Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mc-twin wrote: ↑30/03/2022 10:43
Samo da ga malo vise umoce u cokoladu bio bi top. Neki su pisali da cokoladne strudle nisu cemu,a ne vidim razlog toga. Dobre su.
Odlicne su. Ukusne su. Jedino je problem kad se kaze 'strudla', onda se ocekuje da je tijesto mekano, a njihovo je keksasto. Ako se ne gleda ta struktura, onda su dobre.
Pa lastine strudle (i ostale strudle na taj fazon) su uvijek file "keksaste" tj masno tijesto koje se mrvi. Ti mislis na ovo vjerovatno
Odlicne su. Ukusne su. Jedino je problem kad se kaze 'strudla', onda se ocekuje da je tijesto mekano, a njihovo je keksasto. Ako se ne gleda ta struktura, onda su dobre.
Pa lastine strudle (i ostale strudle na taj fazon) su uvijek file "keksaste" tj masno tijesto koje se mrvi. Ti mislis na ovo vjerovatno
Čovjek misli na mekoću koji imaju npr strudle " Medela" koje su kao neki standard za strudle. Interesantno ako držiš Medela strudlu izvan pakovanja na zraku samo pola sata, pretvore se u kamen, svi keksovi i vaflovi značajno gube na kvaliteti ako su u dodiru sa zrakom, suše se, mrve, otvrdnjavaju
Čovjek misli na mekoću koji imaju npr strudle " Medela" koje su kao neki standard za strudle. Interesantno ako držiš Medela strudlu izvan pakovanja na zraku samo pola sata, pretvore se u kamen, svi keksovi i vaflovi značajno gube na kvaliteti ako su u dodiru sa zrakom, suše se, mrve, otvrdnjavaju
Zato je bog izmislio mlijeko da ili zaljevaš ili umačeš.
Kremipan je meni ekstra. Nije presladak, kremast. Još bi mogli izbaciti u prodaju i druge ukuse i veličine. Mliječnu, mliječnu sa sjeckanim lješnjacima, njihovu verziju tobleronea, sa mousse-om, sa tops želeom, lris[ijem, karamelom, ledenim punjenjem. likerima poput griotte,...
A nije loš lastin linđo i štrudla sa čokoladom.
Gledam i reklamu da je migg mljekara izbacila neki sir za pripremu jela. Po izgledu djeluje kao neki krem sir.
Generalno, ponuda naših proizvoda je sve bolja i nadam se da će se tako nastaviti. A i mi moramo naš kvalitet podržati redovnom kupovinom.
Fali nam još proizvoda od ulja poput majoneze, margarina, biljne masti, te još kvalitetna i cjenovno pristupačna tjestenina [po uzoru na filiz].
Zato je bog izmislio mlijeko da ili zaljevaš ili umačeš.
Glanz Tabs tablete za mašinu za suđe, made by EZ Kaćuni, Busovača. Usudio bi se reci bolje nego DM preminum kocke. Somat je odron, Finish dobro opere al hemija ostane po suđu.
Dosad sam koristio samo so za masinu Glanz, koja mi je vrh i najduže trajala od svih (Finnish, Somat, DM).
Dakle preporuka. Inace, preporuka za sve proizvode Tisal. Saponia i Arf u moju kuću dugo nisu kročili.
Proizvodnja tableta za strojno pramje posudja, one kuglice za wc skoljku, niko u bih, cak i dita, nemaju tehnologiju za to, za sve njih u bih rade ili talijani ili njemci
studiorum_tuzlaensis wrote: ↑09/04/2022 12:28
Glanz Tabs tablete za mašinu za suđe, made by EZ Kaćuni, Busovača. Usudio bi se reci bolje nego DM preminum kocke. Somat je odron, Finish dobro opere al hemija ostane po suđu.
Dosad sam koristio samo so za masinu Glanz, koja mi je vrh i najduže trajala od svih (Finnish, Somat, DM).
Dakle preporuka. Inace, preporuka za sve proizvode Tisal. Saponia i Arf u moju kuću dugo nisu kročili.
Ove tablete Glanz su bile uvozne, fino je pisalo i odakle su uvezene, Njemačka čini mi se.
Probao Lasta štrudlu sa okusom smokve, dobro tijesto ali fila bi moglo biti više.
Menščini da su skuplje od drugih naših štrudli.
tap3ah75 wrote: ↑10/04/2022 10:02
Probao sam Klasove štrudlice, probao Lasta štrude - meni to sve isto.
Nišam čokoladne Lastine još probao - žao mi dati onoliko love za običnu štrudlu
Ništa posebno fakat...pisao sam već, isto ulker biskrem ili tutku.
U konzumu maloprije vidim malo pakovanje lasta štrudle smokva, 1.65 KM 130g čini mi se...
Klas štrudla veliko pakovanje 2.10 KM na akciji u konzumu.
Moram pohvaliti Choco club mliječnu punjenju čokoladu. Pozitivno me iznenadilo, meni odlična, bolja od onih boutique što sam probao a i mnogih drugih. Sjećam se kakve su prije grozne bile, ovo je ogroman napredak.
NecuVise wrote: ↑10/04/2022 23:24
Moram pohvaliti Choco club mliječnu punjenju čokoladu. Pozitivno me iznenadilo, meni odlična, bolja od onih boutique što sam probao a i mnogih drugih. Sjećam se kakve su prije grozne bile, ovo je ogroman napredak.
Ta je meni najlošija od svih...probaj lješnjak, kokos, pa i jagodu...
Bolje su definitivno od boutique cokolada, mada se i boutique mogu jesti.