A, mozes li odgovoriti zasto Bill Gates zali sto je prirodni imunitet pobijedio virus, a ne vakcine?
Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Moderator: O'zone
- salik79
#61876 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
- Bloo
- Globalna šefica
#61877 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Jer je iluminator i satanista i žali što mu plan koji je skovao sa Belialom i Luciferom nije uspio.
- salik79
#61878 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Dakle, prdis u prazno...Nema veze. Usput, da ti napomenem, Homeini je svu svoju porodicnu imovinu koju je posjedovao u svom rodnom Homeinu (u Teheranu nije posjedovao apsolutno nista od imovine) oporukom ostavio porodicama sehida i invalida rata. Na njegovoj zemlji su izgradjeni stambeni objekti za navedene kategorije.Bloo wrote: ↑19/02/2022 14:10Jer je iluminator i satanista i žali što mu plan koji je skovao sa Belialom i Luciferom nije uspio.Planirao je da nas sve čipira i onda nam preko CPU šalje u mozak dijelove satanističke biblije i tako onda šejtanima da otvori put da uđu u nas. Pod utjecajem demonskih sila bismo prepisali svu imovinu Homeiniju da dovrši nuklearni program i uništi američku vladu i onda bi Gejc zavladao kao Palpatine nad Parlamentom i morali bismo svi da placamo lincence za Windows.
![]()
-
BadBoy
#61879 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Zamislite raditi kakav posao sa ovakvim tipom ko što je Salik

- salik79
#61880 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
A da sta, umjesto sto se na silu keslate, suvislo odgovorite na konkretna pitanja?
Salik, uz Boziju pomoc/hvala Bogu, vrlo uspjesno vodi firmu u Sarajevu. Punih 17 godina.
Salik, uz Boziju pomoc/hvala Bogu, vrlo uspjesno vodi firmu u Sarajevu. Punih 17 godina.
-
Naslovnica
#61881 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Danas u SCC u Sport Vision kae sekjuriti - masku stavite molim.
Rek'o prebolovao, 2 puta vakcinisan, pa još jednom prebolovao, šta će mi više maska? Evo potvrda.
Sliježe treba ramenima i kaže, izvinjavam se, ali morate imati masku.
Reko, haj vozdra i okrenem se. Kontam u sebi ko vas jbe.
A maska mi u džepu, ko zna od kada, namjerno neću da je stavim.
Gledam unutra u radnji, svi imaju maske, rijetko ko je nosi kako treba.
Budalaština.
Rek'o prebolovao, 2 puta vakcinisan, pa još jednom prebolovao, šta će mi više maska? Evo potvrda.
Budalaština.
-
Capljina74
#61882 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Kanadske psihopate u plavom.
Konj ima prirodno urođen nagon da preskoči, ne da gazi čovjeka.
-
Naslovnica
#61883 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Ja bih kao kjafir radije sa ovakvim salikom radio posao nego sa stotinu osviještenih woke cancel slušajstruku ostanidoma neskidajmasku hipstera&co.
I siguran sam da bi me manje glava boljela i da bih bio rahatniji sa njim.
-
BadBoy
#61884 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Sretno tebi sa takvima. I ne, uopšte nisam aludirao na njegovu vjeru ili šta već nego na tvrdoglavost, nedokaznost i nerazumijevanje pročitanog (ili još gore - ne čitanje).Naslovnica wrote: ↑19/02/2022 17:14Ja bih kao kjafir radije sa ovakvim salikom radio posao nego sa stotinu osviještenih woke cancel slušajstruku ostanidoma neskidajmasku hipstera&co.
![]()
-
Naslovnica
#61885 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Ma nisam ni ja aludirao na njegovu "vjeru ili šta već", nego na posao.BadBoy wrote: ↑19/02/2022 17:56Sretno tebi sa takvima. I ne, uopšte nisam aludirao na njegovu vjeru ili šta već nego na tvrdoglavost, nedokaznost i nerazumijevanje pročitanog (ili još gore - ne čitanje).Naslovnica wrote: ↑19/02/2022 17:14
Ja bih kao kjafir radije sa ovakvim salikom radio posao nego sa stotinu osviještenih woke cancel slušajstruku ostanidoma neskidajmasku hipstera&co.
![]()
Ima Salik bisera ništa manje ili više nego većina nas ovdje.
Niko nije 100% uvijek u pravu.
Meščini da je Salik, što se covid-19 tiče, nešto ala Novak Đoković...ili mu se smiješ i govoriš da je glup, ili poštuješ njegovo mišljenje i odluku.
Možda griješim, ne ulazim sa salikom u neke diskusije, pogotovu ne o vjeri i "teorijama zavjere bre", ali i dalje mislim da bih lakše našao zajednički jezik sa njim (iako se u mnogo čemu razlikujemo prema stavovima i pogledima na neke stvari) u odnosu na ostanidomacijepisemislinadruge&co.
-
ja71
-
BadBoy
#61887 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Onda nisi imao dodira sa takvim ljudima. I budi sretan što je tako. U prošlom životu (karijeri) sam imao tu (ne)sreću da "radim sa ljudima" gdje sam mogao vidjeti na djelu razne profile ljudi. Tačno znam ovaj Salikov profil. Sve je super dok se uklapaš u njegovo unaprijed formirano mišljenje. Ali neka ti je Bog na pomoći kada trebaš objasniti nešto što je objektivno tako, ali on se ne slaže sa tim i ne želi to prihvatiti.Naslovnica wrote: ↑19/02/2022 18:11Ma nisam ni ja aludirao na njegovu "vjeru ili šta već", nego na posao.
Ima Salik bisera ništa manje ili više nego većina nas ovdje.
Niko nije 100% uvijek u pravu.
Meščini da je Salik, što se covid-19 tiče, nešto ala Novak Đoković...ili mu se smiješ i govoriš da je glup, ili poštuješ njegovo mišljenje i odluku.
Možda griješim, ne ulazim sa salikom u neke diskusije, pogotovu ne o vjeri i "teorijama zavjere bre", ali i dalje mislim da bih lakše našao zajednički jezik sa njim (iako se u mnogo čemu razlikujemo prema stavovima i pogledima na neke stvari) u odnosu na ostanidomacijepisemislinadruge&co.
Edit: dopuštam da ovo može biti samo njegova online persona, ali mene suviše asocira na naprijed navedene likove.
Last edited by BadBoy on 19/02/2022 18:41, edited 1 time in total.
- Bluemore
-
aldinjo
#61889 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Idioti sa "ispranim" mozgovima.Naslovnica wrote: ↑19/02/2022 17:01 Danas u SCC u Sport Vision kae sekjuriti - masku stavite molim.
Budalaština.
- salik79
-
ja71
#61891 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
U pravu je blumor , bolje da ovdje ne započinjemo religijske teme.
Nego čudi me da se ovdje i svemu i svačemu diskutuje a o ono najvažnije se izostavlja:
Šta je Bosna trebala drugačije raditi da ne završi ovako loše po pitanju smrtnosti?
Nego čudi me da se ovdje i svemu i svačemu diskutuje a o ono najvažnije se izostavlja:
Šta je Bosna trebala drugačije raditi da ne završi ovako loše po pitanju smrtnosti?
-
BadBoy
#61892 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Kako do sad nisi skontao, nisu trebali ništa raditi, pravit se ludi i ignorisat virus
-
Trappist
#61893 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
-
gamer4ever
#61894 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Zasto je budalastina ako maska smanjuje sirenje virusa? Ti sto si prebolio, 2 puta vakcinisan, i opet prebolio, ne znaci da ne mozes siriti virus.Naslovnica wrote: ↑19/02/2022 17:01 Danas u SCC u Sport Vision kae sekjuriti - masku stavite molim.
Budalaština.
-
Naslovnica
#61895 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Ma sve OK ba.gamer4ever wrote: ↑20/02/2022 14:52Zasto je budalastina ako maska smanjuje sirenje virusa? Ti sto si prebolio, 2 puta vakcinisan, i opet prebolio, ne znaci da ne mozes siriti virus.Naslovnica wrote: ↑19/02/2022 17:01 Danas u SCC u Sport Vision kae sekjuriti - masku stavite molim.
Budalaština.
Samo se okrenem i vozdra, neću širiti virus.
-
Trappist
#61896 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
"Johnson najavio veliku promjenu u Britaniji oko korone: "Dosta je nametanja zabrana""

-
cassius
#61897 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
gamer4ever wrote: ↑20/02/2022 14:52Zasto je budalastina ako maska smanjuje sirenje virusa? Ti sto si prebolio, 2 puta vakcinisan, i opet prebolio, ne znaci da ne mozes siriti virus.Naslovnica wrote: ↑19/02/2022 17:01 Danas u SCC u Sport Vision kae sekjuriti - masku stavite molim.
Budalaština.
-
Trappist
#61898 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Pa kako vise da ga siri kralju moj? I ja nedavno drugi put prebolio i dvaput vakcinisan, i ja sad trebam misliti hocu li opet dobiti virus? Ma ne budali...gamer4ever wrote: ↑20/02/2022 14:52Zasto je budalastina ako maska smanjuje sirenje virusa? Ti sto si prebolio, 2 puta vakcinisan, i opet prebolio, ne znaci da ne mozes siriti virus.Naslovnica wrote: ↑19/02/2022 17:01 Danas u SCC u Sport Vision kae sekjuriti - masku stavite molim.
Budalaština.
- avetinja
#61899 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Zna li neko šta je sa Japanom? Vakcinisali 80% stanovništva, a smrtnost duplo veća nego prije.
-
Trappist