debili bili i ostali umjesto da smo amerima suhim zlatom placali da ostanu u Tuzli mi vjedva docekali da im vidimo nogeJoseMujica wrote: ↑10/04/2022 12:56štaš ljudi vole da se tješe bajkama i supermoćima...valjda uticaj Marvela i internet foruma na nove generacijetramvajtrojka wrote: ↑10/04/2022 12:46
slazem se al mordorci ce i na njih udariti jer oni kao rusi ne znaju ići u bitke mozgom nego silom zato ce i popusiti dole a mi mi smo uspjeli u trideset godina od divljenja zapada i mezimceta svojim budalastinama postati kusur i sredstvo za namirivanje susjeda i komšija zato nam se cini da smo prodani od sviju . Nismo prodani jer niko ne zeli da pomogne narodu koji sam ne zeli sebi dobro niti koji hoce da se bori za državu. Kakve nam koristi sto ovdje turkofilu pišu da ce babo erdogan ugasiti na dugme srbijanske bajre hoce al kad ovi preoru nasu omladinu po bosanskim vrletima
znas nas jebo nas![]()
![]()
ozbiljni ljudi se organizuju, uvezuju, opremaju i obučavaju i tako to rade Albanci...ušli u NATo, imaju USA iza sebe, bazu na Kosovu, a NATO baza će se graditi u Albaniji i velika vjerovatnoća da će naredni Gensec NATO-a biti Edi Rama
mi samo laprdamo da nam je turska prijatelj...đe i bila izradili smo ih...primjer izvoza mesa u Tursku...Amere smo davno izdigli i ne smatraju nas ozbiljnim partnerima. Faktički smo sami sebe izolovali, ne pratimo tokove i za očekivati je da opet pušimorealno za svakoga su SR i HR kredibilnije opcije
bas me zanima sta ce ljubitelji drzave Turkiye da kažu za ovo nesto ih nema plaho su se usutili nama makete tih dronova Srbima real deal