Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mirza_15 wrote: ↑10/04/2022 14:36
Sljedeće kolo pravi test da vidimo kako stojimo. Zrinjski u Mostaru. Odlična ekipa. Da vidimo možemo li koliko-toliko parirati.
Evo ga i šesti
To ce biti skroz drugačija utakmica, ni slična ovoj. Bit ce zanimljivo kako cemo izgledati. Ovo je jako lijepo iako je i protiv raspalog Rudara. A nije da nismo igrali s takvim i prethodnih sezona pa smo se patili. Suljic, Dal, Avramoski i Hamza čiste klase danas. Pa ovaj Suljic je trebao imati bolju karijeru i od Visce napraviti. Nevjerovatno kako jeben igrač 1:1. Konstantan višak pravi gdje po 2,3 igrača izbacuje i nije ni čudo sto ovoliko prilika stvorimo.
Svi su vala odigrali top. Od prvih 11 do izmjena. Uz Zrinjski nema niko ni priblizno ovoliko kvaliteta u 25 igraca. Da li se Vasoski jos trazi ili ima jos nekih zakulisnih repova u klubu ne znam. Ovako moraju svaku igrati, pa i neka izgube ali volja, trka i zalaganje mora biti na nivou. Kvalitet svakako imamo. Vasosķi ako zna jos malo da utegne kretnje i da ih oslobodi u glavi, mozemo cuda napraviti.
Cestitke svima, bas su dobro odigrali. Recimo sa Posusjem nisam bio ovako zadovoljan i ako je rezultat identican ovo je puno bolje bilo.
Dođe nova šestica Fino smo se raspucali, mogao je cener biti ali dobro je i vako
Varešanović!
Šta znači kada se krećeš, boriš, trčiš, itd. Nije bilo lošeg pojedinca, svi su odigrali dobro, neki možda slabije ali opet za prolaznu ocjenu. Čestitke treneru i igračima!!!
Interesantno kako je danas i sudija bio dobar, nije bila neka zahtjevna utakmica ali baš je odlično sudio, bez sjeckanja, svaki faul ispravno procijenio. Znači mogu i ovi naši cirkusanti suditi kako treba kad hoće.
Bio sam danas na utakmici smrzo sam se ali ne zalim ,svima cestitke dobro su odigrali ,ovaj mec mora biti prekretnica za bolje utakmice sad prestoje jake utakmice.
Kada falimo igrače i SŠ,da pohvalimo i organizaciju,meni je teren fascinantno bio u dobrom stanju. Ja ne znam kako se kaljuža nije stvorila. Vjerovatno ga je ono sunčano vrijeme dobro stvrdlo,pa mu ja ova količina vode samo dobro došla da se još više ubrza protok lopte. Kad nam Vicaga (insallah) napravi hibrid, bit ce to tika-taka.
vicious wrote: ↑10/04/2022 15:24
Interesantno kako je danas i sudija bio dobar, nije bila neka zahtjevna utakmica ali baš je odlično sudio, bez sjeckanja, svaki faul ispravno procijenio. Znači mogu i ovi naši cirkusanti suditi kako treba kad hoće.
Pomoćni i nisu bas na nivou bili, par ofsajda vjerovatno i nije bilo.
Hajde da vidimo možemo li igrati sa Zrinjskim. Oni su ove sezone odlični i sigurno su u ovoj utakmici favoriti. Mi dole nemamo šta izgubiti. To je možda i dobra situacija. Vidjet ćemo možemo li je iskoristiti. Nadam se samo da nećemo biti totalno podređeni i da ćemo odigrati dobru utakmicu. Ali utakmicu ću odgledati bez srkleta osima ako nas, nedaj Bože, natrpaju