Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
_BataZiv_0809 wrote: ↑09/04/2022 16:43
Znaci 1997. u teskom poraću (valjda se tako pise) neko je imao para da ga iskesira novog. Em Hjundai, em coupe, dakle teska egzotika. Bas cudna, da ne kazem bizarna prica.
Tih godina je hadzija bio ko nije vozao Zastavu ili Ladu, oni sa Mercedesima 190kama su bili bog i batina.
I jos ga taj neko vozao malo po Tuzli do praonice i do tehnickog pregleda.
Evo ne znam Senade.
Moja Lancia Kappa je isto 1997. kupljena nova u BiH, isto u Tuzli, ali to je vjerovatno kupila ili Vlada kantona ili neka faca u tamosnjoj elektroprivredi za nekog ministra ili direktora.
Ko je mogao kupiti Coupea
licnog sam misljenja da sa obzirom na tadasnji standard i potrosacku moc. Poslije rata Široke mase su imale vise para nego sad. Sto rat nije opljackao. Opljackali politicari i privatizacija.
Sad samo pojedinci imaju
A tamo negdje iza 2000-te bila su dva tri ova kupeja u Tuzli. i to bio jedan narandjasti sa quad farovima. Parao oči u negativnom smislu.
Znaci 1997. u teskom poraću (valjda se tako pise) neko je imao para da ga iskesira novog. Em Hjundai, em coupe, dakle teska egzotika. Bas cudna, da ne kazem bizarna prica.
Tih godina je hadzija bio ko nije vozao Zastavu ili Ladu, oni sa Mercedesima 190kama su bili bog i batina.
Evo ne znam Senade.
Moja Lancia Kappa je isto 1997. kupljena nova u BiH, isto u Tuzli, ali to je vjerovatno kupila ili Vlada kantona ili neka faca u tamosnjoj elektroprivredi za nekog ministra ili direktora.
Vrlo moguce da si u pravu..
kupljeno kao sluzbeno auto neke ili propale firme ili manje poznate drzavne sluzbe i ostavljeno u garazu neku da se skloni sa strane za nekog.
Znam puno prica o pronadjenim autima u drzavnim garazama, auta od kojih dokumenti se ne nalaze uopce u firmama. Jednoj sam i sam svjedocio, samo sto je land cruiser od prije rata sakriven bio...
Ma vala ružan je haos. Ovaj noviji koji je Amar postavio je svijet izmislio za ovoga. Onaj prvi Accent je za ovoga prvog kupea mister univerzuma. Ovaj osnovni kupe nije bio neki skup auto, bilo je Bato ljudi koji su tada kupovali daleko skuplja auta. Veća je misterija zašto bi ovo iko kupio.
Evo ne znam Senade.
licnog sam misljenja da sa obzirom na tadasnji standard i potrosacku moc. Poslije rata Široke mase su imale vise para nego sad. Sto rat nije opljackao. Opljackali politicari i privatizacija.
Sad samo pojedinci imaju
A tamo negdje iza 2000-te bila su dva tri ova kupeja u Tuzli. i to bio jedan narandjasti sa quad farovima. Parao oči u negativnom smislu.
Moj bato sta je tad para ovdje bilo, sad smo sirotinja teska. Milijarde donacija dolazile, dijaspora, sfor eufor kako su se vec zvali, ko god je imao kakav privatni biznis i vrtio mogao je kupit sta je htio kesovinom. Sad mozes 3x manje i na kredit... Meni fin ovaj hyundai, lijepo je vidjet auto ovih godina u ovom stanju
da nije tako odvratan, sutra bi otisao po njega..puu kud nije ovaj
Da sam u mogućnosti kupio bih ga da me podsjeća na na neka bolja vremena, vrijeme kad su auta bila auta, kad sam se ložio na Pumu, Coupea, GTV, Tigru, Astru Bertone...
Da sam u mogućnosti kupio bih ga da me podsjeća na na neka bolja vremena, vrijeme kad su auta bila auta, kad sam se ložio na Pumu, Coupea, GTV, Tigru, Astru Bertone...
meni je jedino zao sto nisam stariji 10god, do sad bi skyline bio u garazi
Meni je ovaj Hyundai sasvim OK, samo da je jaci motor npr 2.0