heat wrote: ↑08/04/2022 21:02 Pozdrav svima![]()
Ja se volim cesto ovdje saliti i zezati na racun BHT, ali moram i napisati pozitivno iskustvo zadnja dva dana.
Jucer nazovem 1444 oko 15:30h i javi se ljubazna gdja/gdjica.Kazem joj nakon obostrane ljubaznosti,
korisnik sam Net 4 paketa i trenutna brzina je 50/8, a ja bih zelio ovaj novi paket Net M, ali pod uslovom da mi se isporuci brzina od 100/10 (Dobrinja). Molim vas, navedite velikim slovima pod kojim uslovom bih presao na novi paket!
Veli ona meni, ta ljubazna hanuma, da je sve zabiljezila i napisala nalog, pa ce me kontaktirati kolege iz teh. podrske.
Danas, u 09:55h dolazi poziv od teh.podrske, takodjer ljubazan gdin., sa prijedlogom da mi puste u toku dana maksimalnu brzinu na adresu, bez ugrozavanja sistema i drugih korisnika preko vikenda i ako budem zadovoljan sa isporucenom brzinom da u ponedjeljak odem potpisati Ugovor.
Naravno, ja se slozih sa prijedlogom, al' sam sumnjicav bio, iskreno.![]()
10:30 Nestade slike, neta, puce kvar.![]()
Rekoh, sad ce us*at i sefa i stanicu![]()
cca 10:45, sve se vrati na svoje i opalih odmah test brzine, kad ono 103/11 Mbps![]()
Sve u svemu, jedno lijepo i pozitivno iznenadjenje, kao i iskustvo sa BHTelecom ekipom![]()
koji su oni ublehasi, nevjerovatno
Na optici ti da 100/10 na papiru al nikad ne mozes na speed testu ili downloadu/uploadu dostici tu brzinu
A posto si na bakru obrati paznju kako ce ti biti stabilna konekcija
Meni su na ovom prikljucku koji mi je na bakru bili pustili brzinu blizu one maksimalne sto je moguca na modemu i konekcija je postala bas nestabilna i cesto je pucalo, a modem se nakad po sat vremena povezivao na mrezu.