Komšić, pak, razmišlja globalno.
Rasporedio NATO trupe na Drini.
To nije posao člana predsjedništva. Malo smanjiš očrkivanja i bićeš manje gnjevan.Škobo Habu wrote: ↑12/04/2022 11:23Komšić, pak, razmišlja globalno.![]()
![]()
![]()
Rasporedio NATO trupe na Drini.
Zastupnik Zlatan Begić kratko je kazao:
“To nije tema ove press-konferencije, ali ne, nećemo napustiti koaliciju sa SDA”, rekao je Begić.
Ranije je DF pozivao SDP i Našu stranku da napuste koaliciju sa PDA zbog sankcije Mirsadu Kukiću.
Ne bi oni sa sda ali moraju zbog natoa i anpaRoccohljup wrote: ↑12/04/2022 12:29 koji licemjeri:
Zastupnik Zlatan Begić kratko je kazao:
“To nije tema ove press-konferencije, ali ne, nećemo napustiti koaliciju sa SDA”, rekao je Begić.
Ranije je DF pozivao SDP i Našu stranku da napuste koaliciju sa PDA zbog sankcije Mirsadu Kukiću.
https://www.danas.rs/svet/region/komsic ... esta-u-rs/Primarni zadatak države mora biti zaštita građana BiH koji žive pod vrstom fašističke okupacije. I ovom prilikom bih pozvao NATO trupe da izađu pre svega u povratnička mesta u entitetu RS, gde Dodikove falange prete klanjem i ubijanjem civila. Ukoliko to ne urade, nećemo imati drugog izbora nego da sami preduzimamo mere zaštite građana u tim delovima BiH, kaže presedavajući Predsedništva BiH Željko Komšić u intervjuu za Pobjedu.
Fakat. Imam osjećaj da ne znaju gdje udaraju. Komšiću i ne treba izborna kampanja, uzima lopatom.
A, cekaj, mislim da smo prije nekoliko mjeseci imali bas tu diskusiju, nakon koje sam ja napisao nesto kao "SDA je gora od HDZa/SNSDa jer ..." a ti si nesto kao postavio ovog
Šćepo, Kifla i Čović bi na Gazpromu u Bjelorusiji odmah tetovirali Z na leđima.babanovac wrote: ↑12/04/2022 22:22 Zamisljam Radoncica na mjestu Zelenskog: istakao bi bijelu zastavu u trenutku, dok ruski tenk za cvaju sipa na Gazpromu u Bjelorusiji.
Zamisljam Dinu u predsjednistvu BiH: igrao bi kazacok pred Lavrovom, da mu pokaze svoju fizicku spremu.
Zamisljam Covica, na mjestu Komsica: ne dirajte u RS i njenu imovinu !
Zamisljam Bakira... Ne mogu ga zamisliti u drugacijoj ulozi, arhaican je do tragikomedije vec sada.
Samo pogledas komentare nakon onoga clanka Avaze i bude ti jasno kako Zeljku sa onakvim odvratnim komentarima cine uslugu! Od 300 komentara 280 jebe majku Avazu i Scepi ali se sjete usput i njegovog velikog havera Dine jer su skupa davali pakasa Covicu.Nevjerovatno je koliko su glupi iz Trojke sa svojim komentarima protiv Zeljka u kojima mu konstantno dizu rejting. Ja mislim da ce im na kraju Covic reci "nemojte me vise braniti hljeba vam"
Kifla treba izaći iz lažne trojke i napraviti sa gmazom Šćepom i ljigom Драганom istinsku Trojku.hrasno38 wrote: ↑12/04/2022 23:13Samo pogledas komentare nakon onoga clanka Avaze i bude ti jasno kako Zeljku sa onakvim odvratnim komentarima cine uslugu! Od 300 komentara 280 jebe majku Avazu i Scepi ali se sjete usput i njegovog velikog havera Dine jer su skupa davali pakasa Covicu.Nevjerovatno je koliko su glupi iz Trojke sa svojim komentarima protiv Zeljka u kojima mu konstantno dizu rejting. Ja mislim da ce im na kraju Covic reci "nemojte me vise braniti hljeba vam"![]()
![]()
![]()
Znaci, SDA “posudila” botove DF-u da ih brani. Vide da je vrag odnio salu, otici ce im iz koalicije pa ostadose sami. Tugo i zalosti. Ne zna se ko je gorio od njih dvojehrasno38 wrote: ↑12/04/2022 23:13Samo pogledas komentare nakon onoga clanka Avaze i bude ti jasno kako Zeljku sa onakvim odvratnim komentarima cine uslugu! Od 300 komentara 280 jebe majku Avazu i Scepi ali se sjete usput i njegovog velikog havera Dine jer su skupa davali pakasa Covicu.Nevjerovatno je koliko su glupi iz Trojke sa svojim komentarima protiv Zeljka u kojima mu konstantno dizu rejting. Ja mislim da ce im na kraju Covic reci "nemojte me vise braniti hljeba vam"![]()
![]()
![]()
Nisu oni I nikad ne mogu biti u rangu HDZa i SNSDa... Oni su gori od njih, domaći izdajnici koji su sve poluge države dali u ruke ove dvije zločinačke organizacije, prodali državu za sitni interes i Sezmijinu fotelju.