- nepass1
#292 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
Dosla nam zenska na praksu, ima djete mladje od godinu dana. Muz otisao u deutschland da zaradi para, vec se pofatala sa kolegom. Treba sedam dana tu jbtSydnor wrote: ↑14/04/2022 20:14Ne kažem da nema više takvih slučajeva ali nit su redovne pojave nit su uobičajene.
Imao sam eto baš 2 primjera u zadnja 2 mjeseca. Doduše, samo sam jednu upoznao, a jednoj sam se javio online (na nagovor zajedničkog prijatelja).doox wrote: ↑14/04/2022 19:21 Sydnore, evo peta ili šesta tema na kojoj ti verglas isto, ženio bi se, a niko te neće.... Koliko si cura upoznao u zadnja 2 mjeseca? Koliko puta si ti napravio prvi korak i prišao im i pozvao ih na pice? Mislim manje od 2, ako i toliko, a mjesecima ovde glumiš Vertera. Poduzmi nešto.... Forum nije rješenje tvojih problema, a ljudi ovde su ti milion savjeta dali, ali tebi lakše tako.
Ova online je baš super cura, jako pametna i slični smo karakteri. Javio sam se prvi put, sve super. Drugi put isto. Sad već očekujem da ako je imalo zainteresovana da će možda započet neku komunikaciju ili dat bilo kakav znak, ali ništa. Javim se i treći put, vidim na silu sve nešto...završim razgovor u stilu don't be a stranger ali nije se javljala nikako nit išta. I tako pričam sa tim drugom kaže hajd bolan pokušaj još jednom, bla bla, znam da je usamljena i da bi voljela imati nekog, ja se javim ona ko mejt. Odgovara svakih po sata i to ono po 2-3 riječi, da me skine sa dnevnog reda. Sve jasno.
Drugi put je bilo prije 3 sedmice. Odem na planinsku turu tj neki pohod i usput sa mojim drugom i njegovom djevojkom još jedan par i djevojka sa njima.Upoznali se zapravo tu, tj ono lagana šetnja, pauza, pravili zajedno kafu na pauzi. I sad prilikom spuštanja ostavim ja druga i djevojku iza sebe i odem ispred, a ova djevojka polako hoda sama dok su ovi njeni ispred. Kao da čeka da je sustignem iako je tempo laganica. Sustignem je i počnemo pričat i malo smo se zezali, iduća 2-3 kilometra se spuštam sa njom laganom šetnjom. Kad je došlo vrijeme da se rastanemo kažem joj da mi je bilo drago upoznati je i ako nema ništa protiv da bih volio dodatno upoznati je. Kaže da nema, tu uzmem njen IG nalog, zapratim je i sve, ona uzvrati. Objavi neki foto sa pohoda, javim se, malo smo chatali i zovnem je van, a ona kao eto sad sam u frci, imam obaveza javim se ja tebi čim budem mogla. Ok, shvatam koliko je sati. Nisam popularan na instagramu, ne pratim nit me prati mnogo ljudi, nisam avanturista i svjetski putnik ko svi na tom instagramu i nisam više zanimljiv.
![]()
Savjeti upiši kurs, idi sam u biblioteku ili idi u teretanu iskreno nisu savjeti nego vrijeđanje intelekta jedne osobe.
- selenofil
#293 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
U kakvom si ti to okruzenju? Sve kuravele.nepass1 wrote: ↑14/04/2022 20:55Dosla nam zenska na praksu, ima djete mladje od godinu dana. Muz otisao u deutschland da zaradi para, vec se pofatala sa kolegom. Treba sedam dana tu jbtSydnor wrote: ↑14/04/2022 20:14
Ne kažem da nema više takvih slučajeva ali nit su redovne pojave nit su uobičajene.
Imao sam eto baš 2 primjera u zadnja 2 mjeseca. Doduše, samo sam jednu upoznao, a jednoj sam se javio online (na nagovor zajedničkog prijatelja).
Drugi put je bilo prije 3 sedmice. Odem na planinsku turu tj neki pohod i usput sa mojim drugom i njegovom djevojkom još jedan par i djevojka sa njima.Upoznali se zapravo tu, tj ono lagana šetnja, pauza, pravili zajedno kafu na pauzi. I sad prilikom spuštanja ostavim ja druga i djevojku iza sebe i odem ispred, a ova djevojka polako hoda sama dok su ovi njeni ispred. Kao da čeka da je sustignem iako je tempo laganica. Sustignem je i počnemo pričat i malo smo se zezali, iduća 2-3 kilometra se spuštam sa njom laganom šetnjom. Kad je došlo vrijeme da se rastanemo kažem joj da mi je bilo drago upoznati je i ako nema ništa protiv da bih volio dodatno upoznati je. Kaže da nema, tu uzmem njen IG nalog, zapratim je i sve, ona uzvrati. Objavi neki foto sa pohoda, javim se, malo smo chatali i zovnem je van, a ona kao eto sad sam u frci, imam obaveza javim se ja tebi čim budem mogla. Ok, shvatam koliko je sati. Nisam popularan na instagramu, ne pratim nit me prati mnogo ljudi, nisam avanturista i svjetski putnik ko svi na tom instagramu i nisam više zanimljiv.
![]()
-
Sydnor
- manuchao91
#295 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
ovo što si napiso je veća laž od Dijane iz Doboja koja se hoce jebat sa mnom a ja Iz Tešnja,evo sad mi izbaci reklamunepass1 wrote: ↑14/04/2022 17:30Svi smo mi niko i nista, i sa tobom i bez tebe svijet se isto vrti.Sydnor wrote: ↑14/04/2022 16:00 Proleti život začas. I ja sam mislio da ima vremena kad sam bio mlađi... Mislio sam da me čeka neko i nešto, da će se desit, da se te stvari ne požuruju i onda te opali realnost. Vidiš kako drugi se žene, pa djecu dobijaju sa voljenom osobom, pa ta djeca rastu... A đe si ti, šta si. Niko i ništa. Bez razloga za životom. Nevidljiv.
-
snijeg_led
#296 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
Izadji negdje u bar, obuci se pristojno, pogledaj malo sta se nosi pa slicno prekopiraj na sebi. Uglavnom lijepa kosulja, farmerke, kratka jakna i neke lijepe cipele i to je to. Kad izlazis da se upoznas sa nekim, izadji samo sa jednim prijatelje, NIKAKO "peder bal". Lakse ce ti biti nekome prici i zapoceti pricu ako ste vas dvojica samo.
Prije izlaska raspitaj se kod svojih vrsnjaka gdje je nabolji bar za takva mjesta. Vece prije izlaska sa jaranom otidji do bara, sjedi za sank pa malo sa sankistom procavrljaj kakvo tu drustvo dolazi, ima li djevojaka koje dolaze sa drugaricama, svira li uzivo muzika i kada itd.
Pocastis ga, sprijateljis se, i on ili ona ce ti ispricati kakva je situacija.
Ne trazi on line, probaj ovo.
Prije izlaska raspitaj se kod svojih vrsnjaka gdje je nabolji bar za takva mjesta. Vece prije izlaska sa jaranom otidji do bara, sjedi za sank pa malo sa sankistom procavrljaj kakvo tu drustvo dolazi, ima li djevojaka koje dolaze sa drugaricama, svira li uzivo muzika i kada itd.
Pocastis ga, sprijateljis se, i on ili ona ce ti ispricati kakva je situacija.
Ne trazi on line, probaj ovo.
-
Adnan55
#297 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
Poslao bi vas ja na ahiret prije vremena...nepass1 wrote: ↑14/04/2022 17:30Svi smo mi niko i nista, i sa tobom i bez tebe svijet se isto vrti.Sydnor wrote: ↑14/04/2022 16:00 Proleti život začas. I ja sam mislio da ima vremena kad sam bio mlađi... Mislio sam da me čeka neko i nešto, da će se desit, da se te stvari ne požuruju i onda te opali realnost. Vidiš kako drugi se žene, pa djecu dobijaju sa voljenom osobom, pa ta djeca rastu... A đe si ti, šta si. Niko i ništa. Bez razloga za životom. Nevidljiv.
- nepass1
#298 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
Pa hocu samo da kazem na onaj tvoj upis da ces dovesti neku sa djetetom i da ce ti biti zahvalna i da ce te voljeti jer ces se sav dati njoj nije idealno rjesenje
-
Zoya
#299 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
Neka nepass otvori temu lovačke priče.
- nepass1
#300 Re: Gdje i kako upoznati partnera za nas 30+
Ma nije laz majke mi, niko me ne zna ovdje pa da imam neku potrebu da se "hvalim" ili lazem i izmisljam.manuchao91 wrote: ↑14/04/2022 22:31ovo što si napiso je veća laž od Dijane iz Doboja koja se hoce jebat sa mnom a ja Iz Tešnja,evo sad mi izbaci reklamunepass1 wrote: ↑14/04/2022 17:30
Ja napisao svoje iskustvo, pa kako ko shvati.