Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nepass1 wrote: ↑14/04/2022 13:55
Pa jebemu shvatam da ga zena ko zena ne zanima ali zanima li ga vagina? Ili nema sexualnog nagona nikako, cuo sam da i to postoji. Mada ne vjerujem.
Zene su smanjile cijenu vagine. Nekada si morao biti u braku do dodjes do iste, a danas ne moras biti ni u vezi.
Tako da ako neko nije u vezi ne znaci da nema seks.
A imas i muskarce koji prosto nisu privlacni i zanimljivi zenama.
Ateista wrote: ↑14/04/2022 14:05
Postoji, vrsta sexualnog poremecaja.
Treba imati u vidu da kod nas nije bas pozeljno priznati da si gay, ima ih dosta ali to ne govore javno.
Ma ok, postoji. Ali ono za dva stola muskih ispade njih sedam ima taj poremecaj
Neko to, neko gay, neko stidljiv, neko ruzan, neko kokuz.
auspuhc wrote: ↑14/04/2022 14:28
I šta god urade ili ne urade na sebi, nemaju prolaz nit će ga kad imat.
Po meni imas 15% muskaraca kojima je dovoljan samo izgled da ih zene zele i imas isto tako 15% muskaraca koje izgled jebe da ih zene ne zele.
Preostalih 70% mora imati druge karakteristike koje su zenama privlacne. Iz onoga sto vidjam zenama su zanimljivi ekstrovertni muskarci, koji su najglasniji u drustvu, koji imaju mnogo prijatelja i dobar status u drustvu. Na tome radi.
Pa jebemu shvatam da ga zena ko zena ne zanima ali zanima li ga vagina? Ili nema sexualnog nagona nikako, cuo sam da i to postoji. Mada ne vjerujem.
Zene su smanjile cijenu vagine. Nekada si morao biti u braku do dodjes do iste, a danas ne moras biti ni u vezi.
Ma vazda je bilo radodajki. Samo sto je sad mozda sve to transparentnije, pa djeluje tako.
Postoji, vrsta sexualnog poremecaja. Treba imati u vidu da kod nas nije bas pozeljno priznati da si gay, ima ih dosta ali to ne govore javno.
Ne samo to, nego se ljudi prave ludi i kao ne prepoznaju da je neko gay. Za dobar dio gay populacije se vidi po ponašanju/priči/izgledu i onda se neko nađe iščuđavati zašto je taj čovjek uvijek sa ženama i nema djevojku i kad kažeš, pa zar ne vidiš da je čovjek gay, ono šokirano kao ma neee, nije, nemoguće. Kao da nikad nisu čuli za homoseksualnost. I kao da su samo Deen i Božo Vrećo gay u ovoj zemlji.
Što se tiče aseksualnosti, mislim da ima više takvih žena. Znam par žena koje otvoreno kažu da ih seksualni odnos interesuje isključivo u kontekstu pravljenja djece i ničega drugog.
A i sa muškarcima i sa ženama, mislim da ako prođu te dvadesete i tridesete i ako su do tada i imali neki seksualni nagon, vremenom opada i ako se nikad ne seksaju/nisu imali odnose, onda nemaju ni želje/interesa za tim, to im postane norma.
Ima ih koji se prave ludi, ali neki mozda stvarno i ne prepozna, ili mu jednostavno ne padne na pamet. Ja nikad nisam upoznao nekog da sam saznao da je gay, poznajem neke muskarce koji su feminizirani ali to ne mora znaciti, neki od njih imaju djevojke i zene, iako naravno ni to ne znaci da nisu. Sticajem okolnosti, znam za dosta slucajeva gay osoba ali nikog nisam licno upoznao ili ne znam da sam upoznao, a nisam nikakav homofob i podrzavam njihovu borbu za prava.
Ima i tih slucajeva gdje se izgubi zelja za sexom, pogotovo ako neko ni kao mladji nije imao neku izrazenu zelju, ni aseksualnoat nije apsolutna, sigurno i tu ima nijansi.
auspuhc wrote: ↑14/04/2022 15:02
Po meni imas 15% muskaraca kojima je dovoljan samo izgled da ih zene zele i imas isto tako 15% muskaraca koje izgled jebe da ih zene ne zele.
Preostalih 70% mora imati druge karakteristike koje su zenama privlacne. Iz onoga sto vidjam zenama su zanimljivi ekstrovertni muskarci, koji su najglasniji u drustvu, koji imaju mnogo prijatelja i dobar status u drustvu. Na tome radi.
Kasno je u mojim godinama ganjat status, prijatelje i pri tome promijeniti kompletnu ličnost.
Razmišljao sam da sačekam možda još malo i da onda se bacim u potragu i nađem možda neku razvedenu sa djecom ili nešto slično, neku kome treba sigurnost i muškarac koji doprinosi kućnom budžetu.
Ima i dosta ljudi koji racunaju, pa na kraju nista ne bude
Konta, sta ako joj se svidim, pa krenemo hodati, valja potrositi pare sa njom, a iduci mjesec izlazi novi Samsung. Zvat ce me , pitati gdje sam i sta radim, ne mogu pricati na tel. Traziti ce da izadjemo, a bas veceras igra Manchester protiv Leedsa u nevaznom kupu. Pa joj onda moram kupiti poklon, bolje da sebi kupim nove tene. Sigurno hoce da idemo u kino a ja se dogovorio sa rajom.
Naci ce 100 izgovora, ukratko, slabom Qrcu i dlake smetaju.
Drzi ne daj, vrijeme ga pregazi, dodje u kasne 30te, pola kose vec fali, onda u 90% slucajeve nije nikome interesantan, niti se zna ponasati u skladu sa godinama, jer misli da mu je i dalje 22-23 a ne 38-40
Last edited by sime_cipol on 14/04/2022 15:36, edited 1 time in total.
Kasno je u mojim godinama ganjat status, prijatelje i pri tome promijeniti kompletnu ličnost.
Razmišljao sam da sačekam možda još malo i da onda se bacim u potragu i nađem možda neku razvedenu sa djecom ili nešto slično, neku kome treba sigurnost i muškarac koji doprinosi kućnom budžetu.
A da pocnes razmisljati o tome sta tebi treba, a ne sta nekome treba?
Naime, puknut ce kad tad ta veza ako si u njoj jer zadovoljavas samo necije potrebe.
Sydnor wrote: ↑14/04/2022 15:34
A da pocnes razmisljati o tome sta tebi treba, a ne sta nekome treba?
Naime, puknut ce kad tad ta veza ako si u njoj jer zadovoljavas samo necije potrebe.
Meni ne treba puno, da imam s kim kafu popit i popričat, možda i koji zagrljaj i to sve. Ne tražim uopšte mnogo, a spreman sam dat sebe cijelog.
Pa nemas 50 godina da bi ganjao razvedene jos sa djecom.
Sydnor wrote: ↑14/04/2022 15:53
Šta ima veze, nisu djeca ništa kriva. Volio bih se naći danas sutra za neko dijete, ne moraš bit biološki roditelj da bi bio dobar i korektan otac.
Naravno da nisu, ne mora ni zena biti. Ispalo je kao da mozda osudjujem razvedene zene, daleko od toga.
Nego sam vise mislila u kontekstu da si mlad, zivot je pred tobom, da bi uopste razmisljao da budes ocuh nekome. Ali ok, postujem naravno.
Proleti život začas. I ja sam mislio da ima vremena kad sam bio mlađi... Mislio sam da me čeka neko i nešto, da će se desit, da se te stvari ne požuruju i onda te opali realnost. Vidiš kako drugi se žene, pa djecu dobijaju sa voljenom osobom, pa ta djeca rastu... A đe si ti, šta si. Niko i ništa. Bez razloga za životom. Nevidljiv.
Sydnor wrote: ↑14/04/2022 16:00
Proleti život začas. I ja sam mislio da ima vremena kad sam bio mlađi... Mislio sam da me čeka neko i nešto, da će se desit, da se te stvari ne požuruju i onda te opali realnost. Vidiš kako drugi se žene, pa djecu dobijaju sa voljenom osobom, pa ta djeca rastu... A đe si ti, šta si. Niko i ništa. Bez razloga za životom. Nevidljiv.
Jako ih malo zavrsi u braku iz ljubavi. Uglavnom su to drugi razlozi.
Manje gledaj druge, nista nije onako kako ti se cini.
A btw nista se nece samo od sebe desiti, za sve se mora potruditi.
Kontam prica se o muskima koje ne zanimaju zene, nemaju nikakve odnose sa zenama?
Upravo to i pitam je li sta nadju za noc, plate ili nesta trece?!
Kontam prica se o muskima koje ne zanimaju zene, nemaju nikakve odnose sa zenama?
Upravo to i pitam je li sta nadju za noc, plate ili nesta trece?!
Postoji, vrsta sexualnog poremecaja. Treba imati u vidu da kod nas nije bas pozeljno priznati da si gay, ima ih dosta ali to ne govore javno.
Ne samo to, nego se ljudi prave ludi i kao ne prepoznaju da je neko gay. Za dobar dio gay populacije se vidi po ponašanju/priči/izgledu i onda se neko nađe iščuđavati zašto je taj čovjek uvijek sa ženama i nema djevojku i kad kažeš, pa zar ne vidiš da je čovjek gay, ono šokirano kao ma neee, nije, nemoguće. Kao da nikad nisu čuli za homoseksualnost. I kao da su samo Deen i Božo Vrećo gay u ovoj zemlji.
Što se tiče aseksualnosti, mislim da ima više takvih žena. Znam par žena koje otvoreno kažu da ih seksualni odnos interesuje isključivo u kontekstu pravljenja djece i ničega drugog.
A i sa muškarcima i sa ženama, mislim da ako prođu te dvadesete i tridesete i ako su do tada i imali neki seksualni nagon, vremenom opada i ako se nikad ne seksaju/nisu imali odnose, onda nemaju ni želje/interesa za tim, to im postane norma.
Ne slazem se sa ovim djelom gdje ih sex ne zanima, samo se nisu sexali sa kompatibilnom osobom.
Ne slazem se sa ovim djelom gdje ih sex ne zanima, samo se nisu sexali sa kompatibilnom osobom.
Ja sam više mislila na ljude koji "doguraju" do tridesetih ili kasnije, a da nikad nisu bili u vezi/imali seksualne odnose. Vjerovali ili ne, ima tih 40-year-old virgins koliko hoces. E kad takva osoba dogura do 40-te, svakako ni hormoni nisu kao kad si tinejdžer i jednostavno nemaju interesa za tim više, jer ni ne znaju šta je seks.
A ima i žena koje nikad nisu imale zadovoljavajuće seksualne odnose, jer su bile sa partnerima koji ni u 2022. ne znaju gdje je šta, i vjerovatno neće nikad ni saznati.
manuchao91 wrote: ↑14/04/2022 15:12
poznajem bar 5 likova 28 + da su nevini.
Sasvim normalne persone,zaposlene,imaju auta svoja ..žive s mamama
I ja isto toliko zena poznajem da su 30+
Sasvim normalne zenske, rekao bih i odlicnog izgleda, odlicno zaposlene i odlicna plata. Ali momci nista. Zive s mamama.
Sydnor wrote: ↑14/04/2022 16:00
Jako ih malo zavrsi u braku iz ljubavi. Uglavnom su to drugi razlozi.
Manje gledaj druge, nista nije onako kako ti se cini.
A btw nista se nece samo od sebe desiti, za sve se mora potruditi.
Ne znam, manje više svi koje ja znam ušli su u brak iz ljubavi. Naravno, nije to garancija uspješnog braka, ko zna da li će svi i ostati zajedno ali baš se jadno osjećam kako su svi uspjeli pronaći partnera osim mene. I oni kvalitetniji i oni manje kvalitetniji.